Rýžovary

Rýžovary

Rýžovary

Uvařit si rýži, která bude vždycky perfektní? S tím vám pomůže zazářit rýžovar, do které pouze vložíte rýži a vodu a on si již vše pohlídá sám a následně vás upozorní.

Proč si vůbec pořídit speciální hrnec na rýži?

Jedním z hlavních důvodu je, že nemusíte rýži při vaření vůbec hlídat. Přístroj si všechno pohlídá sám. Zároveň připravuje přílohu velice šetrně a zachovává v ní všechny minerály a vitamíny. Poté, co rýži dovaří se dokáže přepnout na funkci Warm a udržuje pokrm ještě dalších 8 hodin v teple, takže nemusíte mít strach, že vám rýže vystydne, než se vám dodělá zbytek chodu.

Výhody rýžovaru:

  • Rychlá a snadná příprava
  • Dokonale uvařená rýže
  • Uchovává živiny
  • Rýže se nepřipaluje díky nepřilnavému povrchu
  • Rýže zůstane teplá i po dovaření

Jak rýžovar funguje?

Rýži propláchněte pod proudem vody a odměrkou ze základního balení si odměříte množství rýže. Obecně platí, že na 1 odměrku rýže, dáte 1,5 odměrky vody. Rýži osolte, vložte k ní nějaké bylinky na zintenzivnění chuti nebo jakékoliv jiná dochucovadla dle vašeho výběru. Následně rýžovar zapněte a nechejte ho dělat svou práci.

Objem rýžovaru

Mezi rýžovary najdete ty objemně menší ale i větší. Záleží na počtu lidí v domácnosti. V nabídce od Conceptu naleznete spíše malý s objemem o 0,6 l a velký o objemu 1,5 l.

Funkce rýžovaru

Funkce Warm - Po dovaření se rýžovar automaticky přepne do funkce Warm a udržuje rýži po dobu 8 hodin stále v teple. No není nejlepší?

Nepřilnavý povrch - Během vaření se vám rýže nebude připalovat, a díky vyjímatelné míse se i velice dobře a rychle umývá.

Parní hrnec - Některé rýžovary jsou uzpůsobené k tomu, aby vám uvařily i jiný pokrm než rýži, a to v páře. Součástí balení je i parník pro vaření v páře.

Rýžovar jako součást jiných spotřebičů

Nechcete-li si kupovat jen samotný rýžovar, můžete se podívat po spotřebičích, kteří funkci rýžovaru mají mimo jiné v sobě také. Jedná se především o multifunkční hrnce, které zvládnou připravit širokou škálu pokrmů a k tomu dokážou být i rýžovarem. Prohlédněte si i Multifunkční varný hrnec Inspiro RM9000 , který zvládne ale úplně všechno. Rýže je pro něho maličkost.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

2 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Rýžovar RE2020

Rýžovar 2 v 1 RE2020 s objemem 1,5 l zastane funkci rýžovaru i parního hrnce. S funkcí Warm uchováte připravený pokrm ve správné teplotě a díky vyjímatelné nádobě s nepřilnavým povrchem se hrnec snadno udržuje.

999 Kč 

s DPH

Rýžovar RE1010

Vaření rýže nebylo nikdy jednodušší. S rýžovarem RE1010 připravíte během chvilky rýži přesně na míru vaší chuti. Disponuje vyjímatelnou nádobou s nepřilnavým povrchem, takže se vám rýže nepřipálí a hrnec se snadno čistí.

499 Kč 

s DPH