Prodlužte životnost svého vysavače a obnovte jeho výkon

29.03.2023

Nedávno jsme vás informovali o nové službě Prémiový servis, která však byla součástí jarní akce a vztahovala se pouze na vybrané vysavače. Nyní tuto službu můžete využít pro jakýkoliv robotický nebo tyčový vysavač Concept.

.

.

Co vám služba Prémiový servis přinese?

.

Díky této službě můžete prodloužit životnost svého vysavače a navrátit mu jeho původní sací výkon. Pokud se totiž o svůj vysavač řádně nestaráte, může časem dojít k jeho zanesení nečistotami, ke snížení sacího výkonu, kratší výdrži baterie a jeho častější poruchovosti.

.

Co s Prémiovým servisem získáte?

.

Pokud se rozhodnete služby Prémiový servis využít, váš vysavač se dostane do rukou odborníků a projde pečlivou kontrolou. Zpět k vám se vrátí plný síly a připravený pokračovat ve své spolehlivé práci.

Co Prémiový servis zahrnuje?

  • Detailní kontrola a servis vysavače – rozebrání, šetrné vyčištění pomocí vzduchu a promazání
  • Výměna HEPA filtru a bočních kartáčků (robotické vysavače)/Výměna HEPA filtru a vyčištění kartáče (tyčové vysavače)
  • Diagnostika stavu baterie na špičkovém analyzátoru AD 60, který změří její aktuální kapacitu. Pokud bude naměřená kapacita baterie 30 % a nižší, bude baterie doporučena k výměně.
  • 20 % sleva z AMOC na novou baterii a další příslušenství
  • Expresní vyřízení – obvykle do 7 dní
  • Doprava ZDARMA (na servis i zpět k zákazníkovi)

Chci využít službu Prémiový servis

.

Službu Prémiový servis můžete zakoupit přes naše webové stránky v kategorii „Robotické vysavače“ a „Tyčové vysavače“ stejným způsobem, jako kdybyste kupovali jakýkoliv spotřebič.   

Po dokončení objednávky vám bude doručen voucher potvrzující zakoupení služby. Před využitím služby vyplňte „REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ“, kde nezapomeňte uvést datum svozu, který vám bude vyhovovat. Dopravu máte v rámci této služby ZDARMA. Vysavač očistěte a bezpečně zabalte, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy, balík nezapomeňte označit heslem „Prémiový servis“. Po obdržení servisním střediskem bude na vysavači proveden Prémiový servis a následně (obvykle do 7 dnů) odeslán zpět na vaši adresu.   

.

Prémiový servis ZDARMA

.

K robotickému vysavači s mopem 3v1 Laser UVC Concept VR3520 a tyčovému vysavači 2v1 Iconic Animal Smart Flex 29,6 V Concept VP6130 zakoupeným v období od 13. března do 31. května 2023 získáte prémiový servis ZDARMA. Více informací naleznete také v článku "Prémiový servis zdarma pro váš vysavač".

.

.

.

.

.

Fotogalerie z Prémiového servisu