Rozumíme vysavačům

24.04.2023

Prohlédni si všechny naše články, videa či jiné materiály o vysavačích na jednom místě a využij slevu na vybrané vysavače nebo získej dárek v hodnotě 1000 Kč.

.

Vysavače tvoří nedílnou součást našeho sortimentu a obsahují širokou nabídku nejrůznějších modelů, typů a designů. Vybírat můžeš z následujících kategorií: Robotické vysavačeTyčové vysavačeSáčkové vysavačeBezsáčkové vysavače a Ruční vysavače. Pokud si nevíš rady s výběrem, můžeš si přečíst naše články nebo nás kdykoliv kontaktovat. Rádi ti poradíme a vše vysvětlíme. 

Získej dárek nebo slevu až 20 % na vybrané vysavače

Akce probíhá v termínu od 24. do 30 dubna 2023

.

  • DÁREK v hodnotě 1000 Kč k nákupu jakéhokoliv vysavače nad 4000 Kč
  • SLEVA až 20 % na vybrané vysavače

Ušetři a získej vysavač až s 20% slevou
.

.

.

.

Získej DÁREK
.

.

.

.

Články o vysavačích na jednom místě

.

.

Rádi ti poradíme

  • Klientské centrum - jsme tu pro tebe každý pracovní den od 7:00 do 17:30 h na tel. +420 465 471 400/info@my-concept.cz
  • SMART specialista - odborník na chytré spotřebiče, poradí se zapojením a spárováním s mobilní aplikací/smart@my-concept.cz

Videa

x

Na dalších odkazech naleznete video návody, jak na instalaci aplikace, která je potřebná k ovládání robotických vysavačů a také produktová videa, na kterých je názorně ukázáno fungování daného vysavače. Více videí naleznete na Youtube kanále Concept.

x

.

Katalog robotických vysavačů Concept:

h

.

7 let záruka na BLDC motor

.

Na vybrané tyčové vysavače nabízíme akci „Záruka 7 let na BLDC motor“, kterou můžeš využít do konce roku 2023. 

.

Prémiový servis vysavače

.

Chceš prodloužit životnost svého vysavače a uchovat jeho silný výkon. Využij službu Prémiový servis, kterou si můžeš objednat ke každému tyčovému a robotickému vysavači Concept. Součástí služby je i profesionální diagnostika stavu baterie a 20 % sleva na náhradní příslušenství. Pokud si do konce května zakoupíš robotický vysavač VR3520 nebo tyčový vysavač VP6130, získáš tuto službu jako dárek zcela ZDARMA.

.

Prohlédněte si, jak služba probíhá

.

Instalace robotického vysavače SMART specialistou

.

Pořídili jste si robotický vysavač a nevíte si rady s jeho instalací? Nebo už vám doma uklízí, ale nevyužíváte jeho funkcí naplno? Nechte to na nás. Přijedeme k vám domů, vysavač zprovozníme, spárujeme a poradíme vám s obsluhou.

.

Kontaktujte našeho SMART specialistu na adrese smart@my-concept.cz, který vám rád zodpoví veškeré dotazy týkající se chytrých spotřebičů Concept.

Recenze a ocenění robotických vysavačů

.

.

Videorecenze VR3210

.

Videorecenze VR3205

.

.

Recenze tyčových vysavačů

.

.

Videorecenze VP6200