Food processory

Food processory

Food processor

Food processor je multifunkční pomocník, který u vás v domácnosti zastane práci hned několika spotřebičů. Potřebujete něco našlehat, nasekat nebo namixovat? Stále stačí vytáhnout pouze food processor.

Kuchyňský robot nebo food processor

Jaký je rozdíl mezi kuchyňským robotem a food procesorem? Kuchyňský robot je více zaměřený na pečení. Uhněte, ušlehá a umíchá vám větší množství krémů a těst, a kvůli tomu je také bytelnější a větší, aby zvládl větší zátěž. Food processor je spíše na více zaměřený na úpravu jídla a je o trochu více multifunkční než kuchyňský robot.

Výkon

Aby vám food processor všechno bez problému utáhnul, je potřeba se dívat na jeho výkon a rychlosti, které vám může nabídnout. Food procesory Concept nabízí výkon od 500 W po 1000 W a počet rychlostí od 2 až po 4. Food processory mají také tlačítko PULSE, díky kterému dojde k okamžitému dosáhnutí maximální rychlosti.

Objem

Objem nádoby je důležitý z důvodu, abyste si nekoupili zbytečně moc velký mixér, když jste v domácnosti sám nebo naopak moc malý na velkou rodinu. Concept nabízí průřez velikostí od 1,2 l přes 2 l po 3,5 l.

Multifukční využití

Co všechno teda food processor dokáže?

  • Kostičkovač je úžasná funkce, která vám udělá ze zeleniny krásně pravidelné kostičky třeba do polívky. Uvidíte, že se vás nejedna návštěva zeptá, jak to děláte.
  • Mixér vám umožní přípravu studených i teplých pokrmů. Připraví lahodné smoothie, pyré nebo omáčku. Součástí je filtrační sítko, které zachytává drobná zrníčka.
  • Struhadla vám umožní si nastrouhat zeleninu na jemné a hrubé plátky, na hranolky, ale taky na klasické nudličky.
  • Chopper neboli sekáček zvládne nasekat zeleninu, ovoce, bylinky, maso, ale taky si poradí s ořechy nebo ledem.
  • Citrusovač nebo také lis na citrusy vám připraví čerstvou šťávu z pomerančů, grepů ale i limetek a citronů.
  • Mlýnek na kávu se bude hodit milovníkům kávy, kteří si ji doma rádi namelou a potom poctivě uvaří.
  • Kuchyňský robot se ve food processoru také trochu objeví. Přístroj totiž dokáže hníst, šlehat i míchat. Berte to ale tak, že to je jeho přidaná funkce, a jestli chcete doma péct ve velkým, a ne si občasně našlehat šlehačku, tak se raději podívejte přímo po kuchyňských robotech .

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

3 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Food Processor 800 W CUBE RM3000

Food Processor CUBE RM3000 s příkonem 800 W je univerzální kuchyňský robot, který si poradí s mixováním, strouháním, sekáním, hnětením, mícháním, šleháním, krájením, odšťavňováním i mletím.

2 999 Kč 

s DPH

Food Processor se struhadlem 1 000 W RM3300

Food processor se struhadlem Concept RM3300 s maximálním výkonem 1000 W si lehce poradí se strouháním, sekáním, drcením, krájením i šleháním.

1 999 Kč 

s DPH

Chopper 500 W RM3270

Vysoce výkonný sekáček na potraviny se skleněnou nádobou o objemu 1,2 l a dvojitým sekacím nožem pro maximální účinnost.

999 Kč 

s DPH