Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

IPL epilátor PERFECT SKIN PRO anti age IL5020

IL5020

Poškozený obal

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky.

IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age se postará o odstranění chloupků a krásnou pleť. Disponuje životností až 1,5 milionů záblesků, možností použití bez kabelu a praktickým kufříkem na uskladnění. Je vybaven 6 nástavci a bezpečnostním senzorem na ochranu očí. Nabízí 5 úrovní intenzity a 2 provozní režimy.

Výrobce
Péče o tělo
Kód

il50202jakost_1

 

    Podrobnosti o produktu

    IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age

    Profesionální IPL technologie

    3x 500 000 impulzů

    Funkce péče o pleť

    ChytryVyber.cz: Recenze IPL epilátoru IL5020

    Víte, jak se bezbolestně a natrvalo zbavit chloupků? Přesně takový efekt slibují moderní přístroje pro domácí IPL laserovou epilaci.

    Testy-spotrebicu.cz: Test, recenze IL5020

    Do rukou se nám dostal k otestování IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age. Nejprve se podíváme, co je obsahem základního balení ...

    Testy-spotrebicu.cz: Videorecenze IL5020

    Test a recenze IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age – Jaká je realita?

    Multifunkční IPL epilátor se postará o odstranění chloupků i krásnou pleť

    IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO nabízí multifunkční využití pro ženy i muže v každém věku. Je vybaven čtyřmi hlavními nástavci a dvěma magnetickými pro ošetření menších ploch. Pravidelným používáním můžete dosáhnout nejen hladkého těla bez chloupků, ale přispěje také k dobrému stavu vaší pleti. Dopřejte si profesionální péči kosmetického salónu kdykoliv v pohodlí svého domova.

    Až 1,5 milionů záblesků, které vám vydrží celý život

    Velkou předností tohoto modelu je umístění lampy v jednotlivých nástavcích. Životnost každé lampy dosahuje 500 000 světelných impulzů, tzn. že máte k dispozici celkem 1,5 milionů záblesků (nástavec na epilaci, problematickou pleť a anti age). Nejvíce záblesků bezpochyby využijete při epilaci. Pokud budete dodržovat doporučené intervaly ošetření a pravidelně epilovat nejběžnější partie (nohy, podpaží a oblast bikin), světelné impulzy vám vystačí na celý život. Jedná se o průměrné výpočty použitých záblesků na základě výsledků testovací skupiny žen (velikost M, výška cca 165 cm, váha cca 60 kg). V případě potřeby je možné každý jednotlivý nástavec nahradit, aniž byste museli investovat do nového přístroje.

    Průměrný počet záblesků na jednotlivé partie těla:

    • lýtko = 60-90 záblesků
    • stehno = 120-140 záblesků
    • podpaží = 5-7 záblesků
    • bikiny = 16-20 záblesků

    IPL epilace přispívá k odstranění chloupků i s kořínky

    Toužíte po hladké pokožce bez chloupků? S IPL epilátorem Concept IL5020 Perfect Skin Pro toho můžete dosáhnout v pohodlí svého domova. Využívá technologii intenzivního pulzního světla (IPL), která byla podrobena více než 15 letům klinických testů po celém světě. Tato vědecky ověřená technologie poskytuje rychlé a trvalé výsledky. Záblesky intenzivního pulzního světla s vlnovou délkou 530 nm se během epilace dostávají pod povrch pokožky, kde působí na tmavý pigment chloupků. Tento tepelný účinek přispívá k odstranění chloupků i s kořínky a zabraňuje jejich opětovnému růstu.

    Volnost pohybu díky bezdrátovému použití

    IPL epilátor IL5020 vám dává maximální volnost pohybu. Můžete ho totiž používat i bez kabelu, což oceníte zejména na cestách. Při plně nabité baterii vám epilátor poskytne až 1350 záblesků na nejnižší a až 500 záblesků na nejvyšší úrovni. Pokud se vám během ošetření vybije, stačí ho zapojit do zásuvky a můžete pokračovat dál.

    Nástavec na epilaci celého těla a 2 režimy ošetření

    Nástavec na epilaci je vhodný na odstranění chloupků z celého těla. Využít můžete dva režimy. Režim Gliss je vhodný na ošetření větších ploch, jako jsou nohy, ruce, hrudník, záda apod. Epilátor vysílá plynulé záblesky v řadě za sebou, čímž umožňuje rychlejší a plynulejší ošetření. Režim Precision je vhodný pro ošetření nejhůře dostupných a nejcitlivějších partií, jako je obličej, podpaží, oblast bikin apod. Přístroj vysílá jednorázové impulzy na základě stisknutí tlačítka pro uvolnění impulzu. V tomto režimu doporučujeme použít přídavné magnetické nástavce (tvář + bikiny), se kterými přesněji zacílíte na požadované místo.

    Nástavec na problematickou pleť

    Intenzivní pulzní světlo bývá součástí dermatologické léčby a běžně se využívá k ošetření kožních problémů. Nástavec

    Produkt manažer:

    Zuzana INFO Němcová,  info@my-concept.cz

    Zařazení produktu

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Aplikační plocha (cm2) 3,6
    Automatické vypnutí při nečinnosti ANO
    Displej ANO
    Hmotnost (g) 305
    Indikátor připravenosti ANO
    Napájení elektrická síť + baterie
    Oblast ošetření nohy, ruce, podpaží, tělo, záda, bikiny, obličej
    Počet nástavců 6
    Počet režimů 2
    Počet úrovní 5
    Počet záblesků 500 000
    Pouzdro na uskladnění ANO
    Použití bez kabelu ANO
    Senzor na ochranu očí ANO
    UV dezinfekční základna NE
    UV filtr ANO
    Počet funkcí 4
    Mobilní aplikace ANO
    Rozměry produktu (cm) (v x š x h) 17,5 x 7,5 x 14

    Ke stažení

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: