Tyčové vysavače

Tyčové vysavače

Tyčové vysavače

Klasické vysavače mají sice ve světě úklidu své místo, nejsou však všestranné. Jejich nedostatky řeší tyčové vysavače, které vynikají svou skladností a také schopností vysávat i těžce dostupná místa. Jaký je nejlepší tyčový vysavač?

Proč si pořídit tyčový vysavač?

  1. 1. Je ihned po ruce k rychlému úklidu
  2. 2. Není problém s ním vysát schody a těžce dostupná místa
  3. 3. Je možné ho skladovat prakticky kdekoliv. Častokrát má skládací rukojeť
  4. 4. Bývá vybaven ručním vysavačem, s kterým se lehce vysává gauč nebo interiér auta
  5. 5. Některé vysavače mají ohebný kloub, díky kterému se dostanete hluboko pod nábytek
  6. 6. S tyčovým vysavačem můžete i vytírat

Některé tyčové vysavače toho umí mnohem víc

Dle funkcí se tito pomocníci dělí na tři základní typy. Vedle běžných tyčových vysavačů se totiž můžete rozhodnout také pro tyčové vysavače 2 v 1, nebo 3 v 1.


Tyčový vysavač 2 v 1

Tento přístroj disponuje odnímatelnou ruční jednotkou, pomocí které můžete komfortně vysát drobné nečistoty, interiér auta nebo třeba pohovku.


Tyčový vysavač 3 v 1 s mopem

Mimo odnímatelnou ruční jednotku tento tyčový vysavač funguje také jako mop. Ihned po vysávání tedy můžete podlahu i vytřít a nemusíte kvůli tomu chystat kbelík s vodou. Stačí připevnit mopovací nádržku, kterou naplníte destilovanou vodou a následně připevníte mopovací textilii. Lehkým sešlápnutím tlačítka na nádržce navlhčíte textilii a můžete vytírat. Čisticí textilii potom stačí pouze sundat a dát vyprat do pračky. Vytírat můžete s modelem VP6200, VP4201 a VP4205.

Tyčové vysavače s flexibilním ohebným kloubem

Ohebný kloub vám nabízí maximální flexibilitu během vysávání. Bez ohýbání zad se lehce dostanete pod hluboký nábytek a vysajete i pod místem, jako je manželská postel. Při výběru vysavače se můžete rozhodnout ze dvou umístění kloubu:

  • Umístění kloubu uprostřed prodlužovací trubky
  • Umístění kloubu v horní části prodlužovací trubky

Aku baterie a nabíjení tyčového vysavače

Aku vysavač vám nabízí naprostou volnost během uklízení. Nebude vás omezovat žádný kabel a vy s vysavačem můžete kamkoliv. Vybije-li se vám vysavač, stačí ho napíchnout do zásuvky a počkat 4-5 hodin, než se plně nabije. Některé vysavače jsou vybaveny i nabíjecí stanicíc, kam stačí pouze vysavač zasunout a sám se začne dobíjet. Kapacita baterie se u tyčových vysavačů mění, ty nejlepší ale zvládnou vysávat v kuse až hodinu.

PET kartáč

Velkou výhodou tyčových vysavačů Concept je PET kartáč. Ten je ideálním pomocníkem do domácností, ve kterých žijí zvířecí mazlíčci, především psi. S PET kartáčem šetrně ošetříte kůži a srst mazlíčka a zároveň jedním tahem vyčešete a vysajete všechny přebytečné chlupy. Kartáč zároveň stimuluje zvířecí kůži. Kartáč je v balení u modelů tyčových vysavačů VP6110 a VP6130

Jak vybrat tyčový vysavač podle základních parametrů?

Asi každý zákazník si tak trochu vybírá vysavač podle vzhledu, aby byl dostatečně hezký a hodil se do interiéru domácnosti. Je ale také důležité sledovat tři parametry, které vám zajistí, že vysavač vám udělá přesně tu práci, kterou po něm budete chtít a nebude pouze jen hezkým doplňkem.

Sací výkon nám sděluje, jak dobře bude vysavač vysávat. Čím silnější výkon má, tím nám vysaje hlubší nečistoty.

Výdrž baterie je důležitá pro ty, co mají větší domácnost a potřebují, aby jim vydržel vysavač nabitý po celou dobu vysávání, protože jsou modely, které vydrží až 60 minut, ale jsou i takové, s kterými zvládnete vysávat okolo půl hodiny.

Příkon informuje o spotřebě vysavače, nikoliv o jeho kvalitě vysávání. Čím menší hodnota příkonu, tím méně vám vysavač spotřebuje energie.

Nejlepší tyčový vysavač má všechno

Hlavní předností tyčového aku vysavače je absolutní volnost pohybu. Pohodlně s ním uklidíte kdekoliv a během práce vás nebude obtěžovat žádný kabel. Nejpokročilejší přístroje disponují provozní dobou přesahující 60 minut, a přitom nabízejí vysoký sací výkon. Mimo to mají motorizovanou podlahovou hubici, LED osvětlení a velice kvalitní systém filtrace.

Příslušenství, které vám pomůže s úklidem celé domácnosti

Tyčové vysavače jsou vhodné na tvrdé podlahy i koberce. Důležitou součástí je také vhodné příslušenství, díky kterému uklidíte doslova každou nečistotu.

  • Kartáč na koberec (Carpet) je vhodný na tvrdé podlahy i na koberce.
  • Kartáč na tvrdé podlahy (HardFloor) je díky měkkému povrchu ideální na úklid veškerých tvrdých povrchů (dřevo, lamino, vinyl, linoleum, dlažba, …), ke kterým je velice šetrný, takže nedochází k jejich poškrábání.
  • Velký turbokartáč je vybaven vlastním pohonem, který zvyšuje sací sílu, takže vysavač dosahuje vyššího výkonu a poradí si i s úklidem koberců.
  • Malý turbokartáč dokáže vysávat a kartáčovat současně a účinně zachytí veškeré zvířecí chlupy a vlasy.
  • Hubice s kartáčkem pomůže šetrně odstranit prach z nábytku, žaluzií, knih, klávesnice apod., aniž by došlo k jejich poškrábání.
  • Hubice na čalounění na úklid pohovky, křesla, matrace apod.
  • Štěrbinová hubice vysaje nečistoty i ve špatně dostupných a úzkých místech. Štěrbinová hubice může být krátká, dlouhá nebo univerzální 2v1 kombinující štěrbinovou hubici a prachový kartáček.
  • Dlouhá ohebná hubice je ideální pro úklid úzkých a těžko přístupných míst v domácnosti i v autě.
  • Prodlužovací trubice vám pomůže vysát prach za nábytkem nebo pavučiny u stropu.
  • Prodlužovací trubice s ohebným kloubem umožní pohodlnější úklid pod nábytkem.
  • Zásobník na vodu lehce nasadíte na hubici vysavače. Po připevnění čisticí textilie můžete vysávat a vytírat současně. Čisticí textilie lze snadno sundat a vyprat v pračce.
  • Držák na zeď slouží k pohodlnému uskladnění tyčového vysavače.

Tyčové vysavače nabízejí řadu chytře vymyšlených funkcí a technologií pro ještě pohodlnější úklid

  • Regulace výkonu umožňuje nastavení sací síly podle typu vysávaného povrchu.
  • LED osvětlení dobře osvítí každé tmavé místo, takže vám žádné smítko nezůstane skryté.
  • BLDC motor je digitální bezkartáčový motor, který má řadu výhod oproti běžným motorům - je výkonnější, tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a dosahuje delší životnosti. Pokud se chcete dozvědět více, přečtěte si článek BLDC motor a jeho výhody.
  • Vyjímatelná baterie umožňuje jednoduchou výměnu a možnost dobíjení kdekoliv chcete.
  • Senzor znečištění filtru pohlídá, kdy je potřeba filtry vyměnit, aby byla zachována vysoká účinnost vysavače.
  • Indikátor stavu baterie vás pomocí světelné kontrolky informuje o potřebě dobití baterie.
  • Flexibilní zvedací nárazník vám umožní efektivnější vysávání. Na tvrdé podlahy nárazník zvedněte, aby si vysavač poradil s většími nečistotami. Naopak na koberci nárazník dejte dolů, aby se snížil únik vzduchu.
  • Sklopná rukojeť je dobrým řešením pro pohodlné skladování.
  • HEPA filtr 13 zachytí až 99,9 % bakterií a vysavač osazený tímto filtrem je vhodný i pro alergiky.

Prémiový servis jako nová služba k tyčovým a robotickým vysavačům

Využijte službu Prémiového servisu, díky které prodloužíte životnost vašeho vysavače a uchováte sílu jeho sacího výkonu. Součástí služby je rozmontování a vyčištění vysavače, jeho kontrola, výměna filtrů a vyčištění kartáče, diagnostika stavu baterie a 20% sleva na novou baterii a další příslušenství. Vše bude expresně vyřízeno, takže na vysavač nebude dlouho čekat a dopravu tam i zpět platím my. Více se o službě dozvíte v kartě Prémiového servisu .

Recenze na tyčové vysavače

Nikdo si nechce kupovat zajíce v pytli, a díky Heurece tomu tak ani nebude. Podívejte se na recenze a hodnocení tyčových vysavačů Concept, abyste byli v obraze. Většina modelů převyšuje hodnocení 90 % a zákazníci zanechávají spokojené komentáře. Youtube kanál Testy spotřebičů natočil video recenzi na nový tyčový vysavač VP6200, kterou si můžete pustit zde.

Nejlepší tyčové vysavače Concept na Heurece

  1. 1. Tyčový vysavač VP6020 - 100 %
  2. 2. Tyčový vysavač VP6200 a VP4150 - 99 %
  3. 3. Tyčový vysavač VP4080 - 98 %
  4. 4. Tyčový vysavač VP4136 - 96 %

O tom, jak vybrat ideální tyčový vysavač na míru vašim potřebám, si můžete přečíst v našem článku Jak vybrat tyčový vysavač, který bude vyhovovat vaší domácnosti.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

14 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Tyčový vysavač 2v1 ICONIC Animal Smart Flex 29,6 V VP6130

Tyčový aku vysavač Concept VP6130 vyniká vysokým sacím výkonem, dlouhou výdrží a flexibilním využitím. Perfektně si poradí s každým povrchem a díky příslušenství je vhodný i do domácností se zvířaty. Je osazen vyjímatelnou baterií s výdrží až 60 min.

6 499 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 2v1 ICONIC Animal Flex 29,6 V VP6120

Tyčový aku vysavač 2 v 1 Iconic Animal Flex Concept VP6120 s flexibilním ohebným kloubem nabízí vysoký sací výkon a dlouhou výdrž. Je osazen vyjímatelnou 29,6 V Li-Ion baterií, se kterou můžete uklízet až 60 minut na jedno nabití.

5 999 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 3v1 ICONIC Aqua Flex 29,6 V VP6200

Tyčový aku vysavač s mopem 3 v 1 Iconic Aqua Flex Concept VP6200 s flexibilním ohebným kloubem nabízí vysoký sací výkon a dlouhou výdrž. Je osazen vyjímatelnou 29,6 V Li-Ion baterií, se kterou můžete uklízet až 60 minut na jedno nabití.

5 999 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 2v1 ICONIC Animal Smart 25,2 V VP6110

Tyčový aku vysavač 2 v 1 Iconic Animal Smart Concept VP6110 nabízí vysoký sací výkon, dlouhou výdrž a flexibilní využití. Je osazen vyjímatelnou 25,2 V Li-Ion baterií, se kterou můžete uklízet až 40 minut na jedno nabití. Díky PET kartáči je ideální volbou pro majitelé zvířecích mazlíčků.

4 999 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 2v1 Mighty 25,2 V VP4165

Tyčový aku vysavač Mighty VP4165 s kvalitní Li-lon baterií vydrží až 65 minut na jedno nabití. Disponuje vyjímatelnou ruční jednotkou, motorizovaným turbokartáčem a výkonným DC motorem.

4 499 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 3v1 ICONIC Smart Aqua 21,6 V VP6025

Extra lehký tyčový vysavač s mopem 3v1 Iconic Smart Aqua Concept VP6025 je kombinací tyčového vysavače, ručního vysavače a mopu. Nabízí 3 režimy vysávání vč. automatického navýšení výkonu. Disponuje kvalitním BLDC motorem a vyjímatelnou 21,6 V Li-Ion baterií, se kterou můžete uklízet až 30 minut na jedno nabití.

3 999 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 22.2 V VP6040

Tyčový aku vysavač 2v1 Iconic Animal Telescop 22,2 V Concept VP6040 vyniká vysokým sacím výkonem a dlouhou výdrží až 40 minut na jedno nabití. Je vybaven teleskopickou tyčí s možností uzpůsobení délky, 3 režimy vysávání a praktickým příslušenstvím včetně malého motorizovaného kartáče.

3 699 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 3v1 18,5 V VP4201

Tyčový vysavač s mopem a ruční jednotkou usnadňuje úklid na tvrdých podlahách i kobercích. S použitím desinfekce zbaví vaše podlahy virů a bakterií. Je vybaven motorizovaným turbokartáčem a na jedno nabití vydrží až 40 minut.

3 499 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 2v1 22,2 V VP4136

Tyčový aku vysavač Concept VP4136 s odnímatelnou ruční jednotkou vám pomůže s úklidem celé domácnosti. Je osazen kvalitní Li-Ion baterií s vydrží 55 min. na jedno nabití a motorizovaným turbokartáčem na vysávání koberců.

3 499 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 14,8 V Direct Air Dual VP4520

Tyčový vysavač 14,8 V Direct Air Dual Concept VP4520 je vybaven duálním turbokartáčem a plně otočným kloubem pro vysoce efektivní vysávání a pohodlnou obsluhu. Disponuje BLDC motorem, kvalitní Li-Ion baterií a malým turbokartáčem. Nabízí 2 režimy výkonu a sací sílu až 20 kPa.

3 299 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 2v1 Mighty 21,6 V VP4150

Tyčový aku vysavač Mighty VP4150 s odnímatelnou ruční jednotkou vám pomůže s úklidem celé domácnosti. Je osazen výkonným DC motorem, kvalitní Li-Ion baterií s vydrží 50 min. na jedno nabití a motorizovaným turbokartáčem na vysávání koberců.

3 299 Kč 

s DPH

Tyčový vysavač 14,8 V Direct Air VP4500

Tyčový vysavač 14,8 V Direct Air Concept VP4500 je ideální pro rychlý úklid tvrdých podlah. S hmotností pouhých 1,54 kg patří mezi nejlehčí modely na trhu. Nabízí 2 režimy vysávání s max. sacím výkonem 20 kPa. Je osazen BLDC motorem a dobíjecí Li-Ion baterií s výdrží až 30 min. na jedno nabití.

2 699 Kč 

s DPH

VP4080 Tyčový akumulátorový vysavač

Tyčový aku vysavač VP4080 vyniká svou nízkou hmotností a štíhlým tělem pro snadnou manipulaci. Díky kvalitní Li-Ion baterii vydrží až 40 minut na jedno nabití a výkonný motorizovaný turbokartáč si perfektně poradí i s koberci.

2 499 Kč 

s DPH

Prémiový servis vysavače

Využijte Prémiový servis pro váš robotický nebo tyčový vysavač Concept, díky kterému prodloužíte jeho životnost a uchováte sílu sacího výkonu. Součástí služby je i profesionální diagnostika stavu baterie a 20 % sleva na náhradní příslušenství.

1 299 Kč 

s DPH