Digestoře vestavné

Digestoře vestavné

Vestavné digestoře

Vestavné digestoře jsou určené k tomu, aby byly zabudované v kuchyňských skříňkách nad varnou deskou. Je potřeba mít vestavbu kuchyně přesně naplánovanou, aby se tam daná digestoř vešla. Vestavné neboli integrované digestoře patří mezi výkonnější typy.

Výhody

  • Jednoduché zakomponování do kuchyňské skříňky
  • Splynou s designem kuchyně
  • Jsou výkonné

Nevýhody

  • Složitější instalace
  • Je potřeba mít správné rozměry

Výkon

Vestavné digestoře patří mezi typy s vyšším výkonem, takže se hodí i do větší kuchyní. Výkon digestoří Concept se pohybuje od 410 m³/hod přes 517 m³/hod. až po 635 m³/hod. Při výběru digestoře myslete na to, výkon by měl odpovídat sedminásobku až desetinásobku objemu místnosti.

Hlučnost

Hlučnost vestavných digestoří se pohybuje v rozpětí 13 dB. Nejtišší digestoří je OPI5060bc, která dosahuje pouhých 56 dB. Nejvyšší hlučnosti, které vestavné digestoře dosahují, je 69 dB.

Ovládání

Vestavné digestoře mají různé možnosti ovládání, záleží na modelu. Některé typy se ovládají manuálně pomocí tlačítek a knoflíků, jiné jsou vybaveny dotykovým displejem a dálkovým ovladačem. Poslední novinkou je digestoř OPI7060bc, kterou je možné ovládat gestem ruky.

Volba intenzity světla

Digestoře jsou vybaveny úsporným LED osvětlením. U některých modelů je možné regulovat intenzitu světla podle vlastní potřeby.

Recirkulace

Vestavné digestoře mají funkci recirkulace, což znamená, že daný nasátý vzduch pročistí skrz uhlíkový filtr a poté ho zase vypustí zpět do místnosti. Tato funkce je vhodná pro ty domácnosti, které nemají možnost odvést páru ven.

Časovač

Součástí vestavných digestoří je také časovač, který vám umožní si aktivovat režim odloženého vypnutí a digestoř se sama vypne po deseti minutách po odvětrání zbytkové páry.

Snadné čištění

U digestoří Concept je obrovskou výhodou snadné čištění tukového filtru. Jednoduše ho vyjmete a můžete ho vložit do myčky nádobí na standartní program.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

6 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Vestavná digestoř Nontouch control OPI7060bc BLACK

Vestavná digestoř Concept OPI7060bc vyniká extra výkonem 635 m3/hod. a moderním bezdotykovým ovládáním pomocí gesta ruky. Nabízí 3 stupně odvětrávání a funkci Boost. Je vybavena úsporným LED osvětlením, časovačem a možností recirkulace.

9 999 Kč 

s DPH

Vestavná digestoř OPI5060bc

Integrovaný odsavač par Concept OPI5060bc vyniká extra výkonem 581,8 m3/hod. a velmi tichým chodem s maximální hlučností pouhých 56 dB. Nabízí 3 stupně výkonu, možnost recirkulace, 3 odstíny osvětlení a režim odloženého vypnutí.

8 999 Kč 

s DPH

Vestavná digestoř OPI4060bc BLACK

Integrovaný odsavač par Concept OPI4060bc z designové linie BLACK slouží k zabudování do horní skříňky, takže dokonale splyne s interiérem. Je zpracován v moderním designu černého skla a nabízí 3 stupně odtahu s maximálním výkonem 410 m3/hod.

4 499 Kč 

s DPH

Vestavná digestoř OPI3075

Vestavná digestoř Concept OPI3075 slouží k zabudování do kuchyňské linky. Nabízí 3 stupně odtahu s maximálním výkonem 517 m3/hod. a možnost odtahu i recirkulace.

4 299 Kč 

s DPH

Vestavná digestoř OPI3060bc

Integrovaný odsavač par Concept OPI3060bc z designové linie BLACK slouží k zabudování do kuchyňské linky. Nabízí 3 stupně odtahu s maximálním výkonem 517 m3/hod.

3 799 Kč 

s DPH

Vestavná digestoř OPI3060

Odsavač par Concept OPI3060 je plně integrovaný model s výkonem 517 m3/h. Je vybaven 3 stupni výkonu, možností odtahu i recirkulace a úsporným LED osvětlením.

3 799 Kč 

s DPH