Toustovače

Toustovače

Toustovače

Sendvičovače neboli toustovače jsou spotřebičem, který má doba asi úplně každý. Vykouzlí vám totiž rychlou snídani, oběd i večeři. Nemáte-li doma toustovač rychle to změňte, protože díky němu ušetříte nemálo času.

Typy plotýnek

Nejlepší toustovače jsou ty, které nabízí možnost vyměnitelných plotýnek a v balení jich je rovnou více, abyste si mohli připravit širší škálu pokrmů. Jejich multifunkčnost vám nejenom ušetří peněženko, ale i místo v kuchyni.

  • Plotýnka na trojúhelníkové sendviče
  • Plotýnka na čtvercové sendviče
  • Vaflovač
  • Gril

Sendvičovače s vícero plotýnkami naleznete pod jednoduchým označením 3v1 nebo 4v1 podle toho, kolik desek mají v balení.

Materiál plotýnek a snadná údržba

Nepřilnavý povrch plotýnek je ideální pro snadnou údržbu. Připravovaný pokrm se nepřipaluje a tím pádem nemusíte trávit čas drhnutím zaschnutého jídla na plotýnkách. Desky je možné u některých toustovačů vyjmout a umýt pod proudem vody nebo vložit do myčky. U toustovačů, kde není možné vyjmutí, stačí plotny utřít mokrým hadříkem a utěrkou.

Příkon

Při nákupu sendvičovače se také podívejte na jeho příkon. Čím vyšší je, tím rychleji budete mít tousty zapečené, protože se rychleji rozpálí plotýnky. Concept nabízí sendvičovače s příkonem 700 W nebo 900 W.

Další důležité funkce:

  • Světelná kontrolka značí míru nahřátí, a díky ní víte, kde vložit pokrm do sendvičovače.
  • Bezpečnostní pant ochrání všechny nenechává ručičky od toho, aby se nespálili. Pant zamkne desky během pečení k sobě.
  • Protiskluzové nožičky vám zaručí, že se vám toustovač nikam nepohne.

A co v toustovači mohu všechno udělat?

Asi každý si pod pojmem toustovač představí zapečené tousty, ale díky vyměnitelným plotýnkám je možné si v přístroji připravit vafle, panini, tortilly nebo dokonce i grilovaný hermelín.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

12 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Toustovač FAMILY 3v1 1200 W SV3080

Toustovač 3v1 Concept SV3080 zastane práci hned 3 spotřebičů: toustovač, vaflovač a gril. Připravíte v něm 4 tousty najednou a díky vyjímatelným nepřilnavým deskám vám jeho údržba zabere minimum času.

1 699 Kč 

s DPH

Toustovač XXL 4v1 SV3070

Multifunkční sendvičovač 4 v 1 SV3070 zastane práci hned 3 spotřebičů: sendvičovač, vaflovač a gril. Šetří místo v kuchyni a díky XXL vyjímatelným nepřilnavým deskám vám jeho údržba zabere minimum času.

1 499 Kč 

s DPH

Toustovač 3v1 SV3060

Multifunkční toustovač 3 v 1 SV3060 zastane práci hned 3 spotřebičů: sendvičovač, vaflovač a gril. Šetří místo v kuchyni a díky vyjímatelným nepřilnavým deskám vám jeho údržba zabere minimum času.

1 199 Kč 

s DPH

Toustovač 4v1 SV3055

Multifunkční toustovač 4 v 1 Concept SV3055 je vybaven čtyřmi páry vyměnitelných desek (tousty, vafle, gril, lívance). V jednom těle získáte hned čtyři praktické pomocníky, kteří vám v kuchyni zaberou minimum místa.

1 199 Kč 

s DPH

Toustovač 3v1 SV3056

Multifunkční toustovač 3 v 1 Concept SV3056 zastane práci hned 3 spotřebičů: toustovač, vaflovač a gril. Šetří místo v kuchyni a díky vyjímatelným nepřilnavým deskám vám jeho údržba zabere minimum času.

999 Kč 

s DPH

Toustovač 3v1 SV3054

Multifunkční toustovač 3 v 1 SV3054 zastane práci hned 3 spotřebičů: sendvičovač, vaflovač a gril. Šetří místo v kuchyni a díky vyjímatelným nepřilnavým deskám vám jeho údržba zabere minimum času.

999 Kč 

s DPH

Toustovač SV3051

Toustovač Concept SV3051 disponuje 4 trojúhelníkovými plotnami s nepřilnavým povrchem, takže se vám sendviče nebudou připékat a následná údržba zabere minimum času. Pro bezpečné používání je opatřen studeným držadlem.

499 Kč 

s DPH

Toustovač SV3052

Toustovač Concept SV3052 disponuje čtvercovými plotnami s nepřilnavým povrchem, takže se vám sendviče nebudou připékat a následná údržba zabere minimum času. Pro bezpečné používání je opatřen studeným držadlem.

499 Kč 

s DPH

Toustovač SV3030

Toustovač Concept SV3030 v nerezovém designu disponuje 4 trojúhelníkovými plotýnkami s nepřilnavým povrchem, takže se vám sendviče nebudou připékat a následná údržba zabere minimum času. Pro bezpečné používání je opatřen studeným držadlem.

499 Kč 

s DPH

Toustovač SV3031

Toustovač Concept SV3031 v nerezovém designu disponuje čtvercovými plotýnkami s nepřilnavým povrchem, takže se vám sendviče nebudou připékat a následná údržba zabere minimum času. Pro bezpečné používání je opatřen studeným držadlem.

499 Kč 

s DPH

Toustovač SV3021

Toustovač Concept SV3021 disponuje 4 trojúhelníkovými plotýnkami s nepřilnavým povrchem, takže se vám sendviče nebudou připékat a následná údržba zabere minimum času. Pro bezpečné používání je opatřen studeným držadlem.

449 Kč 

s DPH

Toustovač SV3020

Sendvičovač Concept SV3020 disponuje 4 trojúhelníkovými plotýnkami s nepřilnavým povrchem, takže se vám sendviče nebudou připékat a následná údržba zabere minimum času. Pro bezpečné používání je opatřen studeným držadlem.

399 Kč 

s DPH