Robotický vysavač s mopem 2v1 PERFECT CLEAN Laser VR3350

VR3350

Novinka

60 dní na vyzkoušení

Záruka 7 let na motor

Robotický vysavač s mopem 2v1 Concept VR3350 je chytře vymyšlený pro maximální komfort a pohodlí během úklidu. Je vybaven pokročilým způsobem mapování, který vaši domácnost naskenuje a rozdělí na jednotlivé místnosti. Dokáže vysávat i vytírat. S výškou pouhých 7,6 cm uklidí i pod nízkým nábytkem. Díky funkci automatického vysypávání obstará až 2 měsíce běžného úklidu bez nutnosti vysypávání nečistot. Poradí si i s vícepatrovou domácností.

Výrobce
Vysavače
Kód

vr3350

Dostupnost na pobočkách
Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Vaše cena s DPH
8 999 Kč
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

    Podrobnosti o produktu

    Robotický vysavač s mopem 2v1 Laser Concept VR3350 Perfect Clean

    Ultra SLIM 7,6 cm

    Automatické vysypávání prachu

    Vysává a vytírá

    Balík služeb ZDARMA

    Nákupem tohoto vysavače do 30.6.2024 získáváte možnost využít akce Garance 60 dní na vyzkoušení a 7 let záruka na BLDC motor. Nový vysavač si můžete otestovat v pohodlí vašeho domova, a to po dobu až 60 dní. Pokud s ním nebudete z jakéhokoli důvodu spokojeni, můžete ho do 60 dnů od nákupu vrátit a my vám pošleme peníze. Pokud si vysavač ponecháte, získáte prodlouženou záruku na BLDC motor na 7 let.

    Chcete akce využít? Zaregistrujte se do 14 dnů od nákupu vysavače na našich stránkách "Chytře vymyšlené výhody".

    Ultra SLIM s výškou pouhých 7,6 cm

    Hlavní předností robotického vysavače s mopem 2v1 Laser Concept VR3350 Perfect Clean je jeho extra nízký profil. Oproti běžným laserovým modelům má tento model laserovou hlavu umístěnou uvnitř těla, kde je chráněna před poškozením a vnějšími nečistotami. Díky tomuto konstrukčnímu řešení dosahuje výšky pouhých 7,6 cm, takže pohodlně odstraní prach a nečistoty i pod nízkým nábytkem.

    Samostatný úklid na několik měsíců

    Nabíjecí základna s automatickým vysypáváním prachu pomáhá robotickému vysavači VR3350 k naprosté samostatnosti. Eliminuje potřebu manuálního vyprazdňování prachové nádoby a umožňuje delší bezúdržbový provoz. Robot automaticky vysype prachový zásobník do sáčku, který je umístěný uvnitř stanice. Tento sáček dokáže pojmout 3,5 l nečistot, takže vám vydrží až na dva měsíce běžného úklidu (v závislosti na četnosti uklízení a míry znečištění). Nemusíte se o nic starat. Robot se vyprázdní i s nasazeným mopovacím nástavcem. V okamžiku, kdy je sáček naplněný, rozsvítí se kontrolka na stanici, která vás upozorní na nutnost výměny.

    Laserová navigace s TOF senzory

    Kombinace laserové navigace a TOF (Time-of-Flight) senzorů poskytuje robotickému vysavači VR3350 lepší orientaci v prostoru a přesné zmapování domácnosti. TOF senzory pomohou vytvořit detailnější mapu místnosti, poskytují informace o vzdálenosti od okolních překážek a umožňují lépe rozpoznávat okolí. Na základě vytvořené mapy robot naplánuje efektivní a systematický úklid celého prostoru.

    Vysává a vytírá

    Robot si poradí se suchým i mokrým úklidem. Prachový zásobník o objemu 210 ml slouží pro běžné vysávání. Připevníte-li na něj mopovací nástavec, můžete vysávat i vytírat najednou. Průtok vody můžete pomocí aplikace nastavit na nízkou, střední nebo vysokou úroveň podle míry znečištění. Mopovací nástavec je osazen textilií z mikrovlákna, která na sebe váže nečistoty a během úklidu podlahu také vyleští. Textilii lze lehce sundat a vyprat v pračce.

    Automatické rozpoznání místností s 3D vizualizací

    S funkcí RoomPlan 3.0 dokáže robotický vysavač VR3350 rozpoznat jednotlivé místnosti, čímž vám ušetří plno času i práce s úpravou mapy. Na vás je si jednotlivé místnosti pouze pojmenovat. Vytvořenou mapu si můžete v aplikaci zobrazit ve formátu 3D. Trojrozměrná mapa poskytuje detailnější a přesnější informace o prostoru pro lepší orientaci a vizualizaci jednotlivých částí domácnosti. V aplikaci si můžete nastavit přesný plán úklidu pro každou místnost nebo vyznačit zakázané zóny, kam robot nesmí. Robot se v nastavený čas spustí a uklidí podle plánu.

    Poradí si i s vícepatrovou domácností

    Robotický vysavač VR3350 je vhodný i pro vícepatrovou domácnost. Každé podlaží nechte zmapovat zvlášť a v aplikaci si je pojmenujte. Tímto způsobem můžete uložit mapy až pro 5 pater. Pokud chcete uklízet v jiném podlaží, než ve kterém se robot nachází, jednoduše ho přeneste, v aplikaci zvolte správnou mapu a spusťte. Výhodou tedy je, že robot si s úklidem poradí, aniž byste museli kupovat další dobíjecí stanici.

    Výkonný BLDC motor

    Robotický vysavač je vybaven digitálním bezkartáčovým stejnosměrným BLDC motorem, který má řadu výhod. Je vysoce výkonný a oproti běžným motorům tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost. Současně se podílí na vysoké sací síle vysavače, která dosahuje 3000 Pa. Nabízí 4 úrovně výkonu, které se mění v závislosti na spuštěném režimu úklidu. Sací výkon lze nastavit také manuálně podle potřeby a míry znečištění.

    Na kobercích s maximální silou

    Díky funkci Carpet turbo robot zvýší sací sílu na maximum v okamžiku, kdy robot najede na koberec, a tím zajistí účinnější úklid. Po návratu na tvrdé podlahy se funkce Carpet turbo deaktivuje a robot se vrátí k původnímu výkonu.

    Úklid vždy dokončí

    Robotický vysavač VR3350 si najde své místo jak v menších bytech, tak i v prostorných domech. Nezalekne se velikosti žádné plochy a naplánovaný úklid pokaždé dokončí. Disponuje kvalitní Li-Ion baterií s kapacitou 2600 mAh, díky které zvládne uklízet až 120 minut na jedno nabití. V okamžiku, kdy kapacita baterie klesne pod 15 %, robot se automaticky vrátí do dokovací stanice, kde se dobije, a poté pokračuje v úklidu tam, kde přestal.

    Senzor proti pádu ze schodů

    Robot je vybaven senzorem proti pádu ze schodů. Jedná se o integrovaný bezpečnostní prvek, který umožňuje vysavači detekovat schody a zabránit jeho pádu.

    Ovládání hlasem

    Robotický vysavač Concept VR3350 podporuje ovládání prostřednictvím hlasového asistenta Amazon Alexa nebo Google Home. Můžete ho tedy zapojit do své chytré domácnosti a ovládat hlasovými povely.

    Ovládání přes mobilní aplikaci Concept Home

    Přes mobilní aplikaci Concept Home si můžete naplánovat, kdy a kde bude robotický vysavač uklízet. Ve stanovený čas robot začne uklízet přesně podle nastaveného plánu a bez další vaší asistence. Robota můžete poslat na úklid kdykoliv a odkudkoliv a přes mobilní aplikaci v reálném čase sledovat jeho trasu. Aplikace Concept Home je v češtině a zdarma dostupná jak pro iPhone, tak i pro Android. Stahujte zde: App Store, Google Play.

    Mluví česky

    S robotem VR3350 si budete rozumět. Dovede mluvit 5 jazyky vč. češtiny, u které si můžete navíc vybrat z mužského i ženského hlasu.

    Vhodný i pro alergiky

    Robotický vysavač VR3350 je vybaven třístupňovou filtrací s HEPA filtrem 13, která zachytí až 99,9 % částic, vč. prachu, bakterií, virů, roztočů a alergenů. Filtr je omyvatelný, takže lze používat opakovaně. Konstrukce robota je navržena tak, aby bylo zamezeno přímému kontaktu uživatele s nashromážděným prachem a alergeny. Nečistoty ze zásobníku jsou automaticky odvedeny do sáčku ve stanici, který se v okamžiku vyjmutí uzavře, a tím zabrání úniku nečistot zpět do ovzduší.

    SMART specialista na robotické vysavače

    Koupili jste si nový robotický vysavač a nevíte si rady s jeho obsluhou? Nebo už robota vlastníte a potřebujete jen s něčím poradit? Obraťte se na našeho SMART specialistu smart@my-concept.cz, který vám rád poradí s jakýmkoliv dotazem ohledně robotických vysavačů Concept.

    Technické parametry:

    • Laserová navigace
    • 2v1: VYSÁVÁ a VYTÍRÁ
    • Prachová základna s automatickým vysypáním prachu
    • Ultra SLIM: 7,6 cm
    • BLDC motor
    • TOF senzor
    • Sací síla až 3000 Pa
    • Li-Ion baterie 2600 mAh - 120 minut vysávání
    • CARPET turbo
    • Aplikace Concept Home v ČEŠTINĚ
    • Jazykové rozhraní: CZ, SK, EN, DE, HU, PL
    • Internetové připojení: WiFi, datové připojení
    • Kompatibilita: iOS 9.0 a vyšší, Android 5.0 a vyšší
    • Verze firmwaru: 1.1.1
    • ROBOT MLUVÍ ČESKY (+ SK, EN, PL, HU)
    • Ovládání přes domácího asistenta Amazon Alexa/Google Home
    • ROOMPLAN 3.0 – automatické rozdělení místností s možností 3D a 2D rozbrazení
    • Úklid vícepatrových domácností
    • Automatické pokračování v úklidu
    • VYTÍRÁNÍ - elektronicky řízené
    • Třístupňová filtrace s HEPA filtrem 13
    • Plánování úklidu
    • Tichý provoz: 65 dB
    • Doba nabíjení: 3 hodiny
    • Kapacita prachového zásobníku 2v1: 210 ml (na prach) + 170 ml (na vodu)

    Příslušenství:

    • 1x univerzální rotační kartáč
    • 4x boční kartáček
    • 1x mopovací nástavec
    • 2x mopovací textilie
    • 4x prachový sáček 3,5 l
    • 2x HEPA filtr 13
    • 2x pěnový filtr
    • 1x čisticí kartáček
    • 1x dálkový ovladač

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Antibakteriální (UV Lampa) NE
    Automatické vysypání ANO
    Čisticí kartáček 1
    HEPA filtr 3
    Mopovací textilie 2
    Na koberce ANO
    Na zvířecí chlupy ANO
    Pěnový filtr 3
    Pokračování v úklidu ANO
    Průměr (cm) 31,5
    Překonání překážky do výšky (cm) 1,8
    Výška (cm) 7,6
    Wi-Fi frekvence (GHz) 2,4
    Navigace Laserová
    Kartáč na koberce 1
    Kartáč na tvrdé podlahy Ano
    Kartáč na zvířecí chlupy Ano
    S mopem ANO
    Automatická detekce koberce ANO
    Automatické dobíjení ANO
    Objem nádoby na prach (ml) 210
    Objem nádoby na vodu (ml) 170
    Sáček na nečistoty ANO
    Boční kartáček 4
    Dálkové ovládání 1
    Hlučnost (dB) 60-70
    Barva bílá
    Sací síla (Pa) 3000
    Typ filtrů/počet stupňů filtrace HEPA13/3
    Nabíjecí stanice 1
    Mobilní aplikace ANO
    Plánování úklidu ANO
    Pro alergiky ANO
    Senzory proti pádu a nárazu ANO
    Typ baterie Li-Ion 14,4 V 2600 mAh
    Hmotnost (kg) 7,35
    Doba nabíjení (h) 3
    Doba provozu (min) 120
    Typ motoru BLDC

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: