Jak dopřát vlasům tu nejlepší péči i v zimě?

23.11.2022

Chcete mít své vlasy krásné a zdravé po celý rok, tedy i v zimě, kdy jsou nejvíce namáhané? Zdravé a krásné vlasy můžete získat díky moderním technologiím v podobě infračerveného světla, ionizace nebo páry, které vlasům dodají vysoce šetrnou péči po celý rok.

Přichází období, ve kterém naše vlasy dostávají opravdu zabrat. Není to jen zimou a mrazem. Velmi zatěžkávající jsou i přetopené místnosti se suchým vzduchem nebo nošení čepic. Všechny tyto faktory mají na svědomí, že naše vlasy jsou oslabené, zplihlé, bez lesku a plné statické elektřiny.

.

Důležitá je hydratace

S klesajícími teplotami dochází ke snížení tvorby mazu na pokožce hlavy. Vlasy jsou více vysušovány, a proto je velmi důležitá dostatečná hydratace. Kromě vlasové kosmetiky můžete své vlasy chránit také výběrem správného fénu, žehličky na vlasy nebo kartáče. 

.

Objevte kouzlo infračerveného světla, ionizace a páry ...

.

Máte suché a slabé vlasy se sklonem k lámavosti? Pak by ve výbavě vašeho fénu a dalších produktů na úpravu vlasů neměl chybět ionizátor. Během sušení totiž vznikají ve vlasech kladně nabité ionty (kationty), které mají za následek poletování a vysušování vlasů. Ionizátor dokáže sesbírat z okolního prostředí molekuly vody a přidá do nich elektrony, které způsobují neutralizaci škodlivých kationtů. Zjednodušeně to znamená, že horký vzduch vycházející z ionizačního fénu vlasy hydratuje, takže nebudou přesušené. 

.

Další vysoce šetrnou péči přestavuje infračervené světlo, které velice jemně zahřívá vlasy zevnitř, uzamyká v nich vlhkost, a tím zamezuje přesoušení jejich vnější struktury. Díky infračervenému světlu získáte regenerované, sametově hebké a lesklé vlasy. Současně eliminuje elektrizování vlasů, které je v období nošení čepic velice častým problémem.

Trend moderních technologií péče o vlasy doplňují parní žehličky na vlasy. Parní systém přináší vlasům celkovou péči a zaručí hladké a přirozeně lesklé vlasy. Pára zabraňuje nadměrnému vysušování, dobře si poradí i s nepoddajnými nebo krepatými vlasy a pomůže se zacelením roztřepených konečků. S parní žehličkou získáte šetrně vyhlazené vlasy s dlouhotrvajícím výsledkem.

Hlavní výhody ionizace, infračerveného světla a páry

  • IONIZACE dodává vlasům potřebnou hydrataci, hebkost a lesk, zabraňuje jejich přesoušení a poletování vlasů, vlasy ozdravuje a posiluje
  • INFRAČERVNÉ SVĚTLO zajišťuje prohřátí vlasu zevnitř a zamezuje jejich přesoušení, dodává vlasům přirozený lesk, hydratuje, chrání před poškozením, eliminuje elektrizování a krepatění vlasů
  • PÁRA poskytuje hloubkovou hydrataci a ochranu vlasů, chrání před vysokými teplotami, eliminuje lámavost vlasů, pomáhá zacelit roztřepené konečky, zanechá vlasy jemné a lesklé