Objevte kouzlo indukčního grilování

26.02.2024

V moderní době, kdy se kulinářské dovednosti stávají stále populárnějšími, není nic lepšího než si dopřát lahodně grilovaná jídla přímo v pohodlí domova. A co když vám řekneme, že můžete mít tento zážitek bez komplikací a nepořádku? Objevte kouzlo indukčního grilování.

Grilovací deska Concept GD455 na indukci je tou správnou volbou pro ty, kdo touží po autentickém grilovacím zážitku, aniž by museli vytahovat velký venkovní gril nebo mají omezený prostor, kde není možné venkovní gril používat. Nebo prostě pro každého, kdo si chce pohodlné grilování užívat kdykoliv po celý rok.

.

.

Proč zvolit grilovací desku na indukci?

.

Efektivita a rychlost

Grilovací deska Concept GD455 na indukci využívá moderní indukční technologii, která umožňuje rychlé a rovnoměrné ohřívání. Je vyrobená z litiny, která ji poskytuje výborné tepelné vlastnosti a dlouhou životnost. Uživatelé si mohou vychutnat rychlý start a okamžité ohřátí desky, což znamená, že mohou začít grilovat bez zbytečného čekání.

.
Bezpečnost a snadná údržba.

Díky indukční technologii je grilovací deska na indukci mnohem bezpečnější než tradiční grilování na otevřeném ohni. Navíc je snadno čistitelná, protože povrch není vystaven přímému kontaktu s ohněm.

.

Univerzálnost

Grilovací deska na indukci je vhodná pro grilování různých druhů jídel, včetně masa, ryb, zeleniny, a dokonce i pokrmů z mořských plodů. S různým nastavením teploty můžete dosáhnout dokonalého výsledku přesně podle vašich preferencí.

.

Vhodné pro vnitřní použití

Díky svému kompaktnímu designu je grilovací deska na indukci ideální pro použití v interiéru. Užijte si grilování po celý rok bez ohledu na počasí, přímo ve vaší kuchyni.

Jak používat grilovací desku na indukci?

.

Před grilováním důkladně vyčistěte povrch grilovací desky a lehce ji potřete olejem, aby se zabránilo přilepení jídla. Zvolte požadovanou teplotu podle typu jídla, které chcete grilovat. Položte jídlo na ohřátou desku a nechte ho grilovat podle potřeby. Pravidelně obracejte, aby se peklo rovnoměrně. Po dokončení grilování si připravená jídla můžete okamžitě servírovat a podávat.

.


.

.


.

Grilovací deska na indukčním vařiči je skvělým doplňkem každé kuchyně pro ty, kdo milují autentickou chuť grilovaných pokrmů a chtějí si je vychutnat v pohodlí domova. Přináší to skvělou příležitost k přípravě chutných jídel pro rodinné oslavy, večeře s přáteli nebo jednoduše pro každodenní použití.

.

.

Na jaké varné desce je možné grilovací desku používat?

.

Grilovací deska Concept GD455 je kompatibilní se všemi indukčními vařiči Concept opatřenými „FLEXI“ nebo „BRIDGE“ zónou.

.


.

.


.