Vysavače pro alergiky

Vysavače pro alergiky

Vysavače pro alergiky

Vysavače s UVC zářením a parní mopy jsou moderní a účinné nástroje pro čištění domácnosti. UVC záření dokáže zničit až 99,9 % bakterií, virů a plísní, které se nacházejí na podlahách, kobercích nebo nábytku. Parní mopy pak využívají sílu horké páry, která odstraňuje nečistoty, mastnotu a zápachy bez použití chemických prostředků. Tyto produkty jsou šetrné k životnímu prostředí, zdraví a peněžence. Pokud hledáte spolehlivé a praktické řešení pro udržování čistoty ve vašem domově, vysavače s UVC zářením a parní mopy jsou tou správnou volbou.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

6 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Robotický vysavač s mopem 3v1 REAL FORCE Laser Complete Clean Care UVC VR3520

Robotický vysavač UVC Concept VR3520 je chytře vymyšlený pro maximální komfort a pohodlí během úklidu. Je vybaven pokročilým způsobem mapování, který vaši domácnost naskenuje a rozdělí na jednotlivé místnosti. Dokáže vysávat, vytírat i sterilizovat. Díky funkci automatického vysypávání obstará až 2 měsíce běžného úklidu bez nutnosti vysypávání nečistot. Poradí si i s vícepatrovou domácností.

13 999 Kč 

s DPH

Robotický vysavač s mopem 3v1 Perfect Clean Gyro Defender UVC VR2020

Robotický vysavač s mopem 3 v 1 Gyro Defender UVC Concept VR2020 si poradí se suchým i mokrým úklidem. Je vybaven UVC sterilizačním režimem a zásobníkem na aroma tabletu, díky které váš byt nejen uklidí, ale i krásně provoní. S výškou pouhých 8 cm vysaje i pod nízkým nábytkem. Vyniká vysokou sací silou a výdrží až 120 min. na jedno nabití.

5 999 Kč 

s DPH

Parní mop 2v1 PERFECT CLEAN CP2000

Parní mop 2 v 1 Concept CP2000 nic nezastaví. Vyčistí tvrdé podlahy i koberce a díky bohatému příslušenství i skleněné povrchy, koupelny, dřezy, baterie, čalounění nebo např. pneumatiky aut. Horká pára zahubí až 99 % bakterií.

2 199 Kč 

s DPH

Parní mop 2v1 CP2010

Parní mop 2 v 1 Concept CP2010 nic nezastaví. Vyčistí tvrdé podlahy i koberce a díky bohatému příslušenství i skleněné povrchy, koupelny, dřezy, baterie, čalounění nebo např. pneumatiky aut. Horká pára zahubí až 99 % bakterií.

1 799 Kč 

s DPH

Parní mop Perfect Clean CP2110

Parní mop Concept CP2110 je vhodný na všechny tvrdé podlahy a díky speciálnímu kluzáku i na koberce. Do 30 sekund promění vodu v nádržce na horkou páru, která dezinfikuje a současně zahubí až 99 % bakterií.

1 199 Kč 

s DPH

Parní mop CP2100

Parní mop Concept CP2100 je vhodný na všechny tvrdé podlahy a díky speciálnímu kluzáku i na koberce. Do 30 sekund promění vodu v nádržce na horkou páru, která zahubí až 99 % bakterií.

1 099 Kč 

s DPH