Ventilátory

Ventilátory

Ventilátor

Ventilátor neboli větrák vám dopřeje příjemné a rychlé osvěžení během horkých letních dní. Přenesete ho díky lehké konstrukci do jakékoliv místnosti, kde si zrovna budete chtít dopřát osvěžující vzduch.

Z jakých typů letních ventilátorů si mohu vybrat?

  • Stolní ventilátor c se hodí do menších místností či kancelářích, kde není mnoho místa. Má vrtule, kterými rozhání a ochlazuje vzduch. Je vhodné ho pokládat na stůl nebo na vyvýšená místa.
  • Stojanový ventilátor je velice podobný stolnímu, akorát má větší průměr lopatek a nastavitelnou výšku. Umístit ho můžete kamkoliv do prostoru na zem.
  • Sloupový ventilátor je moderní bezlopatkový typ, který funguje na principu ohřívače vzduchu. Rotační motory čerpají vzduch z okolního prostřední přes vnější otvor a dávají ho zpět pod tlakem vysokou rychlostí.

Oscilace

Všechny letní ventilátory nabízejí možnost oscilace, tedy rotaci v určitém úhlu. Díky tomu se studený proud vzduchu lépe rozšiřuje po celé místnosti.

Režimy chlazení

  • Normální režim chladí konstantně na zvolenou intenzitu.
  • Přirozený režim simuluje jemný vánek a mění rychlost proudění vzduchu, aby simuloval vzduch v přírodě.
  • Noční režim neboli režim spánku automaticky snižuje po 30 minutách intenzitu až na nejnižší stupeň, aby vás ventilátor v noci nerušil a zároveň jste neprochladli.

Ovládání

Ovládání je různé podle typu ventilátoru. Sloupové a některé stojanové je možné ovládat dálkovým ovladačem nebo na panelu přímo na ventilátoru. Stolní a stojanové se ovládají pomocí knoflíků přímo na přístroji. Na ventilátoru je možné nastavit rychlost proudění vzduchu, otáčení, časovač nebo provozní režimy.

Nevíte-li, který chladící přístroj je pro vás nejideálnější, přečtěte si článek Jak vybrat správně ochlazení na léto nebo se nechte inspirovat 10 tipy, jak rychle ochladit místnost i sám sebe.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

12 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Sloupový ventilátor VS5120

Sloupový ventilátor VS5120 nabízí 6 rychlostí proudění vzduchu, 3 provozní režimy, časovač a možnost oscilace. Ovládat ho můžete pohodlně pomocí dálkového ovladače.

3 499 Kč 

s DPH

Sloupový ventilátor VS5140

Sloupový ventilátor VS5140 v moderním designu nabízí 3 rychlosti proudění vzduchu, 3 provozní režimy, časovač a možnost oscilace. Ovládat ho můžete pohodlně pomocí dálkového ovladače.

2 999 Kč 

s DPH

Sloupový ventilátor VS5130

Sloupový ventilátor VS5130 v moderním designu nabízí 3 rychlosti proudění vzduchu, 3 provozní režimy, časovač a možnost oscilace. Ovládat ho můžete pohodlně pomocí dálkového ovladače.

2 199 Kč 

s DPH

Sloupový ventilátor VS5100

Sloupový ventilátor VS5100 nabízí 3 rychlostí proudění vzduchu, 3 provozní režimy, časovač a možnost oscilace. Ovládat ho můžete pohodlně pomocí dálkového ovladače.

1 899 Kč 

s DPH

Sloupový ventilátor VS5110

Sloupový ventilátor VS5110 nabízí 3 rychlostí proudění vzduchu, 3 provozní režimy, časovač a možnost oscilace. Ovládat ho můžete pohodlně pomocí dálkového ovladače.

1 899 Kč 

s DPH

Stojanový ventilátor VS5031

Digitální stojanový ventilátor VS5031 s nastavitelnou výškou a sklopnou vrtulí disponuje výkonným DC motorem a nabízí 12 rychlostí, které můžete pohodlně regulovat pomocí dálkového ovladače.

1 699 Kč 

s DPH

Stojanový ventilátor VS5030

Stojanový ventilátor VS5030 s nastavitelnou výškou a sklopnou vrtulí disponuje 3 rychlostmi proudění vzduchu a funkcí oscilace.

1 199 Kč 

s DPH

Stojanový ventilátor VS5023

Stojanový letní ventilátor Concept VS5023 nabízí 3 rychlosti, možnost oscilace, nastavitelný sklon, naklápěcí hlavu a teleskopický výsuv pro nastavení výšky. Je osazen vrtulí o průměru 40 cm a vyniká velmi tichým chodem.

799 Kč 

s DPH

Stojanový ventilátor VS5050

Stojanový letní ventilátor Concept VS5050 nabízí 3 rychlosti, možnost oscilace a nastavitelnou výšku. Je osazen sklopnou vrtulí o průměru 35 cm a vyniká velmi tichým chodem.

799 Kč 

s DPH

Stolní ventilátor VS5040

Stolní letní ventilátor Concept VS5040 nabízí 3 rychlosti, možnost oscilace a nastavitelný sklon. Je osazen vrtulí o průměru 34,5 cm a vyniká velmi tichým chodem.

599 Kč 

s DPH

Stolní ventilátor VS5041

Stolní letní ventilátor Concept VS5041 nabízí 3 rychlosti, možnost oscilace a nastavitelný sklon. Je osazen vrtulí o průměru 34,5 cm a vyniká velmi tichým chodem.

599 Kč 

s DPH

Stolní ventilátor VS5020

Stolní letní ventilátor Concept VS5020 nabízí 2 rychlosti, možnost oscilace a nastavitelný sklon. Je osazen vrtulí o průměru 23 cm a vyniká velmi tichým chodem.

499 Kč 

s DPH