Vakuové čističe

Vakuové čističe

Vakuové čističe pleti

Dopřejte hloubkovou péči vaší pleti pomocí vakuového čističe, který vám pomocí podtlaku šetrně a bezbolestně vyčistí póry a černé tečky. Postará se i o odstranění nečistot a odumřelých buněk.

Pro koho je vhodný vakuový čistič pleti?

Vakuový čistič ocení všichni, kteří si potrpí na hloubkové čištění pleti. Díky podtlaku, který přístroj vytváří, šetrně a bezbolestně vyčistí póry, černé tečky a odstraní nečistoty a odumřelé buňky. Pravidelným používáním zlepšíte krevní oběh v oblasti obličeje a zpomalíte stárnutí buněk. Přístroj je vhodný i pro citlivou pleť.

Jaké výhody má vakuový čistič

  • Vyčistí pleť do hloubky a bez zanícení
  • Čistění je bezbolestné
  • Vhodný pro všechny typy pleti
  • Disponuje nástavci vhodnými na různá místa na obličeji
  • Přístroj funguje bezdrátově

Nástavce na různá místa na pleti

  • Nejširší 10 mm - na čištění t-zóny
  • Střední 8,5 mm - čištění pórů na nose, tvářích a bradě
  • Nejmenší 7,5 mm - citlivá pleť a lokální čištění černých teček

Intenzita sání

Vakuové čističe pórů mají různé intenzity sání. U některých je možné intenzitu měnit u jiných nikoliv. Concept čistič nabízí tři rychlosti sání a zároveň čtyři nástavce, které ovlivňují právě onu intenzitu. Je vždy dobré si první sání vyzkoušet na ruce, abyste se ujistili, že je to pro vaši pokožku ideální.

Jak se vakuový čistič používá?

Nejprve si obličej odličte a přiložte na něj nahřátý ručník, který roztáhne póry. Poté nasaďte vhodný nástavec a vyzkoušejte intenzitu sání na ruce. Přístrojem pomalu a plynule přejíždějte po tváři. Pleť příliš netahejte a nezůstávejte na jednou místě déle než 2 sekundy. Po ošetření doporučujeme použít přístroj na stažení pórů - my doporučujeme náš přístroj Hot & Cool PO2020.

Nabíjení

Vakuový čistič Concept je vybavený Li-Ion baterií, která se vyznačuje svou dlouhou výdrží a kvalitou. Čistič se nabíjí pomocí USB kabelu, ale nemusíte se bát, že byste ho museli nabíjet často. Výdrž přístroje je až 120 minut a čištění byste měli věnovat nejvíc 3 minuty denně. Vydrží vám tedy nabitý déle jak měsíc.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

1 produkt
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Vakuový čistič pleti PERFECT SKIN PO2010

Vakuový čistič pleti Concept PO2010 šetrně vyčistí póry, černé tečky a další nečistoty. Nabízí 3 vyměnitelné nástavce, voděodolné zpracování a kvalitní Li-Ion baterii s indukčním nabíjením přes USB kabel.

999 Kč 

s DPH