Nové modely robotických vysavačů VR3115 a VR3125 nahradí dvě naše stálice

11.05.2023

Možná jste už na našich stránkách zaznamenali přírůstek do rodiny robotických vysavačů v podobě modelů VR3115 a VR3125. Sice označení mají zcela nové, ale úplné novinky to nejsou.

.

Jedná se totiž o upgrade našich stálic VR3110 a VR3120, které si od vás na internetovém portálu Heureka.cz už třetím rokem drží úžasné hodnocení přes 90 %. Věříme, že i tyto inovované modely budou u vás stejně oblíbené.  A proč tedy tato změna?

Přechod na mobilní aplikaci Concept Home

.

V současné době robotické vysavače Concept využívají ke své činnosti dvě mobilní aplikace – Concept Robot a Concept Home. Do budoucna bychom všechny naše chytré spotřebiče rádi propojili pouze s aplikací Concept Home, která nabízí více možností využití a je vstřícnější k potřebám zákazníků. A s tím souvisí i upgrade modelů VR3110 a VR3120, které postupně nahradí „téměř“ totožné modely VR3115 a VR3125, fungující však už na nové apce. A jaké konkrétní výhody vám mobilní aplikace Concept Home přinese? Například možnost ukládání více map, což ocení především majitelé patrových domácností. Robot si dokáže zapamatovat až 5 map, mezi kterými lze jednoduše přepínat. Další výhodou je automatické rozpoznání místností. Během mapování domácnosti robot rozpozná jednotlivé místnosti, které přenese do mobilní aplikace a vám už stačí pouze tyto místnosti pojmenovat, abyste se v mapě lépe orientovali. Majitelé chytrých domácností zajisté uvítají také mmožnost ovládání robota hlasem prostřednictvím domácího asistenta Alexu nebo Google Home. 

Nové modely vám domácnost krásně provoní

.

Další drobnou změnou prošel i prachový zásobník u obou nových modelů. Nově je rozšířen o přihrádku na umístění aroma tablety, která během vysávání pohlcuje nepříjemné pachy z usazeného prachu, místnost příjemně provoní a vám dodá pocit větší čistoty. Chytře vymyšlený detail, který však dokáže potěšit.

Inovovaný způsob vytírání

.

Tato poslední úprava se týká pouze modelu VR3125 a pro koncového zákazníka nepředstavuje žádnou výraznou změnu. Původní zásobník tzv. 2v1 kombinující prachový zásobník se zásobníkem na vodu byl u modelu VR3125 nahrazen mopovacím modulem. Pokud chcete vytírat, stačí tento modul zacvaknout pod prachovou nádobu a můžete začít. Nemusíte tedy vyměňovat celý zásobník, což je ve finále pohodlnější a ušetří vám to i trochu času.