Elektrické pilníky na paty

Elektrické pilníky na paty

Elektrické pilníky na paty

Pilníky na paty Concept jsou ideálním pomocníkem pro ztvrdlou a suchou kůži. Díky ergonomickému tvaru skvěle padne do ruky a pohodlně se ovládá.

Proč pilník používat?

Pravidelným používáním předcházíte popraskání kůže, vzniku mozolů a otlačenin. Díky ošetření budou vaše paty hladké a hebké na dotek.

Jak pilník funguje?

Pilník je osazený jedním ovládacím tlačítkem, kterým přístroj zapnete a následně proklikáváte mezi dvěma rychlostmi otáček. Zpracování je voděodolné, takže je možné si ošetření udělat ve vaně nebo ve sprše. Pilník disponuje bezpečnostní pojistkou, která pilník automaticky vypne po dvou minutách přílišného tlačení na paty.

Jak na ošetření pat?

Před použitím namočte nohy do teplé vody, aby pokožka změkla. Poté usušte ručníkem a můžete začít s ošetřením. Zvolte požadovanou rychlost a jemně přejíždějte rotační hlavicí po chodidle. Na závěr promažte nohy krémem a vyjměte rotační hlavici, kterou opláchněte pod proudem vody.

Nabíjení pilníku

Pilník je možné používat bez zapojení do elektřiny díky Li-Ion baterii. Dobíjení potom probíhá přes klasický USB kabel, který je součástí balení.

Vybírat můžete z růžového modelu PN1001 a. zeleného PN1000.

Další podkategorie Elektrické pilníky na paty

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

9 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Elektrický pilník na paty PN3020

Elektrický pilník na paty Concept PN3020 Perfect Skin se systémem odsávání obroušené kůže nabízí 2 rychlosti, kvalitní voděodolné zpracování a 3 nástavce pro různé typy ošetření, které lze jednoduše vyjmout a vyčistit. Je vybaven moderním LCD displejem, funkcí automatického vypnutí a kvalitní Li-Ion baterií s výdrží až 100 min. na jedno nabití. Dopřejte svým chodidlům péči jako ze salónu.

799 Kč 

s DPH

Elektrický pilník na paty, zelený PN1000

Elektrický pilník na paty Concept PN1000 nabízí 2 rychlosti, kvalitní voděodolné zpracování a odnímatelnou rotační hlavici pro snadné čištění. Je vybaven funkcí automatického vypnutí a bezpečnostní pojistkou. Dopřejte svým chodidlům péči jako ze salónu.

799 Kč 

s DPH

Elektrický pilník na paty, růžový PN1001

Elektrický pilník na paty Concept PN1001 nabízí 2 rychlosti, kvalitní voděodolné zpracování a odnímatelnou rotační hlavici pro snadné čištění. Je vybaven funkcí automatického vypnutí a bezpečnostní pojistkou. Dopřejte svým chodidlům péči jako ze salónu.

799 Kč 

s DPH

Elektrický pilník na paty PN3000

Elektrický pilník na paty Concept PN3000 Perfect Skin se systémem odsávání obroušené kůže nabízí 2 rychlosti, kvalitní voděodolné zpracování a 3 nástavce pro různé typy ošetření, které lze jednoduše vyjmout a vyčistit. Je vybaven funkcí automatického vypnutí a kvalitní Li-Ion baterií s výdrží až 100 min. na jedno nabití. Dopřejte svým chodidlům péči jako ze salónu.

599 Kč 

s DPH