Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

RM7500 Kuchyňský planetární robot 1200W ELEMENT DIGI Black

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky.

Kuchyňský planetární robot Concept RM7500 ELEMENT DIGI s příkonem 1200 W se stane univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Kovové tělo vč. vnitřních převodů je zárukou dlouhé životnosti a díky bohatému příslušenství nabízí opravdu široké využití.

Výrobce
Roboty, šlehače, mixéry
Kód

rm75002jakost_1

 

    Podrobnosti o produktu

    Kuchyňský robot 1200 W ELEMENT DIGI Concept RM7500

    Kvalitní kovové zpracování

    Digitální dotykový displej

    Bohaté příslušenství

    Garance 60 dní vrácení peněz

    Nákupem tohoto kuchyňského robota v období od 18. září 2023 do 30. června 2024 získáváte šanci otestovat si ho v pohodlí vašeho domova, a to po dobu až 60 dní. Nabízíme vám čas na jeho důkladné vyzkoušení, abyste zjistili, zda splňuje vaše očekávání. V opačném případě, pokud s robotem nebudete z jakéhokoli důvodu spokojeni, můžete ho do 60 dnů od nákupu vrátit a my vám pošleme peníze.

    Chcete akci využít? Zaregistrujte se do 14 dnů od nákupu na našich stránkách "Chytře vymyšlené výhody".

    Multifunkční pomocník, který vám ušetří spousty času

    Planetární robot RM7500 ELEMENT DIGI se stane vaším nejlepším přítelem v kuchyni. Je zpracován v elegantním černém designu a vybaven řadou moderních technologií. Snadno si poradí s přípravou těst, krémů, dokonale ušlehá šlehačku i bílky. Disponuje mixérem, struhadlem, mlýnkem na maso s nástavci na plnění párků, klobás a tvořítkem na cukroví. V jednom těle získáte hned několik užitečných pomocníků. Součástí robota je i 5 litrová nerezová mísa s praktickým držadlem a víkem.

    Kompaktní robot, který si najde místo i v malé kuchyni

    Velkou předností kuchyňského planetárního robota ELEMENT DIGI je jeho kompaktní rozměr. Díky úsporné velikosti a všestrannému využití si najde místo i v menší kuchyni. Nahradí hned několik kuchyňských spotřebičů, takže ušetří nejen spousty práce, ale i místa.

    Kvalitní kovové zpracování je zárukou dlouhé životnosti

    Kuchyňský planetární robot RM7500 ELEMENT DIGI patří mezi nejvýkonnější kuchyňské roboty na trhu. Díky motoru o příkonu 1200 W docílíte dokonale zpracovaných surovin. Kovové tělo včetně vnitřních převodů a celokovové metly dělají z tohoto modelu spolehlivého a vysoce odolného pomocníka. Pro zajištění bezpečného provozu je robot vybaven pojistkou, která zamezí spuštění přístroje, pokud není správně sestaven.

    Chytře vymyšlený způsob vyndávání metly a háku

    Robot je vybaven chytře vymyšleným systémem zastavení Smart Stop Position. Ten vám zajistí, že po ukončení práce se metla či hák zastaví pokaždé v optimální pozici pro pohodlné a rychlé vyndání.

    Šlehá, hněte, mísí

    Robot je opatřen čtyřmi druhy celokovových metel. Míchací metla je vhodná na třená a jiná středně těžká těsta. Flexi metlu oceníte při přípravě lehkých krémů, náplní a polev. Díky gumové stěrce dokonale kopíruje mísu a perfektně stírá směs ze stěn. Šlehací metla je ideální na šlehání vajec, bílků, šlehačky, lehkých krémů, majonézy i omáček. Hnětací hák si skvěle poradí se zpracováním kynutých těst, např. na buchty, chleba nebo pizzu. Součástí robota je i 5 litrová nerezová mísa s praktickým držadlem a víkem.

    Šlehací metla

    Flexi metla

    Hnětací hák

    Mixér, ve kterém můžete mixovat horké i studené pokrmy

    Součástí planetárního robota RM7500 je i výkonný mixér. Kvalitní skleněná nádoba o objemu 1,5 l umožní mixovat horké i studené potraviny. Během okamžiku připravíte lahodné krémové polévky, omáčky, pyré, koktejly nebo třeba smoothie.

    Struhadlo na hrubé a jemné strouhání

    Potřebujete nastrouhat zeleninu nebo ovoce na váš oblíbený salát, sýr na těstoviny nebo spotřebovat staré pečivo na strouhanku? S robotem RM7500 to zvládnete raz dva. Stačí si jen vybrat ten správný nástavec podle hrubosti strouhání a můžete začít.

    Struhadlo na krájení tenkých a silných plátků

    Také s krájením vám tento robot ušetří spousty času i práce. Přejete si tenké nebo silné plátky? Ať už se rozhodnete jakkoliv, s tímto struhadlem máte jistotu

    Produkt manažer:

    Markéta INFO Petruželková,  info@my-concept.cz

    Zařazení produktu

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Balónová metla 1
    Flexi metla 1
    Funkce PULSE/TURBO NE
    Hloubka (cm) 24
    Hnětací hák 1
    Materiál mísy nerez
    Materiál těla kov
    Materiál vnitřních převodů kov
    Míchací metla 1
    Minikuchařka v balení ANO
    Mlýnek na maso/počet výměnných kotoučů ANO/3
    Objem mísy (l) 5
    Počet rychlostí 7
    Příslušenství na plnění párků a klobás 1
    Příslušenství na přípravu cukroví 1
    Skleněná mixovací nádoba 1,5l
    Struhadlo/počet výměnných nástavců ANO/5
    Šířka (cm) 33
    Víko na mísu 1
    Výška (cm) 37
    Způsob míchání planetární
    Příkon (W) 1200
    Barva černá
    Délka přívodního kabelu (cm) 102
    Hmotnost (kg) 5,72

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: