Vestavné trouby

Vestavné trouby

Vestavné trouby

Vestavné trouby jsou nepostradatelným spotřebičem každé domácnosti. Díky troubě se vaší kuchyní bude linout vůně pečeného masa nebo pečiva. Podívejte se, jak si takového pomocníka vybrat.

Elektrická vestavná trouba

Elektrické vestavné trouby patří mezi nejprodávanější a nejoblíbenější trouby, protože svými funkcemi uspokojí každého uživatele. Elektrické trouby dokonce disponují nízkou spotřebou energie a velkým objemem.

Parní vestavná trouba

Parní trouba ETV8960bc nabízí zdravý a rychlý způsob přípravy pokrmů. Nabízí jak funkce elektrické trouby, tak i aktivaci parního režimu, který je možné dávkovat ve 3 intenzitách. Jídlo připravené v páře si uchovává vitamíny, minerály a další důležité živiny. Pokrmy jsou dietní, protože během vaření v páře nepotřebujete žádné tuky.

Vnitřní objem

Vestavné trouby Concept mají jednotný objem, a to 70 l. Pár z nich disponují objemem o 72 l pro pohodlnější přípravu pokrmu.

Ovládání

  • Dotykové ovládání je buď na panelu nebo nově na dvou knoflících, na kterých pomocí dotyku volíte stupně, program i čas.
  • Manuální ovládání je funguje pomocí knoflíků, které jsou i mnohdy zamačkávací, což je vhodné pro snadnou údržbu a zároveň pro bezpečnost při pečení, kdy nemůžete omylem zatočit knoflíkem a změnit program či teplotu.

Programy trouby

  • Parní pečení
  • Air Fry
  • Rozmrazování
  • Spodní ohřev
  • Spodní a horní ohřev
  • Horní a spodní ohřev s ventilátorem
  • ECO funkce
  • Grill ohřev
  • Grill ohřev a horní ohřev
  • Grill ohřev s ventilátorem a horní ohřev
  • Kruhový ohřev s ventilátorem
  • Pizza program
  • Kynutí těsta
  • Pečicí sonda
  • Předehřátí

Blíže se o programech trub dočtete v našem článku Jak na funkce trouby, kde je blíže představujeme.

Čištění trouby

Některé trouby jsou vybaveny samočistícími funkcemi, které uživateli ulehčí úklid spotřebiče. Trouby Concept nabízí 4 způsoby čištění:

  • Katalytické vložky jsou opatřeny speciálním porézním materiálem, který zabraňuje usazování nečistot na bočních stranách trouby. Samočistící proces probíhá již během pečení, kdy speciální desky nečistoty absorbují a vypálí je. Zbylé nečistoty setřete hadříkem po dopečení a vychladnutí trouby. Více se dozvíte v našem článku Jak funguje katalytické čištění trouby?
  • Pyrolýza je způsob čištění, který se zapne a rozehřeje troubu na 450 °C. Přitom spálí veškeré nečistoty na prach. Před čistěním je potřeba vyjmout veškeré nádobí a příslušenství z trouby, aby nedošlo k poškození. Prach se po skončení programu pouze setře hadříkem. Více se dozvíte v našem článku Proč si pořídit troubu s pyrolýzou?
  • Parní čištění je založeno na horké páře, která změkčí nečistoty, které se dají následně jednoduše setřít hadříkem.
  • Čistění vodou Aqua Clean Čištění trouby vodou lze využít u všech modelů vestavných trub Concept. Stačí nalít na pečicí plech 400 ml vody, zvolit "Spodní a horní ohřev" s teplotou 90 °C a nechat běžet půl hodiny. Horká pára uvolní mastnotu a jiné nečistoty, takže je lehce setřete pomocí houbičky nebo utěrky. Nakonec stačí vnitřek trouby umýt teplou jarovou vodou.

Další funkce trub

  • Tlumené dovírání dveří bez bouchnutí
  • Dětský zámek zamezí dětský ručičkám troubu spustit nebo přenastavit během pečení
  • Opožděný začátek pečení vám umožní si start pečení posunout na dobu, kterou budete chtít
  • Ochlazovací ventilátor dveří zajišťuje bezpečnou teplotu povrchu trouby
  • Časovač
  • Vnitřní osvětlení

Příslušenství

  • Teplotní sonda se stane vaším pomocníkem při pečení masa či pečiva. Změří vám přesnou teplotu uvnitř pokrmu, díky které zjistíte, zda už je hotový či nikoliv. Více se dozvíte v našem článku Teplotní sonda dovede vaše pokrmy k dokonalosti.
  • Teleskopické výsuvy vám zajistí bezpečné pečení. Díky teleskopickým pojezdům si snadno vysunete plech před prostor trouby a nemusíte do ní již sahat. Výsuv je vyjímatelný, takže si ho můžete přemístit do jakékoliv úrovně potřebujete.
  • Fritovací koš hlavní předností fritovacího koše je jeho perforované dno, přes které nepřetržitě proudí horký vzduch. Pokrmy jsou tedy rovnoměrně propečené bez nutnosti jejich obracení. Ve fritovacím koši připravíte hranolky a další oblíbené křupavé pochoutky zdravěji s žádným nebo minimálním množstvím oleje.
  • Pizza kámen slouží k přípravě domácí pizzy jako z kamenné pece. Rozpálený kámen rychle odsaje vlhkost ze spodní části těsta a postupně ji uvolňuje zpět do prostoru. Díky tomu je korpus perfektně křupavý. Je vhodný také na přípravu domácího chleba, koláčů nebo sušenek.
  • Mělký a hluboký plech
  • Rošt
  • Konfigurátor kuchyní

    konfigurátor kuchyní, ve kterém můžete modelovat svůj sen. Vybírat můžete z designových linií, materiálu a barvy kuchyňských skříněk, pracovní desky, obkladů i podlahy. Jak konfigurátor funguje a jak ho správně používat se dočtete v našem článku "Nový konfigurátor kuchyní pro plnění vašich snů" .

    Design

    Vzhled vestavných trub je jednouchý ale moderní, aby zapadnul do každé kuchyně. Snadně troubu sladíte se zbylými spotřebičem díky designovým řadám BLACK, TITANIA, WHITE a SINFONIA.

    Podrobné vyhledávání

    Cena

    Řadit podle

    vzestupně sestupně

    Další filtry

    Zobrazit více

    Zobrazit méně

     

    Filtr skladu

    46 produktů
    3 stránky

    Položek na stránku:

     
     

    Vestavná trouba Air Fry ETV5960

    Vestavná trouba Concept ETV5960 s funkcí Air Fry je spojením trouby a horkovzdušné fritézy. Ve fritovacím koši připravíte bez použití oleje chutné, křupavé a zdravější pokrmy, které budou obsahovat méně kalorií, cholesterolu a tuku a to bez nutnosti obracení. Jedná se o úsporný model zařazený do energetické třídy A s 5 pečicími programy a čištěním vodou.

    6 499 Kč 

    s DPH

    Kombinovaná trouba KTV8050bc BLACK

    Pokud řešíte každé místo v kuchyni, vestavná kombinovaná trouba Concept KTV8050bc, která zastane funkci mikrovlnné i horkovzdušné trouby, bude tou pravou volbou. Nabízí objem 50 l a bohatou nabídku funkcí.

    16 999 Kč 

    s DPH

    Kombinovaná trouba KTV4544 SINFONIA

    Pokud řešíte každé místo v kuchyni, vestavná kombinovaná trouba Concept KTV4544, která zastane funkci mikrovlnné i horkovzdušné trouby, bude tou pravou volbou. Nabízí objem 44 l a široké příslušenství.

    16 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná trouba PyroPure ETV8360bc BLACK

    Vestavná trouba PyroPure Concept ETV8360bc disponuje pyrolytickým čištěním, 12 programy pečení, teplotní sondou, teleskopickými výsuvy, extra objemem 72 l a tlumeným dovíráním dveří.

    15 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná trouba ETV8760ds TITANIA

    Elektrická trouba EVT8760ds z designové řady Titania vyniká extra objemem a nízkou spotřebou. Nabízí 12 funkcí pečení a bohatou výbavu vč. teleskopických výsuvů, samočisticích desek a teplotní sondy.

    15 999 Kč 

    s DPH

    Parní trouba Steam+ ETV8960bcN BLACK

    Parní trouba Steam+ Concept ETV8960bcN nabízí 12 funkcí pečení a parní režim pro zdravý a rychlý způsob přípravy pokrmů. Je vybavena teplotní sondou, teleskopickými výsuvy, fukcí rychlého předehřevu a automatickými programy. Vyniká jednoduchou údržbou pomocí parního čištění.

    15 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná trouba ETV8560wh WHITE

    Elektrická trouba EVT8560wh z designové řady White vyniká extra objemem a nízkou spotřebou. Nabízí 14 funkcí pečení a bohatou výbavu vč. teleskopických výsuvů, samočisticích desek a teplotní sondy.

    13 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná trouba ETV8560bc BLACK

    Elektrická trouba EVT8560bc z designové řady Black vyniká extra objemem a nízkou spotřebou. Nabízí 14 funkcí pečení a bohatou výbavu vč. teleskopických výsuvů, samočisticích desek a teplotní sondy.

    13 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná trouba ETV8260ds TITANIA

    Elektrická trouba Concept ETV8260ds z designové linie Titania vyniká extra velkým objemem a nízkou spotřebou. Nabízí 11 funkcí pečení včetně horkovzduchu a grilu a je vybavena praktickými teleskopickými výsuvy.

    12 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná trouba ETV7160

    Elektrická vestavná trouba Concept ETV7160 s objemem 70 l nabízí 9 funkcí pečení včetně horkovzduchu a grilu. Disponuje 3 skly ve dvířkách a v základní výbavě naleznete teleskopické výsuvy, katalytické desky, rošt a mělký plech.

    12 999 Kč 

    s DPH

    Elektrická trouba ETV8560bcN BLACK

    Elektrická trouba EVT8560bcN z designové řady Black vyniká extra objemem a nízkou spotřebou. Nabízí 12 funkcí pečení a bohatou výbavu vč. air fry koše, teleskopických výsuvů, samočisticích desek a teplotní sondy.

    12 999 Kč 

    s DPH

    Elektrická trouba ETV8560whN WHITE

    Elektrická trouba EVT8560whN z designové řady White vyniká extra objemem a nízkou spotřebou. Nabízí 12 funkcí pečení a bohatou výbavu vč. air fry koše, teleskopických výsuvů, samočisticích desek a teplotní sondy.

    12 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná trouba ETV8260bc BLACK

    Elektrická trouba EVT8260bc z designové řady Black vyniká extra objemem 72 l a nízkou spotřebou A+. Nabízí 11 funkcí pečení, funkci rychlého předehřevu a bohatou výbavu vč. teleskopických výsuvů a samočisticích desek. Je vybavena trojitým sklem ve dvířkách, přehledným LED displejem a dětským zámkem.

    11 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná trouba ETV8160bc BLACK

    Elektrická trouba Concept ETV8160bc z designové linie Black vyniká extra velkým objemem 72 l a nízkou spotřebou. Nabízí 9 funkcí pečení včetně horkovzduchu a grilu a je vybavena praktickými teleskopickými výsuvy pro snadnou manipulaci s pokrmy, přehledným LED displejem, dětským zámkem a přídavnou mechanickou dětskou pojistkou, která zamezí otevření dveří.

    9 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná trouba ETV7460ss SINFONIA

    Elektrická multifunkční trouba ETV7460ss z řady SINFONIA nabízí 9 funkcí pečení včetně horkovzduchu a grilu, objem 70 l, katalytické vložky a praktické teleskopické výsuvy.

    9 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná trouba ETV7460wh WHITE

    Elektrická vestavná trouba Concept EV7460wh v elegantním designu bílého skla nabízí 9 funkcí pečení včetně horkovzduchu a grilu. Je vybavena teleskopickými výsuvy a nabízí velký vnitřní objem 70 l.

    9 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná trouba ETV7460bc BLACK

    Elektrická vestavná trouba Concept EV7460bc v elegantním designu černého skla nabízí 9 funkcí pečení včetně horkovzduchu a grilu. Je vybavena teleskopickými výsuvy a nabízí velký vnitřní objem 70 l.

    8 999 Kč 

    s DPH

    Ohřevná zásuvka 22 l OZ4022 SINFONIA

    Ohřevnou zásuvku Concept OZ4022 perfektně sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Sinfonia. Disponuje objemem 22 l, možností regulace teploty, teleskopickými pojezdy a 3 přednastavitelnými funkcemi - ohřev hrníčků, talířů a jídla.

    7 999 Kč 

    s DPH

    Ohřevná zásuvka 22 l OZ4022bc BLACK

    Ohřevnou zásuvku Concept OZ4022bc perfektně sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Black. Disponuje objemem 22 l, možností regulace teploty, teleskopickými pojezdy a 3 přednastavitelnými funkcemi - ohřev hrníčků, talířů a jídla.

    7 999 Kč 

    s DPH