Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

VP8291 4A Sáčkový vysavač PERFECT CLEAN 700 W

VP8291

Poškozený obal

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky.

Sáčkový vysavač 4A VP8291 vyniká špičkovým sacím výkonem, nízkou hlučností a bohatým příslušenstvím. Speciální hubici na zvířecí srst a motorizovaný turbokartáč ocení především majitelé domácích mazlíčků.

Výrobce
Vysavače
Kód

vp82912jakost_1

 

    Podrobnosti o produktu

    Sáčkový vysavač 4A 700 W Concept VP8291 Perfect Clean

    Expert na všechny typy podlah

    PET kartáč - specialista na srst

    HEPA filtr 13

    Extra výkon a tichý provoz

    Sáčkový vysavač VP8291 z řady Pefect Clean s příkonem 700 W vyniká špičkovým sacím výkonem a nízkou hlučností. Nese označení 4A, které je zárukou perfektního úklidu tvrdých podlah i koberců, vysoce účinné filtrace a nízké spotřeby. Speciální příslušenství dělá z tohoto modelu ideálního pomocníka pro majitele domácích mazlíčků.

    AAAA hubice – jednička ve vysávání

    Speciálně tvarovaná AAAA podlahová hubice dosahuje ve spojení s revoluční konstrukcí motoru maximálního výkonu. Dokonale s ní vysajete veškeré koberce, předložky, běhouny nebo čalouněný nábytek. Po přepnutí klapky a vysunutí štětin je vysavač připraven na úklid veškerých tvrdých podlah.

    Velký turbokartáč vysává a kartáčuje, takže je vhodný na úklid koberců

    Hlavní výhodou turbokartáče je, že vysává a kartáčuje současně, takže je ideální na všechny typy koberců. Výborně si poradí s popadanými vlasy nebo zvířecími chlupy. Jedinečná konstrukce tohoto kartáče zachytí opravdu vše.

    Malý turbokartáč je ideální na úklid čalounění

    Jedná se o zmenšenou verzi klasického turbokartáče a ocení ho především majitelé domácích mazlíčků. Perfektně si poradí s chlupy na sedačce, v interiéru auta a v místech, kam se s velkým turbokartáčem nedostanete.

    PET kartáč – specialista na chlupy

    Součástí základní výbavy je i chytře vymyšlený nástavec na šetrné ošetření kůže a srsti vašeho domácího mazlíčka. Hlavní výhodou je, že jedním tahem vyčešete a zároveň i vysajete všechny přebytečné chlupy bez zbytečného nepořádku. Vašeho zvířecího parťáka zbavíte nečistot, škodlivin a alergenů. Důmyslná konstrukce kartáče navíc působí stimulačně na funkci kůže.

    Štěrbinová hubice a hubice s kartáčkem na šetrné odstranění prachu

    Štěrbinovou hubici využijete na úklid špatně dostupných míst – radiátorů, zásuvek, skulin mezi matracemi a čalouněním a všude tam, kam se s velkou hubicí nedostanete. Hubice s kartáčkem vám pomůže šetrně odstranit prach z nábytku, žaluzií, knih, klávesnice apod., aniž by došlo k jejich poškrábání. Jsou šikovně zakomponované v samotném těle vysavače, takže je budete mít neustále po ruce.

    Moderní design se smyslem pro detail

    Tělo vysavače a pojezdová kolečka jsou osazeny chromovými prvky, které působí velmi esteticky. Vysavač je vybaven praktickým držadlem pro snadné přenášení a pogumovanou ergonomickou rukojetí pro pohodlné uklízení.

    Extra dosah až 11 m a kvalitní filtrace s HEPA13

    Díky akčnímu rádiu až 11 m nebudete mít problém dostat se na jakékoliv místo. Sáček o objemu 3 l je vyroben z moderní SMS textilie, která má oproti klasickým papírovým sáčkům řadu nesporných výhod: má vysoké filtrační schopnosti, je ANTIBAKTERIÁLNÍ, nevadí jí zvýšená vlhkost, a navíc šetří motor. Vysavač je vhodný pro alergiky. Omyvatelný HEPA filtr 13 zachytí i ty nejjemnější částice jako je prach nebo pyl.

    Rodina Perfect Clean

    Ne nadarmo se říká: čistota půl zdraví. Proto jsme v Conceptu připravili celou řadu pomocníků na úklid ve stejném designu. Stačí si jen vybrat, který Vám bude vyhovovat a padne Vám do ruky. Podívejte se na naši speciální stránku věnovanou řadě Perfect Clean a zjistěte, kolik času prouklízíte. Stačí kliknou na obrázek vedle.

    Technické parametry:

    • AAAA účinnost
    • Kapacita sáčku: 3 l
    • Kontrolka plnosti sáčku
    • Kovové teleskopické trubky
    • HEPA filtr 13
    • Regulace výkonu
    • Délka kabelu: 7 m
    • Akční rádius: 11 m
    • Příkon: 700 W
    • Hlučnost: 67 dB
    • Příslušenství v těle
    • Hmotnost: 4,7 kg (bez příslušenství)
    • Rozměry: 47 x 31,5 x 25,5 (v x š x h)

    Přís

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Zařazení produktu

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Hlučnost (dB) 67
    Příkon (W) 700
    Elektronická regulace výkonu ANO
    Trubky teleskopické
    Akční rádius (m) 11
    Kapacita sáčku (l) 3
    Indikátor plnosti sáčku ANO

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: