Granitové dřezy

Granitové dřezy

Granitové dřezy

Granitové dřezy vás zaujmou svým atraktivním vzhledem, kvalitním zpracováním, vysokou odolností a snadnou údržbou. Dřez v kuchyni potřebujete, tak proč si nedopřát tu nejvyšší kvalitu.

Co je granit?

Granit je kvalitní a pevný materiál, který obsahuje 80 % drcené žulové a křemičité směsi a 20 % pryskyřicového pojiva s barvivem. V interiéru materiál působí velice moderně a nadčasově. Granitový dřez je vysoce odolný proti mechanickému i chemickému poškození, vysokým teplotám a vzniku skvrn. Zároveň díky pevným a silným stěnám dřezy nerezonují, protože nepřenáší vibrace.

Proč jsou granitové dřezy dobré do domácnosti?

Jaké jsou plus granitových dřezů, a proč si při designovaní nové kuchyně vybrat zrovna tento typ dřezu?

  • Odolné, trvanlivé a stálobarevné
  • Nejsou náchylné na mechanické poškrábání
  • Vyrobeno z přírodních materiálů
  • Uchování stejného vzhledu po dlouhou dobu
  • Antibakteriální a snadná údržba
  • Různé barevné kombinace dřezů s bakterií

Dřez s odkapávačem

Granitové dřezy naleznete i s odkapávačem, které se perfektně hodí do domácností, kde není myčka nádobí. Dřez má flexibilní využití, takže si odkapávací plochu můžete dát doprava i doleva, záleží na tom, jak vám to bude sedět do kuchyně. Součástí odkapávače může být i vanička, kde můžete ponechat potraviny k rozmrazení nebo si zde uložit náčiní na mytí nádobí.

Výpusť dřezu

Dřezy Concept jsou vybaveny moderní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button, která umožňuje vypustit dřez bez vkládání rukou do vody a manipulací se zátkou. Uzavřít a otevřít výpusť stačí pomocí stisknutí tlačítka.

Design dřezů

Granitové dřezy v temné černé nebo naopak v čistě bílé jsou ozdobou každé kuchyně a dodají vaší již dokonalé kuchyni, ještě trochu šmrncu navíc. Granitové dřezy naleznete ale také v tmavě šedé a béžové barvě.

Plánování kuchyně

Nyní je možné na stránkách Conceptu se prokliknout do kuchyňského plánovače, kde si můžete nastavit bravu podlahy, skříněk, obkladů, pracovní desky, a i všech spotřebičů, mezi kterými jsou i granitové dřezy. Svou kuchyň si můžete naplánovat zde.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

25 produktů
2 stránky

Položek na stránku:

 
 

Granitový dřez s odkapem DG15L60bc Linea ČERNÝ

Granitový dřez s prostorným odkapem LINEA Concept DG15L60bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

8 199 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG15L60dg Linea TMAVĚ ŠEDÝ

Granitový dřez s prostorným odkapem LINEA Concept DG15L60dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

7 499 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG10L60bc Linea ČERNÝ

Granitový dřez s odkapem LINEA Concept DG10L60bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

7 299 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG05L60bc Linea ČERNÝ

Granitový dřez s odkapem LINEA Concept DG05L60bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

6 199 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG10L60dg Linea TMAVĚ ŠEDÝ

Granitový dřez s odkapem LINEA Concept DG10L60dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

5 999 Kč 

s DPH

Granitový dřez s vaničkou a odkapem DG205C60bc Cubis ČERNÝ

Granitový dřez s odkapem a druhou vaničkou CUBIS Concept DG205C60bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

5 899 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG05L60dg Linea TMAVĚ ŠEDÝ

Granitový dřez s odkapem LINEA Concept DG05L60dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

5 699 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG10C45bc Cubis ČERNÝ

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG10C45bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

5 199 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG10C45wh Cubis BÍLÝ

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG10C45wh vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

5 199 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG10C45be Cubis BÉŽOVÝ

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG10C45be vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

5 199 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG10C45dg Cubis TMAVĚ ŠEDÝ

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG10C45dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

5 199 Kč 

s DPH

Granitový dřez s vaničkou a odkapem DG205C60dg Cubis TMAVĚ ŠEDÝ

Granitový dřez s odkapem a druhou vaničkou CUBIS Concept DG205C60dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

4 999 Kč 

s DPH

Granitový dřez s vaničkou a odkapem DG205C60wh Cubis BÍLÝ

Granitový dřez s odkapem a druhou vaničkou CUBIS Concept DG205C60wh vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

4 999 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG10N50wh Nobles BÍLÝ

Granitový dřez s odkapem NOBLES Concept DG10N50wh vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

4 899 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG10N50bc Nobles ČERNÝ

Granitový dřez s odkapem NOBLES Concept DG10N50bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

4 899 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG10N50be Nobles BÉŽOVÝ

Granitový dřez s odkapem NOBLES Concept DG10N50be vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

4 899 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG10N50dg Nobles TMAVĚ ŠEDÝ

Granitový dřez s odkapem NOBLES Concept DG10N50dg vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

4 899 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG05C45bc Cubis ČERNÝ

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG05C45bc vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

4 799 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG05C45wh Cubis BÍLÝ

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG05C45wh vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

4 799 Kč 

s DPH

Granitový dřez s odkapem DG05C45be Cubis BÉŽOVÝ

Granitový dřez s odkapem CUBIS Concept DG05C45be vyniká atraktivním designem a kvalitním zpracováním. Disponuje komfortní tlačítkovou výpustí PUSH-IN Button a nabízí flexibilní, oboustranné využití.

4 799 Kč 

s DPH