Sonické zubní kartáčky

Sonické zubní kartáčky

Sonické zubní kartáčky

Sonický kartáček na zuby je vhodný pro každého, kdo chce efektivně dosáhnout perfektně čistých zubů a chce si zlepšit své čisticí návyky.

Co je sonický zubní kartáček?

Sonický či také elektrický kartáček pracuje na principu jemných ultrazvukových vibrací. Hlavice vibruje rychlostí 40 000 kmitů za minutu, což je optimální pro odstranění zubního plaku. Štětinky v pohybu napění pastu, kterou následně vhání do mezizubních prostorů a podél linie dásní. Kartáček dokáže skvěle odstranit i skvrny na zubní sklovině.

Jak poznám, že už musím vyměnit hlavici?

Štětinky jedné hlavice vydrží při běžném čistění zubů až 3 měsíce. Novější kartáčky jsou vybaveny modrými vlákny, která po čase vyblednou a tím vám dají najevo, že potřebují vyměnit. Hlavice se vyměňují jednoduše díky nasazení Click-in a vždy si můžete vybrat, zda chcete hlavice Daily Clean nebo Soft Clean, které mají měkčí vlákna pro šetrnější čištění citlivých zubů.

Režimy čištění

Kartáček je vybaven 5 režimy na čistění zubů a dásní:

  • CLEAN - pro každodenní čištění a odstranění zubního plaku
  • WHITE - pro odstranění skvrn ze zubní skloviny a zubního kamene
  • POLISH - pro leštění a rozjasnění skloviny
  • SOFT - pro jemné čistění zubů a dásní
  • SENSITIVE - pro šetrné čištění citlivých zubů a dásní

Časovač

Sonické kartáčky jsou vybaveny časovačem, který je nastaven na 2 minuty, a ty jsou rozděleny do 4 intervalů po 30 sekundách. Každých třicet sekund věnujte jedné straně a řadě zubů. Chcete-li si čistit zuby kratší nebo delší dobu, přenastavte si časovač v aplikaci, kde je možné délku upravit v rozmezí 1,5 - 3 minuty.

Nabíjení kartáčku pouze jednou za měsíc

Kartáček vydrží až měsíc na jedno nabití při používání 2x denně po 2 minutách. Je vybaven energeticky úspornou Li-Ion baterií, která se dobíjí pomocí indukční nabíjecí základny nebo chytrého cestovního pouzdra.

Kartáček do sprchy

Elektrický zubní kartáček je zcela voděodolný, takže si s ním můžete čistit zuby ve sprše i ve vaně.

Správné čištění zubů a pravidelný návyk s aplikací TeethCare

Aplikaci TeethCare jednoduše propojíte přes Bluetooth se sonickým kartáčkem. Nejprve vám aplikace doporučí vhodný režim na základě vašich návyků a stavu zubů. Režim automaticky aktivuje a rozsvítí se na kartáčku konkrétní ikona. Na 3D mapě úst můžete kontrolovat správnou techniku a efektivitu čištění. Aplikace zanalyzuje každé vaše čistění a pravidelně vás bude upozorňovat na čištění zubů i nutnost vyměnit hlavici. Zjistí zde také, jak moc je kartáček nabitý.

Příslušenství

Ke kartáčku dostanete v základním balení:

  • Cestovní pouzdro na hygienické převážení či nabíjení
  • Indukční základnu, ve které můžete kartáček nabíjet či ho v ní nechat stát u umyvadla
  • Nabíječku s adaptérem
  • 1 hlavici Daily clean
  • 1 hlavici Soft clean

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

8 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Sonický zubní kartáček a ústní sprcha PERFECT SMILE ZK4030

Dentální centrum Concept ZK4030 zajistí komplexní péči o zuby a dásně. Díky kombinaci sonického zubního kartáčku a přístroje pro čištění mezizubních prostor budete mít vše, co ke své každodenní ústní hygieně potřebujete.

1 899 Kč 

s DPH

Sonický zubní kartáček s aplikací a nabíjecím cestovním pouzdrem PERFECT SMILE, bílý ZK5000

Sonický zubní kartáček Concept ZK5000 dosahuje 40 000 kmitů/min. a je vybaven chytrým cestovním pouzdrem s nabíjením. Na jedno nabití vydrží až 1 měsíc běžného používání. Nabízí 5 režimů, 2 vyměnitelné hlavice a možnost propojení s mobilní aplikací.

1 499 Kč 

s DPH

Sonický zubní kartáček s aplikací a nabíjecím cestovním pouzdrem PERFECT SMILE, černý ZK5001

Sonický zubní kartáček Concept ZK5001 dosahuje 40 000 kmitů/min. a je vybaven chytrým cestovním pouzdrem s nabíjením. Na jedno nabití vydrží až 1 měsíc běžného používání. Nabízí 5 režimů, 2 vyměnitelné hlavice a možnost propojení s mobilní aplikací.

1 499 Kč 

s DPH

Sonický zubní kartáček s UV sterilizátorem PERFECT SMILE ZK4040

Sonický zubní kartáček s UV sterilizátorem Concept ZK4040 s rychlostí 38 000 kmitů/min. perfektně odstraní zubní plak a zároveň šetrně ošetří dásně. Je vybaven 10 režimy čištění, inteligentním časovačem a UV sterilizárorem.

1 399 Kč 

s DPH

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem PERFECT SMILE, black ZK4011

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem Concept ZK4011 s rychlostí 38000 kmitů/min. perfektně odstraní zubní plak a zároveň šetrně ošetří dásně. Nabízí 5 režimů čištění a 2 vyměnitelné hlavice. Inteligentní časovač pohlídá optimální délku čištění.

1 199 Kč 

s DPH

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem PERFECT SMILE, pink ZK4012

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem Concept ZK4012 s rychlostí 38000 kmitů/min. perfektně odstraní zubní plak a zároveň šetrně ošetří dásně. Nabízí 5 režimů čištění a 2 vyměnitelné hlavice. Inteligentní časovač pohlídá optimální délku čištění.

1 199 Kč 

s DPH

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem PERFECT SMILE, white ZK4010

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem Concept ZK4010 s rychlostí 38000 kmitů/min. perfektně odstraní zubní plak a zároveň šetrně ošetří dásně. Nabízí 5 režimů čištění a 2 vyměnitelné hlavice. Inteligentní časovač pohlídá optimální délku čištění.

1 199 Kč 

s DPH

Sonický zubní kartáček PERFECT SMILE ZK4000

Sonický zubní kartáček Concept ZK4000 s rychlostí 38000 kmitů/min. perfektně odstraní zubní plak a zároveň šetrně ošetří dásně. Nabízí 3 režimy čištění a 2 vyměnitelné hlavice. Inteligentní časovač pohlídá optimální délku čištění 2 minuty.

799 Kč 

s DPH