Digestoře ostrůvkové

Digestoře ostrůvkové

Ostrůvkové digestoře

Ostrůvkové digestoře jsou ideálním pomocníkem do domácnosti, kde je varná deska umístěna na tzv. kuchyňském ostrůvku mimo kuchyňskou linku. Před výběrem digestoře je potřeba zjistit nosnost stropu, aby danou digestoř unesl.

Výhody ostrůvkových digestoří

  • Nejnovější trend mezi odsavači
  • Vysoký výkon
  • Široká nabídka designových modelů

Nevýhody ostrůvkových digestoří

  • Digestoře jsou větších rozměrů
  • Složitější instalace
  • Vyšší cena

Výkon

Ostrůvkové digestoře patří mezi velice výkonné. Většina modelů Concept má výkon okolo 750 m?/hod.

Hlučnost

Hlučnost ostrůvkových digestoří se pohybuje od 56 dB do 70 dB. Digestoř OPO4590ss patří mezi jedny z nejtišších digestoří.

Variabilní výška

Výška odsavače se zpravidla udává v minimální a maximální hodnotě. Dle libosti si můžete uzpůsobit výšku díky dvou do sebe zapadajícím částem komínu, které se dají nastavit podle vašich potřeb.

Ovládání

Ovládání ostrůvkových odsavačů par je především dotykové. Pouze model OPO5538 má ONE-TOUCH ovládání, což znamená, že jedním tlačítkem je možné ovládat všechny funkce digestoře.

Recirkulace

Odsavače par mají funkci recirkulace, což znamená, že znečištěný vzduch nasají a pročistí skrz uhlíkový filtr a poté ho zase vypustí zpět do místnosti. Tato funkce je vhodná pro ty domácnosti, které nemají možnost odvést páru ven.

Design

Ostrůvkové digestoře jsou designové a povznesou vzhled vaší kuchyně zase o něco výše. Model OPO5890 je vyroben dokonce ve velice úzkém elegantním a minimalistickém provedení SLIM.

Další funkce, které vám ulehčí vaření:

  • Časovač vám umožní nastavit odložené vypnutí, kdy digestoř ještě odsává po dovaření, ale vy můžete odejít, protože se po dané době sama vypne
  • Úsporné LED osvětlení je samozřejmostí u každé digestoře, OPK4960ds je ale vybavena ještě režimem nočního světla, které se automaticky aktivuje, když senzor zaznamená nedostatek světla
  • Pachové čidlo má digestoř OPO5342n, které automaticky reguluje výkon odsávání podle aktuálního množství pachu v místnosti
  • Snadné čištění tukového filtru je díky otevíratelnému krytu, z kterého se filtr vyjme a může se strčit na umytí třeba od myčky nádobí

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

3 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Ostrůvková digestoř OPO5342n

Ostrůvkový odsavač par Concept OPO5342n v šíři 42 cm v nerezové provedení vyniká extra výkonem 735 m3/h. Disponuje 4 stupni odtahu, možností recirkulace, úsporným LED osvětlením, časovačem a pachovým čidlem.

17 699 Kč 

s DPH

Ostrůvková digestoř OPO5538

Ostrůvkový odsavač par Concept OPO5538 vyniká nadčasovým betonovým designem, extra výkonem a velmi tichým provozem. Nabízí 3 stupně odvětrávání a možnost odtahu i recirkulace. Ovládnete ho pomocí jednoho tlačítka.

13 999 Kč 

s DPH

Ostrůvková digestoř OPO4590ss SINFONIA

Ostrůvkový odsavač par Concept OPO4590ss s dotykovým ovládáním vyniká extra výkonem a velmi tichým provozem. Nabízí 4 stupně odvětrávání, možnost odtahu i recirkulace a funkci nočního osvětlení.

11 999 Kč 

s DPH