8 důvodů, proč si pořídit kojeneckou váhu

19.06.2023

Přibírá moje miminko správně? To je otázka, kterou si klade plno čerstvých maminek. A to zejména těch kojících, které si jen těžko zkontrolují, kolik toho jejich potomek vypil. Chcete-li mít jistotu, že vaše miminko správně přibírá a tím se ujistit o dostatečné výživnosti mateřského mléka, kojenecká váha by neměla ve vaší výbavě chybět.

Proč si pořídit kojeneckou váhu Concept?

  1. Dodá vám okamžitý přehled o hmotnosti dítěte v pohodlí domova
  2. Můžete pravidelně sledovat přírůstek vašeho miminka a tím se ujistit o dostatečné výživnosti mateřského mléka
  3. Můžete sledovat a porovnávat uložená data prostřednictvím mobilní aplikace
  4. Naměřené hodnoty můžete sdílet přímo s pediatrem
  5. Využijete ji po několik let – je vhodná pro miminka od narození do 20 kg
  6. Můžete ji sdílet v rámci rodiny nebo s kamarádkami – paměť až pro 8 uživatelů
  7. Pohodlně zváží i neposedné dítě (funkce HOLD)
  8. Umožňuje odečíst věci vážené společně s miminkem (funkce TARE)

.

.

Kojeneckou váhu Concept VD4000 KIDO můžete prostřednictvím Bluetooth propojit s mobilní aplikací Ailink, která je zdarma dostupná pro iOS i Android.  Díky možnosti propojení s mobilní aplikací se naměřené hodnoty ukládají, takže je můžete mezi sebou porovnávat nebo je přímo poskytnout vašemu dětskému lékaři. Aplikace pojme až 8 uživatelů, proto ji můžete sdílet s celou vaší rodinou nebo mezi kamarádkami.

Samozřejmostí kojenecké váhy KIDO je velmi přesné vážení s minimální odchylkou pouhých 5 g. Naměřené hodnoty můžete sledovat na velkém digitálním displeji. Díky ergonomickému tvaru je váha vhodná pro miminka od narození až do 20 kg, takže s ní bezpečně zvážíte i větší děti. Aby bylo pro maminky vážení co nejvíce pohodlné, je váha vybavená chytrými funkcemi TARE a HOLD. První jmenovaná umožňuje odečíst věci vážené s miminkem, např. ručník, plenu nebo oblečení, které má miminko na sobě. Druhá funkce vám usnadní vážení dětí, které nevydrží chvilku v klidu. S kojeneckou váhou KIDO zvážíte tedy každého neposedného raráška. Pokud váhu zapomenete vypnout, nic se neděje. Díky úspornému režimu se automaticky vypne po 30 s nečinnosti, čímž šetří životnost baterií.

Přečtěte si další články věnované dětské řadě KIDO:

.