Holicí strojky

Holicí strojky

Holicí strojky

Elektrické holicí strojky jsou pohodlnou cestou, jak si upravit tvář či jiná místa na těle. Umožňuje snadnou a rychlou manipulaci a minimalizuje nebezpečí pořezání. Vyberte si, který holicí strojek bude pro vás nejlepší.

Pro koho jsou určeny holicí strojky?

Holicí strojky mohou využít jak muži, tak ženy. Dámské holicí strojky se od pánských liší v provedení, designu, a především jsou dělané tak, aby byly citlivé k jemné pokožce. Mnoho žen naopak upřednostňuje koupi pánský strojků, protože jim jejich provedení vyhovuje více.

Planžetový nebo frézkový strojek

Planžetový je vybavený jednou nebo více ocelovými planžetami s dírkami, které mají v sobě ocelové břity - vousy, které projdou dírkami následně odstřihnou nože. Strojek perfektně kopíruje rysy obličeje, díky čemuž je holení účinnější. Je vhodnější na kratší vousy.

Frézkový strojek funguje na základě rotujících hlavic. Vousy prochází skrz hlavice, které je seříznou pomocí rotujících břitů. Více se hodí na hustší a delší vousy nebo bude také vyhovovat těm, které trápí rostoucí chloupky do různých směrů.

Mokré a suché holení

Většina holicích strojků je vhodná na mokré i suché holení, takže je důležité se vždy ujistit, že to není model s výjimkou, který by byl jenom na suché nebo jenom na mokré.

Suché holení je rychlé a pohodlné. Stačí zapnout strojek a oholit se můžete prakticky kdekoliv. Nemusí to ale být vhodné pro citlivou pokožku, která může být po suchém oholení podrážděná.

Mokré holení je pracnější a zabere více času. Pomocí pěny či gelu dáte prostor chloupkům změknout, čímž zabráníte podráždění pokožky.

Délka střihu

Holicí strojky zvládnout jakoukoliv délku střihu, záleží na tom, jaké nástavce jsou součástí balení. Se strojkem se zvládnete oholit do hladka, vytvořit si elegantní strniště nebo si dopřát krátký sestřih. Holicí stojek Concept vám umožní délku střihu o 1,5 mm, 2,5 mm nebo 3,5 mm.

Co vás čeká za funkce u holicích strojků?

  • Voděodolnost strojku je velkým plus, když se chcete holit ve sprše.
  • Omyvatelnost je výborná na údržbu strojku. Hlavici můžete rovnou vložit pod proud vody a opláchnout.
  • Rychlé nabíjení je samozřejmostí. Vybitý strojek plně nabijete za pouhou hodinu.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

2 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Holicí strojek BARBER ZA7040

Holicí strojek pánský Barber Concept ZA7040 je vhodný na mokré i suché holení obličeje i těla. Je vybaven 3 hřebenovými nástavci a nabízí až 45 min. provozu na jedno nabití.

499 Kč 

s DPH