Tipy na vánoční dárky pro prarodiče

09.12.2022

Křížovky nebo knížky. Zlatá klasika, kterou prarodiče možná tak trochu odbudete, protože co jiného jim vlastně darovat. My jsme pro vás sepsali tipy na vánoční dárky, které udělají radost babičce i dědečkovi, a i přes to že se jedná o elektrospotřebiče, jejích používání je velice jednoduché a intuitivní.

Zdravé dýchání

d

Dýchání už pro starší lidi není taková hračka jako pro mladé, a proto byste svým prarodičům měli pořídit něco, co jim bude zjednodušovat dýchání. Tímto pomocníkem je čistička vzduchu, která se postará o perfektně čistý vzduch v každé místnosti. Zbaví vzduch 99 % bakterií, virů, plísní i roztočů, což je zejména u starších lidí, kteří nezvládají tolik uklízet, potřeba. Provoz čističky je velice tichý, takže nebude prarodiče rušit během poledního ani nočního spánku.

c

s

Pro teplo a pohodu

d

Pořádně si zahřát tělo zvenku i zevnitř je ve staří velice důležité. Starší lidé jsou totiž více zimomřiví a mají problém s tím se dostatečně zahřát. Pomozte jim k fyzické pohodě a pořiďte jim domů moderní přímotopy, které jsou krásné na pohled, ale taky velice funkční. Vaši prarodiče si ho mohou rovnou postavit ke křeslu, z kterého si čtou nebo se dívají na televizi. V ruce jim u televize ale nemůže chybět teplý čaj nebo káva, o kterou se postarají rychlovarné konvice. Nabídka je široká, takže můžete vybrat přesně tu, která se budou hodit do jejich interiéru.

x

d

Pro pohodlnější život

d

Zpříjemněte a zjednodušte život vašim prarodičům tím, že jim darujete něco, o čem ani neví, že potřebují. Bez těchto spotřebičů se totiž obejdete, ale jak už jednou poznáte, co za službu vám udělají, nebudete chtít jinak. Pořiďte babičkám vlastní pekárnu na chleba nebo sušičku na ovoce a zeleninu. Tyto spotřebiče jim ulehčí spoustu práce a my věříme, že z nich budou mít velikou radost. Pro rychlý úklid bez námahy jim například pořiďte tyčový vysavač, který pouze vezmou do ruky a on za ně tu práci všechnu udělá.

d