Prodloužená záruka 3 roky na IPL epilátory

18.04.2023

Chcete si užít léto bez chloupků a bez starostí s neustálým holením? Je nejvyšší čas začít s IPL epilací. A pokud si nový IPL epilátor zakoupíte právě teď, získáte navíc jeden rok prodloužené záruky zcela zdarma.

.

.

Využijte akci „Prodloužená záruka 3 roky“ k nákupu nového IPL epilátoru

.

IPL epilátory se těší stále větší oblibě. Ošetření, které bylo dříve výhradou specializovaných estetických center, si dnes můžete udělat sami a v pohodlí svých domovů. Ušetříte tak nejen plno peněz, ale i drahocenného času.

.

K nákupu nového IPL epilátoru nyní získáte jeden rok záruky ZDARMA. Pokud dojde k jakékoliv poruše, po dobu 3 let máte jistotu bezplatné opravy nebo výměny za nový model.

Na jaké modely se akce vztahuje?

.

Akce se vztahuje na všechny modely IPL epilátorů Concept.

.

.

.

.

Co je to IPL epilátor? 

.

IPL epilátor je přístroj, který k odstranění chloupků využívá technologii intenzivního pulzního světla (IPL).  Jedná se o jeden z nejúčinnějších způsobů pro dlouhodobé odstranění chloupků. Během ošetření se světelné impulzy dostávají pod povrch pokožky, kde cíleně působí na tmavý pigment chloupků. Tento tepelný účinek přispívá k odstranění chloupků i s kořínky a zabraňuje jejich opětovnému růstu.

.

Pro koho je IPL epilátor vhodný?

.

Epilace pomocí IPL epilátoru je nejefektivnější u osob se světlejší pokožkou a tmavšími chloupky, které obsahují tmavý pigment a epilace je tím pádem účinnější. Čím světlejší chloupky a tmavší typ pokožky, tím se účinnost IPL epilátoru snižuje.

.

Pokud si nejste jistí, zda můžete epilátor používat, obraťte se na svého dermatologa nebo praktického lékaře.

.

Kdy s epilací začít?

.

Pokud chcete mít v létě krásně hladkou pokožku, začněte s epilací v dostatečném předstihu. Pokožka totiž nesmí být vystavována slunečnímu záření minimálně 4 týdny před a alespoň 2 týdny po použití IPL epilátoru. A nezapomeňte ... úspěch se nedostaví hned po první epilaci, ale rozhodně stojí za to si na něj počkat. Každý chloupek se totiž nachází v jiné růstové fázi a abyste dosáhli vysněného výsledku, je nutné ošetření několikrát opakovat.

Jak používat IPL epilátor?

.

Jak správně používat IPL epilátor se dočtete v jednom z našich předchozích článků „Jak používat IPL epilátor krok po kroku“.

.

Nevíte si rady s výběrem? Přečtěte si recenze ...

.

.

Mrkněte také na videorecenzi IPL epilátoru Concept IL5020