Lednice a mrazáky

Lednice a mrazáky

Lednice a mrazáky

Lednici i mrazák vybíráme podle velikosti, designu a parametrů. Jaké typy nabízíme a podle čeho vybírat se dozvíte níže.

Lednice a mrazáky podle typu a velikosti

  • Americké lednice
  • Lednice s mrazákem
  • Lednice bez mrazáku
  • Retro lednice
  • Vestavené lednice
  • Mrazáky

Chytře vymyšlené funkce a technologie

  • TOTAL No Frost vás vysvobodí od námrazy uvnitř celého spotřebiče díky rovnoměrnému šíření suchého vzduchu. Vede také ke značným úsporám energie a šetří vaše peníze.
  • Invertorový kompresor dosahuje nižší hlučnosti a spotřeby, vyšší efektivity chlazení a delší životnosti oproti běžným kompresorům.
  • Plasma sterilizátor vytváří v lednici přirozené prostředí, které neutralizuje bakterie, zápachy a vlhkost. Díky tomu nedochází k mísení vůní a chutí a vaše lednice nezapáchá.
  • Metal cooling posiluje chladící schopnost lednice tím, že dokáže pojmout mnohem více chladu. Zabraňuje úniku chladného vzduchu a urychluje obnovení optimální teploty při častém otevírání dveří. Výsledkem je stabilní teplota v lednici.
  • Teplotní snímače má pouze pár americký lednic a jsou to dvě čidla, která udržují správnou teplotu v jednotlivých zónách. Dochází tak k minimálním výkyvům teploty.
  • Fresh zóna dopřeje vaší zelenině a ovoci dvojnásobně delší skladovací dobu a trojnásobné prodloužení čerstvosti, a to díky nižší teplotě a optimální vlhkosti, o kterou se postará vlhkostní ochranný film a speciální těsnění.
  • Variabilní zóna přestavuje prostor v lednici s vlastní regulací teploty, který lze přizpůsobit aktuálním potřebám uživatele.
  • Teleskopické výsuvy usnadňují obsluhu zásuvek.
  • Funkci Dovolená zvolte při odjezdu mimo domov. Funkce sníží odběr energie, ale zaručí čerstvost potravin do doby, než se vrátíte.
  • Super chlazení a super mrazení sníží nastavenou teplotu uvnitř chladicí a mrazicí zóny, a tím rychleji zchladí/zmrazí nově vložené potraviny, které se díky tomu uchovají déle čerstvé bez ztráty důležitých živin.
  • LED osvětlení je úsporný způsob osvětlení vnitřního prostoru lednice.
  • Dotykový displej představuje moderní způsob ovládání lednice pomocí dotykového ovládacího panelu.
  • Dávkovač vody je umístěný na dveřích lednici a zajišťuje nepřetržitý přívod ledové vody.
  • Automatický výrobník ledu zajistí nepřetržitý přísun ledových kostek.
  • Alarm nedovřených dveří upozorní pomocí zvukového signálu na nedovřená dvířka lednice.

Design

Dbáme na designové sjednocení kuchyně, a proto máme širokou nabídku designových linií, ve kterých si můžete vybrat i další spotřebiče, které perfektně sladíte s americkou lednicí.

  • Sexy černá americká lednice z linie Black
  • Sněhově bílá americká lednice z řady White
  • Klasické nerezové americké lednice z řady Titania a Sinfonia

Nevíte, jak vybrat lednici? Přečtěte si na toto téma náš článek na webu.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

56 produktů
3 stránky

Položek na stránku:

 
 

Americká lednice s vinotékou LA7991bc BLACK

Třídveřová americká lednice s vinotékou Concept LA7991bc z designové linie Black je kombinací chladničky, mrazáku a vinotéky. Disponuje vnitřním objemem 548 l, inventorovým kompresorem a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu, vč. beznámrazového systému Total No Frost a funkce Metal cooling.

42 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA6983bc BLACK

Americká lednice typu French door LA6983bc vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

33 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA6983ss SINFONIA

Americká lednice typu French door LA6983ss vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

32 999 Kč 

s DPH

Americká lednice s výrobníkem ledu LA7691bc BLACK

Americká lednice Concept LA7691bc disponuje objemem 556 l. Je vybavena automatickým výrobníkem ledu a moderními funkcemi pro komfortní obsluhu vč. beznámrazového systému Total No Frost a technologie Metal cooling.

25 999 Kč 

s DPH

Americká lednice s dávkovačem vody LA6683ds TITANIA

Americká lednice typu French door Concept LA6683ss vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

24 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7791bc BLACK

Třídveřová americká lednice s výrobníkem ledu Concept LA7791bc z designové linie Black je kombinací chladničky, mrazáku a variabilní zóny. Disponuje obrovským vnitřním objemem 487 l a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu.

23 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7791ss SINFONIA

Třídveřová americká lednice s výrobníkem ledu Concept LA7791ss z designové linie Sinfonia je kombinací chladničky, mrazáku a variabilní zóny. Disponuje obrovským vnitřním objemem 487 l a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu.

23 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA8383bc BLACK

Americká lednice Concept LA8383bc v designu černého skla nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Black.

21 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA8383ds TITANIA

Americká lednice Concept LA8383ds v tmavě nerezovém designu nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Titania.

20 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA8383ss SINFONIA

Americká lednice Concept LA8383ss v nerezovém designu nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Sinfonia.

19 999 Kč 

s DPH

Vestavná lednice LKV5560

Vestavná lednice Concept LKV5560 nabízí celkový objem 243 l - chladnička 180 l/mrazák 63 l. Je vybavena beznámrazovým systémem No Frost, invertorovým kompresorem, Fresh boxem, držákem na lahve a praktickými policemi ve dvířkách chladničky.

19 999 Kč 

s DPH

Retro lednice LKR7460ber

Retro lednice s mrazákem Concept LKR7460ber nabízí celkový objem 294 l, z toho 87 l tvoří mrazák. Disponuje beznámrazovým systémem No Frost, úsporným LED osvětlením, alarmem nedovřených dveří a flexibilní zónou.

18 999 Kč 

s DPH

Retro lednice LKR7460bel

Retro lednice s mrazákem Concept LKR7460bel nabízí celkový objem 294 l, z toho 87 l tvoří mrazák. Disponuje beznámrazovým systémem No Frost, úsporným LED osvětlením, alarmem nedovřených dveří a flexibilní zónou.

18 999 Kč 

s DPH

Retro lednice LKR7460bcl

Retro lednice s mrazákem Concept LKR7460bcl nabízí celkový objem 294 l, z toho 87 l tvoří mrazák. Disponuje beznámrazovým systémem No Frost, úsporným LED osvětlením, alarmem nedovřených dveří a flexibilní zónou.

18 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7383bcN BLACK

Působivý objem, přehledné vnitřní uspořádání a nevšední design jsou hlavní přednosti Side by Side lednice Concept LA7383bcN. Díky svým unikátním rozměrům zapadne do každé kuchyně.

18 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7383dsN TITANIA

Působivý objem, přehledné vnitřní uspořádání a nevšedni design jsou hlavní předností Side by Side lednice LA7383dsN. Díky svým unikátním rozměrům zapadne do každé kuchyně.

17 999 Kč 

s DPH

Vestavná lednice LKV4560

Vestavná lednice Concept LKV4560 disponuje celkovým objemem 251 l a extra tichým provozem pouhých 38 dB. Kombinuje chladničku a mrazák s kapacitou 70 l. Je vybavena invertorovým kompresorem, Fresh boxem, držákem na lahve a funkcemi Less frost a Super freeze.

17 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6660ss SINFONIA

Kombinovaná lednice Concept LK6660ss z řady Sinfonia nabízí celkový objem 378 l. Je vybavena moderními technologiemi vč. Total No Frost, metal cooling a alarmem nedovřených dveří.

16 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6460bc BLACK

Lednice Concept LK6460bc nabízí celkový objem 338 l, beznámrazový systém Total No Frost, zadní stěnu metal cooling, fresh zónu, funkci dovolená a super chlazení/mrazení, alarm nedovřených dveří a přehledný dotykový displej.

15 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6560ss SINFONIA

Lednice s mrazákem Concept LK6560ss z designové linie SINFONIA nabízí ideální rozměry "Kitchen in". Disponuje beznámrazovým režimem Total No Frost, invertorovým kompresorem, funkcemi Smart ECO, Super chlazení, Super mrazení, Dovolená, alarmem nedovřených dveří, vnitřním LED osvětlením a přehledným dotykovým displejem.

15 999 Kč 

s DPH