Ruční vysavače

Ruční vysavače

Ruční vysavače

Ruční vysavač představuje první pomoc pro rychlý úklid menších ploch. Je ideální především na vysávání různých drobků, prachu a dalších nečistot. Snadno se s ním dostanete do míst, které byste s velkým vysavačem neuklidili. S vysavačem do ruky uklidíte police ve skříni, zásuvky nebo interiér vašeho auta. Hlavní předností ručního vysavače jsou jeho kompaktní rozměry, nízká hmotnost a jednoduché ovládání.

Ruční aku vysavač pro úklid bez omezení s Li-Ion baterií

Ruční vysavač na baterii patří mezi nejprodávanější modely. Hlavní výhodou je maximální volnost pohybu, protože vás během úklidu neomezuje žádný kabel. Vysavače jsou vybaveny Li-Ion baterií, která na rozdíl od Ni-Mh baterií netrpí paměťovým efektem. Nejlepší modely vydrží v provozu až 45 minut na jedno nabití.

Ruční vysavač 2v1 kombinuje výhody tyčového a ručního vysavače

Ruční vysavač 2v1 disponuje prodlužovací trubicí, díky které ho snadno přeměníte na tyčový vysavač. Pohodlně tak vysajete i větší plochy, aniž byste museli sáhnout po klasickém vysavači.

Ruční vysavač na suché i mokré vysávání

Ruční vysavače můžete pořídit ve variantě pro suché i mokré vysávání. Ruční vysavač na suché vysávání představuje základní typ. Vysajete s ním všechny běžné nečistoty kromě kapalin. Ruční vysavač na suché i mokré vysávání si bez problémů poradí i s tekutinami. Je vybavený speciálním nástavcem, díky kterému vyčistí i mokré nečistoty, jako např. rozlité pití.

Výkonný ruční vysavač s BLDC motorem

BLDC motor je digitální bezkartáčový motor, který má řadu výhod oproti běžným motorům - je výkonnější, tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a dosahuje delší životnosti. Pokud se chcete dozvědět více, přečtěte si článek BLDC motor a jeho výhody.

Malý ruční vysavač, který nabízí velké možnosti

Ruční vysavač vybírejte také podle příslušenství, které vám umožní úklid nejrůznějších povrchů a nečistot. Levné ruční vysavače jsou vybavené pouze základním příslušenstvím, dražší modely nabízejí kompletní výbavu.

  • Štěrbinová hubice vysaje nečistoty i ve špatně dostupných a úzkých místech. Štěrbinová hubice může být krátká, dlouhá nebo univerzální 2v1 kombinující štěrbinovou hubici a prachový kartáček.
  • Hubice s kartáčkem pomůže šetrně odstranit prach z nábytku, žaluzií, knih, klávesnice apod., aniž by došlo k jejich poškrábání.
  • Dlouhá ohebná hubice nebo flexibilní hadice CAR je ideální pro úklid úzkých a těžko přístupných míst v domácnosti i v autě. Hledáte-li nejlepší ruční vysavač do auta, je to ten s flexibilní hadicí CAR.
  • Podlahová hubice s prodlužovací trubicí přemění váš ruční vysavač na tyčový, takže s ním pohodlně vysajete i větší plochy.
  • Kartáč na zvířecí chlupy (PET) slouží na šetrné ošetření kůže a srsti vašeho zvířecího mazlíčka. Jedním tahem vyčeše a zároveň vysaje všechny přebytečné chlupy a zároveň působí stimulačně na funkci kůže. Je to ideální pomocník na psí chlupy.
  • PET motorizovaný turbokartáč si poradí s chlupy na pohovce či koberci. Stačí jednou přejet a chlupy jsou vysáté.
  • Hubice na čalounění vysaje pohovky, křesla, matrace nebo postele.
  • Nástavec na vysávání kapalin umožňuje vysávání mokrých nečistot.
  • Nabíjecí stanice slouží nejen k dobití vysavače, ale také jako základna.
  • Držák na zeď slouží k pohodlnému uskladnění ručního vysavače. V některým nástěnných držácích můžete vysavač také dobíjet.

Ruční vysavače nabízejí řadu chytře vymyšlených funkcí a technologií pro ještě pohodlnější úklid

  • Regulace výkonu umožňuje nastavení sací síly podle typu znečištění.
  • LED osvětlení dobře osvítí každé tmavé místo, takže vám žádné smítko nezůstane skryté.
  • Indikátor stavu baterie vás pomocí světelné kontrolky informuje o potřebě dobití baterie.
  • HEPA filtr 13 zachytí až 99,9 % bakterií a vysavač osazený tímto filtrem je vhodný i pro alergiky.

Ruční vysavače určitě nejsou drahou záležitostí, dají se pořídit levně a udělají vám výbornou službu. Ruční vysavače Concept, která patří mezi nejprodávanější na trhu, pořídíte do 2 500 Kč.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

14 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Tyčový vysavač 22.2 V VP6040

Tyčový aku vysavač 2v1 Iconic Animal Telescop 22,2 V Concept VP6040 vyniká vysokým sacím výkonem a dlouhou výdrží až 40 minut na jedno nabití. Je vybaven teleskopickou tyčí s možností uzpůsobení délky, 3 režimy vysávání a praktickým příslušenstvím včetně malého motorizovaného kartáče.

3 699 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 14,8 V Direct Air Dual VP4520

Tyčový vysavač 14,8 V Direct Air Dual Concept VP4520 je vybaven duálním turbokartáčem a plně otočným kloubem pro vysoce efektivní vysávání a pohodlnou obsluhu. Disponuje BLDC motorem, kvalitní Li-Ion baterií a malým turbokartáčem. Nabízí 2 režimy výkonu a sací sílu až 20 kPa.

3 299 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 14,8 V Direct Air VP4500

Tyčový vysavač 14,8 V Direct Air Concept VP4500 je ideální pro rychlý úklid tvrdých podlah. S hmotností pouhých 1,54 kg patří mezi nejlehčí modely na trhu. Nabízí 2 režimy vysávání s max. sacím výkonem 20 kPa. Je osazen BLDC motorem a dobíjecí Li-Ion baterií s výdrží až 30 min. na jedno nabití.

2 699 Kč 

s DPH

Ruční vysavač 14,8 V Direct Animal VP4430

Kompaktní ruční vysavač Concept VP4430 v elegantním designu vyniká špičkovým sacím výkonem a praktickým příslušenstvím pro rychlý a efektivní úklid v domácnosti i v autě.

2 599 Kč 

s DPH

Ruční vysavač 22,2 V Wet & Dry Riser extension+ VP4354

Ruční vysavač Concept VP4354 Riser na suché a mokré vysávání vyniká vysokou sací silou a pomůže vám s rychlým a efektivním úklidem v domácnosti i v autě. Disponuje speciálním PET kartáčem na ošetření srsti vašeho chlupatého mazlíčka.

2 499 Kč 

s DPH

-20% s kódem 20NAMALE

Exkluzivně u partnera

Ruční vysavač 11,1 V Perfect Clean VP4420

Kompaktní ruční vysavač Concept VP4420 v elegantním designu vyniká špičkovým sacím výkonem a praktickým příslušenstvím pro rychlý a efektivní úklid v domácnosti i v autě.

2 399 Kč 

s DPH

Ruční vysavač 11,1 V Deeser Ultimate VP4410

Kompaktní ruční vysavač Concept VP4410 v elegantním designu vyniká špičkovým sacím výkonem a praktickým příslušenstvím pro rychlý a efektivní úklid v domácnosti i v autě.

2 199 Kč 

s DPH

Ruční vysavač 18,5 V Wet & Dry Riser extension VP4353

Ruční vysavač Concept VP4353 Riser na suché a mokré vysávání vyniká vysokou sací silou a pomůže vám s rychlým a efektivním úklidem v domácnosti i v autě. Disponuje speciálním PET kartáčem na ošetření srsti vašeho chlupatého mazlíčka.

1 999 Kč 

s DPH

Ruční vysavač 18,5 V Real Force VP4380

Ruční vysavač Concept VP4380 pro váš rychlý a efektivní úklid. Vysoká sací síla, dlouhá výdrž a bohaté příslušenství jsou zárukou dokonalé čistoty.

1 999 Kč 

s DPH

Ruční vysavač 14,8 V Wet & Dry Perfect Clean VP4370

Ruční vysavač Concept VP4370 na suché i mokré vysávání nabízí vysoký sací výkon a celých 40 minut práce na jedno nabití. Není lepšího parťáka pro pohotový úklid.

1 799 Kč 

s DPH

Ruční vysavač 11,1 V Wet & Dry VP4360

S ručním vysavačem Concept VP4360 docílíte rychlého a efektivního úklidu. Je neustále po ruce a po dobu 45 minut s ním můžete vysávat jak suché, tak mokré nečistoty.

1 499 Kč 

s DPH

Ruční vysavač 14,8 V Wet & Dry Riser car VP4352

Ruční vysavač Concept VP4352 Riser CAR na suché a mokré vysávání vyniká vysokou sací silou a pomůže vám s rychlým a efektivním úklidem v domácnosti i v autě.

1 399 Kč 

s DPH

Ruční vysavač 11,1 V Wet & Dry Riser pet VP4351

Ruční vysavač Concept VP4351 Riser PET na suché a mokré vysávání vyniká vysokou sací silou a pomůže vám s rychlým a efektivním úklidem v domácnosti i v autě. Disponuje speciálním PET kartáčem na ošetření srsti vašeho chlupatého mazlíčka.

1 299 Kč 

s DPH

Ruční vysavač 7,4 V Wet & Dry Riser VP4350

Ruční vysavač Concept VP4350 Riser na suché a mokré vysávání vyniká vysokou sací silou a pomůže vám s rychlým a efektivním úklidem v domácnosti i v autě.

999 Kč 

s DPH