Osobní váhy

Osobní váhy

Osobní váhy

Digitální, diagnostické a chytré osobní váhy vám pomůžou k vaší vysněné postavě. Díky spárování s mobilem můžete sledovat vaši statistiku vývoje ve všech tělesných parametrech. Co všechny osobní váhy umí se dozvíte níže.

Proč si pořídit osobní váhu?

  1. Chci si hlídat váhu nebo zhubnout.
  2. Potřebuji vědět, jak se vyvíjí moje dítě.
  3. Potřebuji zvážit domácího mazlíčka.
  4. Snažím se nabrat svalovou hmotu.
  5. Váhu potřebuji znát kvůli mému zdraví.
  6. Chci zjistit, kolik váží balík, který budu zasílat.
  7. Potřebuji mít přesnou váhu zavazadla do letadla.

Digitální osobní váhy

Digitální osobní váhy ukazují vaši hmotnost na displeji. Sice ukazují pouze tento parametr, ale zvládnout to s přesností na jedno desetinné místo.

Diagnostické osobní váhy

Diagnostické váhy umí změřit podíl vody, tuku či svalů v těle a samozřejmě vás k tomu i celkově zváží. Tato elektronika dokáže zjistit vaše BMI a uložit data do paměti. Před vstupem na váhu si ale musíte nastavit věk, výšku, pohlaví a popřípadě další parametry, které váze pomohou s diagnostikou.

Chytré osobní váhy

Chytré osobní váhy již můžete spárovat s mobilním telefonem a ukládat si tam všechny informace, které vám váha zjistí. Dlouhodobě můžete sledovat svůj vývoj, různé statistiky nebo si vytyčovat cíle. Tyto váhy vám dokážou udělat kompletní analýzu těla a změří vám 13 parametrů: hmotnost, BMI, tělesný tuk, hmotnost bez tuku, podkožní tuk, viscerální tuk, tělesnou vodu, kosterní svaly, svalovou hmotu, kostní hmotu, protein, BMR a metabolický věk.

Maximální nosnost váhy

Každá váha má svou nosnost, přes kterou již nedokáže vážit a dost možná by se pod tou tíhou zlomila. Osobní váhy Concept zvládnout vážit do 180 kg.

Vytvořené s láskou k designu

Už nemusíte schovávat váhu pod postelí, ale klidně si ji postavte na viditelné místo. Váhy Concept jsou laděny do černého a bílého skla a pro milovníky přírodních materiálu máme zařazeny váhy s motivem bambusu a tropických rostlin.

Praktické funkce pro přesnější vážení

  • LED displej
  • Zapnutí nášlapem
  • Automatické zapnutí, vypnutí, vynulování

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

6 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Osobní váha diagnostická 180 kg PERFECT HEALTH, bílá VO4010

Osobní diagnostická váha Concept VO4010 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg a dokáže změřit 13 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance. S aplikací Feelfit budete mít všechny údaje pod kontrolou.

1 299 Kč 

s DPH

Osobní váha diagnostická 180 kg PERFECT HEALTH, černá VO4011

Osobní diagnostická váha Concept VO4011 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg a dokáže změřit 13 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance. S aplikací Feelfit budete mít všechny údaje pod kontrolou.

1 299 Kč 

s DPH

Osobní váha diagnostická 180 kg PERFECT HEALTH, bílá VO4000

Osobní diagnostická váha Concept VO4000 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg a dokáže změřit 13 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance. S aplikací Feelfit budete mít všechny údaje pod kontrolou.

799 Kč 

s DPH

Osobní váha diagnostická 180 kg PERFECT HEALTH, černá VO4001

Osobní diagnostická váha Concept VO4001 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg a dokáže změřit 13 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance. S aplikací Feelfit budete mít všechny údaje pod kontrolou.

799 Kč 

s DPH

Osobní váha diagnostická 180 kg PERFECT HEALTH, bamboo VO3000

Osobní diagnostická váha Concept BAMBOO VO3000 Perfect Health přináší komplexní analýzu těla. Nabízí nosnost 180 kg, paměť pro 10 uživatelů a dokáže změřit 7 tělesných parametrů pomocí bioelektrické impedance.

699 Kč 

s DPH

Osobní váha digitální 180 kg PERFECT HEALTH, monstera VO2000

Osobní váha digitální MONSTERA Concept VO2000 Perfect Health v moderním designu nabízí nosnost 180 kg, přehledný LCD displej a intuitivní ovládání.

499 Kč 

s DPH