Příslušenství k digestořím

Příslušenství k digestořím

Digestoře

Při výběru správné digestoře do vaší kuchyně se soustřeďte na několik bodů. První je, že výkon by měl odpovídat minimálně sedminásobku a ideálně desetinásobku objemu místnosti, z které budou odváděny výpary. Pokud máte kuchyň propojenou s obývacím pokojem, musíte počítat s celým prostorem. Druhým bodem je umístění odsavače nad varnou plochou. Minimální vzdálenost nad elektrickou i plynovou deskou by měl být 530 mm.

Typy digestoří

Vestavná neboli integrovaná je přímo zabudovaná do kuchyňské skříňky nad varnou desku. Vidět jde jen část dolní digestoře, jinak je téměř neviditelná, takže perfektně splynou s designem kuchyně.

Komínová je konstruovaná tak, aby odváděla výpary přes komín. Něž se pro tento typ rozhodnete, zjistěte si, že máte přístup do komínu a prostor nad pracovní plochou pro jeho připevnění.

Ostrůvková digestoř je ideální varianta nad varnou desku, která na uprostřed kuchyně na tzv. ostrůvku. Tyto digestoře jsou výkonnější, aby zvládly odsát větší prostor nad kuchyní.

Podvěsná neboli podstavná digestoř je vhodná do menších kuchyní. Je cenově dostupná a snadno se instaluje.

Výsuvná je určena pro vestavbu do kuchyňské skříňky. Disponují vysouvacím předním panelem, který zvětší plochu odsávání.

Recirkulační digestoře

Všechny digestoře Concept jsou zároveň i recirkulační, což znamená, že je vhodná do domácností, kde není možné odvést páru ven. Recirkulace funguje tak, že digestoř pročistí díky přidanému uhlíkovému filtru vzduch a vyfoukne ho zpět do místnosti.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

63 produktů
4 stránky

Položek na stránku:

 
 

Univerzální čistič a leštič nerezových povrchů Berner

Dokonale čistí, ošetřuje a chrání nerezové plochy v jednom pracovním kroku. odstraňuje bez šmouh prach, špínu, otisky prstů a mastnotu; dlouhotrvající ochranný film odpuzující vodu a zabraňující novému usazování špíny; působí antistaticky; neobsahuje s...

399 Kč 

s DPH