Pozastavte stárnutí a dopřejte si dokonalou pleť bez vrásek

21.11.2022

Neúprosně běžící čas vám nehraje do karet. Pomalu se na obličeji tvoří první vrásky a vaše polička se plní zázračnými anti age krémy, které stále nesplňují vaše požadavky. Nemusíte ztrácet hlavu, protože my máme řešení.

ultrazvukova_spachtle_concept_kosmetika_elektrostimulace

Luxusní péči o pleť vám umožní produkty Concept, které disponují speciálními funkcemi na stárnoucí pleť. Na začátek je dobré říct, že přístroje jsou vhodné i pro mladou pleť, která chce předcházet a zpomalit proces stárnutí. Respektive je žádoucí, aby mladé slečny a paní se staraly o pleť, která jim v pozdějším věku poděkuje minimálními stopami stárnutí na těle.

x

Ultrazvukové špachtle a jejich elektrostimulace

x

Ultrazvukové špachtle jsou mimo jiné vybavené režimem Lifting, který využívá pokročilou technologii EMS. Jedná se o elektrickou stimulaci svalů, která napomáhá obnovit elasticitu pleti, předchází vniku vrásek a podporuje krevní oběh. Výsledkem je zdravě vypadající, hladká a zpevněná pleť. Špachtle také disponují funkcemi účinného vstřebávání krémů (Moisturizing) a čištění díky vysokofrekvenčním vibracím (Cleansing).

IPL epilátor, který zajistí veškeré potřeby žen

x

Produkt, který se postará o vaši stárnoucí pleť, chloupky, ale i akné? Ano, je to možné a tohle všechno naleznete v IPL epilátoru IL5020 Concept, který vás uchvátí svým svůdným designem. Epilátor se postará o odstranění chloupků na vašem těle, zajistí péči o aknózní pleť, a to svým protizánětlivým a zklidňujícím účinkem, a díky Anti age nástavci vás dokonce omladí. Ale jak to dokáže? Díky tepelnému ošetření obnovuje tvorbu kolagenu, zmírňuje tvorbu vrásek, některých typů pigmentových skvrn a drobných žilek. Zajistí vaší pleti pružnost, pevnost a svěžest.

omlazeni_anti_age_ipl_epilator_concept_akne

Hot & Cool čistič, který dělá zázraky teplotou

x

Dopřejte si kosmetickou terapii pomocí tepla a chladu, která zlepší krevní oběh a pomůže vám dosáhnout zářivější a zdravější pokožky. Hot & Cool čistič PO2020 Concept vám pomocí tepla otevře póry, uvolní obličejové svaly a zvýší krevní oběh. Otevřené póry vám umožní lepší vstřebání krémů. Chlad má naopak zklidňující účinky. Stáhne kožní póry, eliminuje kruhy pod očima a podporuje detoxikaci pleti.  

y

Vakuování zpomalující stárnutí buněk

y

Vakuový čistič pleti PO2010 Concept vám umožní profesionální péči pomocí vakuové technologie, která především hloubkově čistí pleť. Přístroj vytváří podtlak pomocí sání a šetrně a bezbolestně vyčistí póry, černé tečky a odumřelé buňky. Pravidelným používáním se zlepší krevní oběh v oblasti obličeje a zpomalí se stárnutí buněk.

x

Dopřejte své pleti dostatečnou péči a nebojte se každý den hýčkat. Vaše pleť vám poděkuje.