Žehličky na vlasy

Žehličky na vlasy

Žehličky na vlasy

Krásně upravené vlasy po celý den si přeje každá žena, která se probouzí ráno vždy s jinou konstelací vlasů. Žehličky na vlasy Concept zvládnout za chvíli vytvořit stálý, objemný a líbivý účes. Můžete s nimi vlasy rovnat, ale i vlnit. Jak si ale správnou žehličku vybrat?

Typy žehliček

Vlasy jsou různého druhu a každý si zaslouží speciální péči, proto je dobré se zamyslet nad tím, jaká žehlička se o vaše vlasy nejlépe postará.

  • Klasická žehlička vlasy narovná, a dokonce i navlní. Není vybavena dalšími speciálními funkcemi.
  • Parní žehlička na vlasy je velice šetrná k vlasům, a to díky parní technologii, která hloubkově hydratuje vlasy a chrání před vysokými teplotami. Díky zaobleným okrajům vytváří objemné vlny a samozřejmě rovná vlasy.
  • Žehlicí horkovzdušný kartáč nejenom vlasy vyžehlí, ale i vysuší. Díky keramické česací ploše příjemně klouže po vlasech a netahá.
  • Žehličky s infračerveným světlem dokážou to stejné, co klasické, ale díky infračervenému záření chrání vlasy před poškozením a zamezují jejich přesoušení.
  • Profesionální žehličky na vlasy se vyznačují prvky, které jsou ideální do kadeřnických salonů. Může tím být například dlouhý kabel, díky kterému se můžete více pohybovat po koupelně.

Povrchy destiček


Keramika je materiál, který je vhodný pro všechny typy vlasů. Rozprostírá teplo po celém povrchu destiček a zabraňuje teplotním výkyvům.

Titan je odolný vůči vysokým teplotám a poškrábání. Rychle se nahřeje a eliminuje elektrizování vlasů.

Turmalín je vhodný pro krepaté a poškozené vlasy, protože dokáže hydratovat.

Žehlička a kulma v jednom

Všechny žehličky Concept můžete využít i jako kulmu, a to díky zaobleným hranám, kterými uděláte krásně objemné vlny. Žehličky vám umožní šetřit místo v koupelně a věnovat ho například jiným zkrášlovacím pomocníkům.

Další funkce a parametry

  • Ionizátor zabraňuje vzniku statické elektřiny a je vhodný na všechny typy vlasů. Ionizátor zároveň hydratuje a uhlazuje jejich roztřepené konečky.
  • Infračervené světlo vlasy efektivně narovná, dodá jim přirozený lesk, a také proniká do vlasů a uzamyká v nich vlhkost, díky čemu je chrání před poškozením.
  • Žehličky nabízí nastavení konkrétní teploty, která je pro vaše vlasy ideální. Takže si můžete nastavit teplotu ideální pro jemné a poškozené vlasy, ale také pro husté a pevné vlasy. Některé žehličky mají dotykový LED displej, který automaticky uzamkne nastavenou teplotu.
  • Kabel je u žehliček z řady Elite velice dlouhý, a to kvůli lepšímu pohybu po koupelně, který vás neomezuje pouze na zásuvku u zrcadla. Díky dlouhému kabelu jsou žehličky vhodné i do kadeřnických salónů.

Bezpečnostní prvky

Automatické vypnutí žehličky nastane po určitém počtu uběhnutých minut, během který je žehlička nevyužita. Díky tomu si nemusíte lámat hlavu, jestli jste v ranním shonu zvládli vypnout žehličku nebo ne.

Zámek na uzamčení žehlicích ploch je chrání před poškrábáním a poškození.

Jak si navlnit vlasy bez kulmy a žehličky?

Otázka, jak si udělat kudrnaté vlasy bez přístrojů na vlasy, ženy provází od samotného dětství. Buď vám někdo kulmu nedovolil koupit nebo to byl zbytečný výdaj, protože nemáte peníze na rozhazování. Chcete-li občasně navlnit vlasy, můžete vyzkoušet naše tipy, jak na vlnité vlasy bez kulmy a žehličky. Pro častější vlnění vlasů, ale doporučujeme pořídit kulmu, protože vám udělá precizní vlny. Tyto tipy vám totiž nezaručí, že vaše vlny budou krásné, prostě vlasy mohou být jednoduše pouze navlněné, ale jak, to už je na vlasech.

  1. 1. Vlny pomocí pásku od županu - Stačí si pásek položit na hlavu tak, že střed pásku je ve středu vaší hlavy. Oba konce visí dolů podél vašeho obličeje. Kolem pásku obmotejte prameny vlasů, který přiděláte gumičkou. Jako poslední krok přidělejte konce pásku k vršku vaší hlavy třeba pomocí skřipce.
  2. 2. Vlny díky upleteným copům - Tento styl vlny pravděpodobně znáte odjakživa, záleží ale na tom, jaké vlny chcete mít. Malými copánky si vytvoříte krepaté vlasy, pomocí velkých copů naopak objemné vlny. Holandské nebo francouzské copy vám dopřejí vlny až od kořínků vlasu.
  3. 3. Natáčky od vaší babičky - Najdete-li doma nebo u prarodičů staré natáčky, můžete je k vlnám využít. Bohužel je u nich nevýhoda toho, že po natočení můžete vypadat trochu jako pudl.
  4. 4. Drdoly z ponožek - Na účes využijte staré ponožky, kterým odstřihnete prstovou část. Následně je stočte do tvaru donutu. Z vlasů si udělejte, buď jeden culík nebo vícero, podle vaší hustoty vlasů. Konce vlasů protáhněte ponožkou a namotávejte je pomocí rolování z vnějšího okraje. Vytvořený drdol by na hlavě měl sám od sebe držet.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

4 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Žehlicí horkovzdušný kartáč na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost VH6040

Žehlicí horkovzdušný kartáč na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VH6040 Elite disponuje infračervenou a iontovou technologií, které přinášejí vysoce šetrnou péči o vlasy. Je vybaven 3 režimy, které zastanou práci běžného fénu, kulmofénu i žehličky na vlasy. Velkou předností je, že ho můžete používat na suché i mokré vlasy.

1 499 Kč 

s DPH

Parní žehlička na vlasy ELITE Steam Boost VZ6010

Parní žehlička na vlasy Steam Boost Concept VZ6010 Elite přináší šetrnou péči pro každý typ vlasů a je vhodná jak pro domácí, tak i profesionální užívání. Pomůže vám s žehlením, tvorbou vln i zvětšením objemu účesu.

1 199 Kč 

s DPH

Žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost VZ6020

Žehlička na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 Elite nabízí vysoce šetrnou péči o vlasy, díky moderní technologii infračerveného světla a ionizace. Kromě žehlení umožňuje také tvorbu vln nebo zvětšení objemu účesu.

1 199 Kč 

s DPH

Žehlička na vlasy TITAN CARE VZ1440

Žehlička na vlasy Concept VZ1440 z řady TITAN CARE vaše vlasy narovná i natočí. Je vybavena systémem rychlého nahřátí, keramickým povrchem žehlicích ploch pro rovnoměrné rozložení teploty a plovoucími žehlicími deskami.

499 Kč 

s DPH