Lednice bez mrazáku

Lednice bez mrazáku

Lednice bez mrazáku

Lednice bez mrazáku nebo také monoklimatická lednice nabízí celý vnitřní objem pro potřeby chlazení. Lednice bez mrazáku disponuje nižší spotřebou energie než modely s mrazákem.

Malá lednice bez mrazáku

Malá lednice bez mrazáku se perfektně hodí do menších domácností pro jednoho či dva lidi. Součástí jsou i minibary, které muži ocení v garážích nebo v dílnách.

Volně stojící lednice bez mrazáku

Volně stojící lednice bez mrazáku si postavíte kamkoliv chcete. Výběr je daleko širší, takže si můžete zakoupit lednici přesně podle vašich představ.

Mini bary

Mini bary jsou vhodné na uchovávání nápojů. Zpravidla nejsou určené k chlazení potravin. U ledničky je možné manuálně regulovat teplotu podle toho, jak moc chcete mít nápoje osvěžující. Mini bary jsou svým designem dokonalé na to, aby zapadly jak do různých salónů, kde chcete nabízet vodu zákazníkům, ale taky do prostoru pánských garáží a dílen, kde je vždy dobré mít vychlazené pivo.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

3 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Lednice bez mrazáku LM4255bc

Lednice bez mrazáku Concept LM4255bc v černém designu disponuje úspornými rozměry, díky kterým splyne s kuchyňskou linkou, tichým provozem, velkým objemem a možností změny směru otevírání dveří.

8 499 Kč 

s DPH

Lednice bez mrazáku LM2247bc

Lednice bez mrazáku Concept LM2247bc v černém designu disponuje úspornými rozměry, díky kterým splyne s kuchyňskou linkou, a možností změny směru otevírání dveří. Nabízí objem 94 l, úsporné LED osvětlení a jednoduché manuální ovládání.

4 299 Kč 

s DPH

Minibar LR2047bc

Volně stojící minibar v retro stylu Concept LR2047bc je prostorově úsporná mini lednice, která nabízí objem 47 l a nízkoteplotní zónu pro rychlé zchlazení nápojů.

2 999 Kč 

s DPH