Zvlhčovače vzduchu

Zvlhčovače vzduchu

Zvlhčovače vzduchu

Suchý vzduch může být důvodem, proč vás trápí respirační onemocnění, alergie nebo celková únava organismu. Tento problém má však jednoduché řešení, a tím je zvlhčovač vzduchu.

Pro koho je zvlhčovač vhodný?

Zvlhčovač se hodí do jakékoliv domácnosti, kde je suchý vzduch. Je vhodný při léčbě nachlazení, akutních respiračních potížích nebo potížích při usínání, ale také pro milovníky pokojových květin, které potřebují vlhčí vzduch.

Jak vybrat zvlhčovač vzduchu?

  1. 1. Rozhodněte se, do jaké místnosti chcete zvlhčovač postavit. Čím větší místnost, tím musí být větší výkon zvlhčovače.
  2. 2. Podívejte se především na parametry hlučnosti, spotřeby a na kapacitu zásobníku na vodu.
  3. 3. Prozkoumejte další funkce, které zvlhčovače mají, a které by se vám líbili.

Ultrazvukový zvlhčovač

Všechny zvlhčovače Concept jsou ultrazvukové a jejich hlavní předností je nízká spotřeba elektrické energie. Tento typ pracuje na základě vypouštění studené páry.

Zvlhčovač s aroma difuzérem

Většina zvlhčovačů je vybavena zásuvkou na aroma, jehož pár kapek vám provoní celý byt a uklidní vaši mysl. Záleží jen na vás, jakou vůni zvolí. Eukalyptus uleví od bolesti hlavy a uvolní dýchací cesty a vůně citronely a máty odpudí mouchy a komáry.

Zvlhčovač s plazmou a UVC

Zvlhčovač ZV2021 je jako jediný vybaven plazmou a UVC lampou. Plazma vypouští kladné a záporné ionty, ty se shlukují a zneškodňují viry poletující ve vzduchu, snižují prašnost a rozkládají škodlivé plyny. UVC lampa narušuje zas buněčnou strukturu DNA bakterií, virů, plísní a dalších mikrobů.

Zvlhčovací režimy

Konkrétní zvlhčovače jsou také vybaveny režimy, které je možné podle potřeby zvolit.

  • Auto - kontroluje optimální vlhkost v místnosti v závislosti na teplotě
  • Health - udržuje optimální vlhkost 60 % a aktivuje ohřívané zvlhčování a UVC
  • Baby - udržuje vlhkost na hodnotě 55 % a aktivuje funkce ohřívaného zvlhčování, plazmu a UVC, přesně tak, aby to bylo ideální i pro malé miminko v domácnosti
  • Noční režim - zvlhčovač pracuje se zhasnutými indikátory, aby nerušil během spánku

Funkce, které mají smysl:

  • Časovač vám umožní, aby se zvlhčovač vypnul sám po konkrétní dob zvlhčování.
  • Ovládání přes aplikaci umožňuje zvlhčovač ZV2021. Vše zvládnete nastavit z telefonu i mimo domov a váš přístroj pracuje i bez vaší přítomnosti. Zvlhčovač vás v telefonu upozorní na nedostatek vody v nádobě a také si zde můžete navolit jakýkoliv režim.
  • Barevná světla zářící zespodu přístroje nemají vliv na funkčnost, ale na atmosféru a náladu v místnosti. Škála barev je široká a vy si každý den můžete zvolit to podsvícení, které bude korespondovat s vaší náladou nebo se bude hodit do barev místnosti.
  • Všechny zvlhčovače jsou také vyráběny tak, aby designově zapadli do vaší domácnosti, a i když přístroj zrovna nebude pracovat, tak si ho rádi necháte na poličce, aby dozdobil místnost.

Levný a nejlepší?

Na prvních příčkách nejprodávanějších zvlhčovačů se podle GFK dlouhodobě drží zvlhčovač ZV1010, který patří spíše mezi levné zvlhčovače. Dáte za něho necelou tisícovku a doma vám udělá neskutečnou parádu.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

14 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem Perfect Air Smart ZV2021

Zvlhčovač vzduchu Smart Concept ZV2021 je vybaven UVC lampou, funkcí plazma a aromadifuzérem. Nabízí 4 provozní režimy a 7 intenzit páry. Disponuje zásobníkem na vodu o objemu 4,6 l a provozní dobou až 34 h.

2 999 Kč 

s DPH

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem Perfect Air 2v1 ZV2010

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Concept ZV2010 s aroma difuzérem nastaví ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Vyniká velmi tichým provozem a příjemným ambientním podsvícením.

2 599 Kč 

s DPH

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air ZV2000

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000 je vhodný do místnosti až 50 m2. Nabízí 3 stupně nastavení vlhkosti a 3 stupně rychlosti proudění páry.

1 999 Kč 

s DPH

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem Perfect Air 2v1 ZV1200

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV1200 Perfect Air nastaví ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Disponuje 4 l zásobníkem na vodu a provozní dobou až 26 h. Je vhodný do místnosti o velikosti až 30 m2 a můžete ho využít také pro aromaterapii.

1 299 Kč 

s DPH

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem Perfect Air 2v1 ZV1210

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV1210 Perfect Air nastaví ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Disponuje 4 l zásobníkem na vodu a provozní dobou až 26 h. Je vhodný do místnosti o velikosti až 30 m2 a můžete ho využít také pro aromaterapii.

1 299 Kč 

s DPH

Aroma difuzér Perfect Air Light wood DF2010

Aroma difuzér Light wood Concept DF2010 Perfect Air nabízí multifunkční využití. Můžete ho využít pro aromaterapii, jako zvhlčovač, Bluetooth reproduktor nebo budík. Disponuje 300 ml nádobkou na vodu, která poskytuje až 10 h nepřetržitého provozu. Je vhodný do místností o velikosti až 50 m2.

1 199 Kč 

s DPH

Aroma difuzér Perfect Air Dark wood DF2011

Aroma difuzér Dark wood Concept DF2011 Perfect Air nabízí multifunkční využití. Můžete ho využít pro aromaterapii, jako zvhlčovač, Bluetooth reproduktor nebo budík. Disponuje 300 ml nádobkou na vodu, která poskytuje až 10 h nepřetržitého provozu. Je vhodný do místností o velikosti až 50 m2.

1 199 Kč 

s DPH

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem Perfect Air 2v1 ZV1010

Získejte ideální klima ve vaší domácnosti. S ultrazvukovým zvlhčovačem vzduchu Concept ZV1010 je to otázka okamžiku. A pokud si do nádržky s vodou přidáte pár kapek éterického oleje, provoníte domov kouzelnou vůní, která uvolní vaši mysl.

999 Kč 

s DPH

Aroma difuzér Perfect Air Marine DF1010

Aroma difuzér Marine Concept DF1010 Perfect Air provoní a zároveň zvhlčí vzduch ve vaší místnosti. Disponuje 250 ml nádobkou na vodu, která poskytuje až 9 h nepřetržitého provozu. Je vhodný do místností o velikosti až 50 m2.

999 Kč 

s DPH

Aroma difuzér Perfect Air Berry DF1011

Aroma difuzér Berry Concept DF1011 Perfect Air provoní a zároveň zvhlčí vzduch ve vaší místnosti. Disponuje 250 ml nádobkou na vodu, která poskytuje až 9 h nepřetržitého provozu. Je vhodný do místností o velikosti až 50 m2.

999 Kč 

s DPH

Aroma difuzér Perfect Air Cappuccino DF1012

Aroma difuzér Cappuccino Concept DF1012 Perfect Air provoní a zároveň zvhlčí vzduch ve vaší místnosti. Disponuje 250 ml nádobkou na vodu, která poskytuje až 9 h nepřetržitého provozu. Je vhodný do místností o velikosti až 50 m2.

999 Kč 

s DPH

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem Perfect Air 2v1 Wood ZV1005

Zvlhčovač vzduchu s aroma difuzérem 2 v 1 Concept ZV1005 Perfect Air nastaví ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Vyniká moderním designem světlého dřeva a velmi tichým provozem.

899 Kč 

s DPH

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem Perfect Air 2v1 Wood ZV1006

Zvlhčovač vzduchu s aroma difuzérem 2 v 1 Concept ZV1006 Perfect Air nastaví ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Vyniká moderním designem tmavého dřeva a velmi tichým provozem.

899 Kč 

s DPH

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem Perfect Air 2v1 ZV1020

Zvlhčovač vzduchu s aroma difuzérem 2 v 1 Concept ZV1020 Perfect Air nastaví ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Vyniká moderním bílým designem a velmi tichým provozem.

799 Kč 

s DPH