Nerezové dřezy

Nerezové dřezy

Nerezové dřezy

Nerezové dřezy Concept vás zaujmou svým atraktivním vzhledem, inovativními technologiemi, kvalitním zpracováním, vysokou odolností a snadnou údržbou. Co všechno nerezové dřezy Concept nabízí?

NANO technologie

Povrch dřezu je opatřen speciální ochrannou vrstvou nano vrstvou, která vytváří hladký a hydrofobní povrch, odpuzuje nečistoty a zabraňuje přilepení mastnoty a usazenin, což zjednodušuje čištění a údržbu dřezu. Nerezový dřez s nano technologií si uchovává původní vzhled i po dlouhodobém používání.

Hlavní výhody nerezových dřezů s nano povrchem

Jaké jsou plus granitových dřezů, a proč si při designovaní nové kuchyně vybrat zrovna tento typ dřezu?

  • Odolnost proti skvrnám: Nano povrchová úprava vytváří ochrannou vrstvu, která odolává skvrnám a usazeninám, což usnadňuje údržbu dřezu a udržuje ho v čistotě.
  • Hydrofobní povrch: Nano povrch odpuzuje vodu a zabraňuje tvorbě vodních skvrn, což usnadňuje čištění a udržuje dřez čistým a suchým.
  • Ochrana proti poškrábání: Tato technologie může také chránit dřez před drobným poškrábáním a otiskům prstů, čímž zachovává jeho estetický vzhled.
  • Delší životnost: Díky odolnosti proti skvrnám a poškrábání může být nerezový dřez s nano povrchovou úpravou trvanlivější a lépe zachovávat svůj původní vzhled.
  • Hygieničnost: Nano povrchy mohou také přispívat k lepší hygieně, protože méně usazenin a bakterií se udržuje na povrchu, což znamená, že je snazší udržovat dřez čistým a bezpečným pro používání.

PVD vrstva

PVD (Physical Vapor Deposition) je proces, při kterém se tenká vrstva materiálu nanáší na povrch dřezu za použití vysokých teplot a vakua. Tento povlak poskytuje nejen estetický dojem, ale také zvyšuje odolnost a odolává poškrábání a opotřebení. PVD povlakováním jsou opatřeny všechny nerezové dřezy v designu tmavého nerezu.

Povrchová úprava pískováním

Nerezové dřezy Concept disponují povrchovou úpravou pískováním, což jim dodává matný a elegantní vzhled. Tato technika nejenže zlepšuje estetiku dřezu, ale také snižuje odlesky a otisky prstů, což znamená, že dřez bude vypadat elegantně i po dlouhodobém používání.

Proč jsou nerezové dřezy dobré do domácnosti?

Jaké jsou hlavní benefity nerezových dřezů Concept a proč si při designovaní nové kuchyně vybrat zrovna tento typ dřezu?

  • Kvalitní zpracování - nerezová ocel AISI304, NANO technologie, PVC coat, pískování
  • Vysoká odolnost - proti poškrábání, opotřebení, otěru, vysokým teplotám, korozi, chemickým látkám
  • Výborné zvukově-izolační vlastnosti - technologie Noise absorb absorbuje zvuky, minimalizuje vibrace a rezonance
  • Snadno čistitelné - moderní technologie a rohový rádius R10 minimalizují usazování nečistot a usnadňují údržbu

Dřez s odkapávačem

Nerezové dřezy s odkapávačem se perfektně hodí do domácností, kde není myčka nádobí. Naleznete je v pravé a levé variantě.

Dřez bez odkapávače neboli jednodřez

Jedná se o jednoduchý dřez, který disponuje pouze vanou pro mytí nádobí.

Montáž dřezů

Modely DNN1045 nabízejí standardní uchycení na pracovní desku, modely DNN1060 můžete umístit hned třemi způsoby. Využít můžete nejběžnější horní montáž, spodní montáž nebo je zabudovat do roviny s pracovní deskou.

Design dřezů

Nerezové dřezy v tmavém a světlém nerezu jsou ozdobou každé kuchyně.

Další podkategorie Nerezové dřezy

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

6 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Nerezový dřez s odkapem NANO coat TITANIA pravý DNN1045dsr

Nerezový dřez s odkapem NANO coat Concept DNN1045dsr pravý v designu tmavého nerezu Titania je opatřen inovativní nano technologií, PVD povlakem a povrchovou úpravou pískováním. Nabízí výborné zvukově-izolační vlastnosti, skvělou odolnost, jednoduchou montáž a snadnou údržbu. Součástí dřezu je dávkovač saponátu v designu dřezu.

9 999 Kč 

s DPH

Nerezový dřez s odkapem NANO coat TITANIA levý DNN1045dsl

Nerezový dřez s odkapem NANO coat Concept DNN1045dsl levý v designu tmavého nerezu Titania je opatřen inovativní nano technologií, PVD povlakem a povrchovou úpravou pískováním. Nabízí výborné zvukově-izolační vlastnosti, skvělou odolnost, jednoduchou montáž a snadnou údržbu. Součástí dřezu je dávkovač saponátu v designu dřezu.

9 999 Kč 

s DPH

Nerezový dřez s odkapem NANO coat levý DNN1045ssl

Nerezový dřez s odkapem NANO coat Concept DNN1045ssl levý v designu světlého nerezu je opatřen inovativní nano technologií a povrchovou úpravou pískováním. Nabízí výborné zvukově-izolační vlastnosti, skvělou odolnost, jednoduchou montáž a snadnou údržbu. Součástí dřezu je dávkovač saponátu v designu dřezu.

8 999 Kč 

s DPH

Nerezový dřez s odkapem NANO coat pravý DNN1045ssr

Nerezový dřez s odkapem NANO coat Concept DNN1045ssr pravý v designu světlého nerezu je opatřen inovativní nano technologií a povrchovou úpravou pískováním. Nabízí výborné zvukově-izolační vlastnosti, skvělou odolnost, jednoduchou montáž a snadnou údržbu. Součástí dřezu je dávkovač saponátu v designu dřezu.

8 999 Kč 

s DPH

Nerezový dřez bez odkapu NANO coat TITANIA DNN1060ds

Nerezový dřez bez odkapu NANO coat Concept DNN1060ds v designu tmavého nerezu Titania je opatřen inovativní nano technologií, PVD povlakem a povrchovou úpravou pískováním. Nabízí výborné zvukově-izolační vlastnosti, skvělou odolnost, snadnou údržbu a 3 možnosti montáže - spodní, horní a do roviny s pracovní deskou.

7 999 Kč 

s DPH

Nerezový dřez bez odkapu NANO coat DNN1060ss

Nerezový dřez bez odkapu NANO coat Concept DNN1060ss v designu světlého nerezu je opatřen inovativní nano technologií a povrchovou úpravou pískováním. Nabízí výborné zvukově-izolační vlastnosti, skvělou odolnost, snadnou údržbu a 3 možnosti montáže - spodní, horní a do roviny s pracovní deskou.

6 999 Kč 

s DPH