Výbava pro miminko

Výbava pro miminko

Výbava pro miminko

Zdraví a bezpečí dítěte je pro každého rodiče to nejdůležitější. Produkty řady KIDO zaměřené na péči o dítě představují skvělé pomocníky, kteří dodají vám i vašemu dítěti pocit bezpečí, klidu a blízkosti. A co by vaše výbava pro miminko měla obsahovat?

Dětská chůvička

Dětská chůvička s kamerou neboli videochůvička či chůvička s monitorem dohlédne na bezpečí vašeho dítěte, pokud s ním zrovna nejste v jedné místnosti. Zajišťuje přenos zvuku a obrazu, takže budete se svým dítětem v neustálém kontaktu. Díky zabezpečenému systému připojení poskytují maximální soukromí bez možnosti cizího odposlechu.

Hlavní výhody dětské chůvičky

  1. 1. Máte neustálou kontrolu nad svým dítětem
  2. 2. Nemusíte dítě chodit často kontrolovat
  3. 3. Dítě můžete uklidnit i na dálku (obousměrná komunikace)
  4. 4. Získáte více času a méně starostí
  5. 5. Můžete ji využít doma i na cestách
  6. 6. Speciální funkce pro klidný spánek

Jak vybrat dětskou chůvičku?

Kromě přenosu zvuku a obrazu nabízí dětské chůvičky plno dalších chytrých funkcí. Vybírejte podle parametrů, která chůvička bude pro vás ta pravá:

  • Dosah chůvičky - dosah chůvičky se obecně uvádí ve volném prostranství, v uzavřených prostorech je reálný dosah nižší. Dětské chůvičky Concept nabízí v kombinaci s rodičovskou jednotkou dosah až 300 m, což je plně dostačující i do velkých domácností. Pokud dojde ke ztrátě signálu, chůvička vás na to upozorní pomocí signalizace.
  • SMART chůvička - umožňuje propojení s vaším chytrým telefonem prostřednictvím mobilní aplikace Concept Home, díky které získáte neomezený dosah. Přes Wi-Fi tak můžete sledovat nebo komunikovat se svým potomkem doslova odkudkoliv.
  • Napájení a baterie - dětská jednotka se napájí pomocí USB kabelu. Pokud tedy nejste v dosahu sítě, můžete k dobíjení použít např. powerbanku a chůvičku plně využívat i na cestách. Rodičovská jednotka je vybavená Li-Ion baterií s několikadenní výdrží na jedno nabití (v závislosti na počtu aktivování) a dobíjí se také pomocí USB kabelu.
  • Regulace hlasitosti - díky možnosti nastavení hlasitosti vaše dítě uslyšíte i v hlučnějším prostředí.
  • Oboustranná komunikace - své dítě můžete nejen poslouchat, ale zároveň ho kdykoliv na dálku uklidnit svým hlasem.
  • Otočná kamera s nočním viděním - nabízí široký úhel záběru a noční vidění s dosahem 10 m.
  • Zoom - digitální přiblížení obrazu.
  • Uspávací režim - umožňuje spustit uklidňující melodie, které usnadní uspávání.
  • Noční světlo - umožňuje nastavení tlumeného světla, aby se děti ve tmě nebály.
  • Monitoring teploty a vlhkosti - vás informuje o aktuální teplotě a vlhkosti v místnosti, kde se dítě nachází.
  • Připomínka krmení - tato funkce vám umožní nastavit časy krmení, takže už nikdy nepřetáhnete intervaly mezi jednotlivými jídly.
  • Úsporný režim - chůvička se aktivuje, pokud zaznamená zvuk nebo pohyb, jinak zůstává v úsporném režimu spánku, ve kterém šetří baterii.
  • Připevnění na zeď - umožňuje připevnit dětskou jednotku na zeď, aby na ni dítě nedosáhlo.

Dětská chůvička s velkým dosahem

Pokud nechcete být omezeni dosahem dětské chůvičky, vybírejte tzv. smart chůvičky. Jedná se o modely, které můžete pomocí mobilní aplikace propojit s chytrým telefonem a v okamžiku získat neomezený dosah.

Odsávačka mléka

Elektrická odsávačka mléka je velice praktickou pomůckou pro každou maminku, která má problém s kojením nebo nástupem laktace. Pomůže také s odsátím přebytečného mléka, které můžete zamrazit na později. Díky odsávačce mléka může miminko nakrmit jakýkoliv člen rodiny nebo kamarádka, pokud se maminka musí vzdálit.

Hlavní výhody odsávačky mléka

  1. 1. Pomůže nastartovat laktaci
  2. 2. Pomůže při problémech s kojením
  3. 3. Umožní odsátí přebytečného mléka do zásoby
  4. 4. Pomůže uvolnit prsa
  5. 5. Napájení na baterii, takže ji využijete i na cestách

Jak vybrat nejlepší odsávačku mléka?

Odsávačka mateřského mléka může být buď manuální nebo elektrická.

  • Manuální (ruční) odsávačka mléka je vhodná na příležitostné používání pro maminky, které nemají problém s kojením a tvorbou mléka.
  • Elektrická odsávačka mléka nabízí komfortnější použití. Odsávání je rychlé, pohodlné a účinné. Je vhodná pro maminky, které mají problém s kojením nebo potřebují pravidelně odsát přebytečné mléko při vyšší laktaci. Elektrická odsávačka mléka Concept je vybavená Li-Ion baterií, díky které ji můžete používat i bez kabelu v místech bez dosahu elektrické sítě. Dobíjí se pomocí USB kabelu.

Jaké vlastnosti a funkce elektrická odsávačka mléka nabízí?

  • Dvoufázová odsávačka mateřského mléka - vhodná pro maminky, které mají problém s kojením nebo nástupem laktace. Dvoufázový systém odsávání nejlépe napodobuje sací reflex miminka.
  • BPA free zpracování - kvalitní, odolný a zdravotně nezávadný plast, který neobsahuje nebezpečné látky BPA
  • Nastavení intenzity odsávání - elektrické odsávačky mléka umožňují možnost nastavení více úrovní odsávání, aby odsávání vyhovovalo každé mamince
  • Prsní nástavec s měkkou vložkou - dokonale se přizpůsobí a přilne k prsu
  • Zamezení zpětného toku - odsávačka je vybavena ochranou proti protékání mléka do hadice a motoru
  • LED světlo - usnadňuje odsávání mléka v noci
  • Nástavec na nosní odsávání - speciální nástavec, která nahradí odsávačku hlenů
  • Displej - umožní sledovat aktuálně nastavený režim, délku provozu a stav baterie

Ohřívač lahví

Ohřívač lahví nebo také ohřívač mléka usnadní život s vaším miminkem. Rychle a bezpečně ohřeje tekutou i kašovitou kojeneckou stravu na ideální teplotu. Je vhodný také na ohřev odsátého mateřského mléka, takže ho využijí i kojící maminky. Ohřívač lahví pojme většinu běžných kojeneckých lahví.

Hlavní výhody ohřívače lahví

  1. 1. Multifunkční využití - ohřev, rozmrazování, sterilizace
  2. 2. Rovnoměrný ohřev na ideální teplotu (bez horkých míst)
  3. 3. Zachování důležitých vitamínů a živin
  4. 4. Udrží teplotu do okamžiku krmení
  5. 5. Dlouhodobé využití - ohřev mléka i příkrmů
  6. 6. Vhodný pro kojící i nekojící maminky

Jak funguje ohřívač lahví?

Ohřívač lahví pracuje na principu vodní lázně, díky které dochází k rovnoměrnému ohřevu. Na rozdíl od mikrovlnné trouby zahřívá ohřívač lahví bezpečně a šetrně s ohledem na zachování důležitých vitamínů a živin. Ohřívač lahví je vhodný také na ohřev odsátého mateřského mléka, takže ho mohou používat i kojící maminky. Nabízí dlouhodobé využití, od ohřevu kojeneckého mléka až po příkrmy.

Ohřívač lahví 3v1

Ohřívač lahví 3v1 nabízí multifunkční využití. Jedná se o ohřívač a sterilizátor lahví v jednom, který je obohacen o funkci rozmrazování.

Sterilizátor

Ohřívač lahví vám ušetří spousty času se zdlouhavým vyvařováním. Díky funkci sterilizace máte jistotu, že vaše pomůcky na krmení a dudlíky budou během chvilky hygienicky čisté a připravené k dalšímu použití.

Funkce rozmrazování

Ohřívač lahví umožňuje také šetrné a bezpečné rozmrazování kojenecké výživy.

Funkce udržování teploty

Po dosažení nastavené teploty se ohřívač lahví automaticky přepne do režimu udržování teploty, ve kterém uchová pokrm teplý do okamžiku krmení.

Typy ohřívačů lahví podle velikosti

Po dosažení nastavené teploty se ohřívač lahví automaticky přepne do režimu udržování teploty, ve kterém uchová pokrm teplý do okamžiku krmení.

  • Single - slouží pro ohřev jedné lahve, díky kompaktní velikosti je vhodný i na cesty.
  • Double - slouží pro ohřev dvou lahví současně, vhodná do rodin s dvojčaty nebo dvěma malými dětmi.
  • Kojenecká váha

    Kojenecká váha pohlídá hmotnost vašeho miminka. Kdykoliv v pohodlí domova si můžete zkontrolovat, jestli vaše dítě správně přibývá a ujistit se o dostatečné výživnosti mléka. Disponuje stabilní základnou a přehledným digitálním displejem.

    Hlavní výhody kojenecké váhy

    1. 1. Okamžitý přehled o hmotnosti miminka
    2. 2. Kontrola dostatečné výživnosti mléka
    3. 3. Kontrola správného přírůstku

    Nosnost váhy a přesnost vážení

    Kojenecké váhy Concept nabízí velmi přesné vážení s odchylkou pouhých 5 g a nosnost 20 kg, takže je můžete využít nejen pro novorozence, ale i pro větší děti.

    Párování s mobilní aplikací

    Díky možnosti spárování s mobilní aplikací můžete ukládat naměřené hodnoty a následně je porovnávat a sledovat vývoj vašeho dítěte.

    Jaké další užitečné funkce s kojeneckou váhou získáte?

    • Funkce HOLD - umožní velmi rychle zvážit i neklidné dítě
    • Funkce TARE - umožňuje odečíst věci vážené současně s miminkem
    • Automatické vypnutí - pokud váhu zapomenete vypnout nebo je delší dobu v nečinnosti, automaticky se vypne a tím šetří životnost baterií.

    Využij příspěvek od zdravotní pojišťovny

    Na všechny produkty dětské řady KIDO můžete získat finanční příspěvek, a to až ve výši až 3500 Kč (VZP pro rok 2023). Jak na to? Stačí se podívat na webové stránky vaší zdravotní pojišťovny a zjistit si, jaké příspěvky a výhody v letošním roce nabízí.

    Další podkategorie Výbava pro miminko

    Podrobné vyhledávání

    Cena

    Řadit podle

    vzestupně sestupně

    Další filtry

    Zobrazit více

    Zobrazit méně

     

    Filtr skladu

    8 produktů
    1 stránka

    Položek na stránku:

     
     

    Dětská chůvička s kamerou SMART KIDO KD4010

    Dětská chůvička s kamerou SMART Concept KD4010 KIDO zajistí nepřetržitý dohled nad vaším miminkem. Nabízí neomezený dosah, možnost obousměrné komunikace, funkci nočního vidění a další užitečné funkce, vč. uspávacího režimu s nabídkou dětských ukolébavek a uklidňujícího nočního světla. Díky kompaktním rozměrům si ji můžete vzít s sebou kamkoliv potřebujete.

    4 299 Kč 

    s DPH

    Odsávačka mléka elektrická KIDO set OM4000

    Odsávačka mléka elektrická Concept OM4000 KIDO se přizpůsobí každé ženě. Je vybavena prsním nástavcem s měkkou a přizpůsobivou vložkou, 9 režimy a dvoufázovým systémem odsávání, který napodobuje přirozený sací reflex miminka. Velice praktický je také nástavec na nosní odsávání, vestavné LED osvětlení a cestovní pouzdro na uskladnění přístroje včetně veškerého příslušenstsví.

    2 499 Kč 

    s DPH

    Přídavná kamera k dětské chůvičce KD4010 Concept KD0010

    Přídavná kamera k dětské chůvičce KD4010 Concept KD0010 KIDO rozšíří možnosti vaší stávající chůvičky. Přes mobilní aplikaci nebo rodičovskou jednotku teď můžete kontrolovat dvě děti najednou nebo ji používat jako náhradní na chatě nebo u prarodičů.

    1 999 Kč 

    s DPH

    Dětská chůvička s kamerou SMART KIDO KD4000

    Dětská chůvička s kamerou SMART Concept KD4000 KIDO zajistí nepřetržitý dohled nad vaším miminkem. Nabízí neomezený dosah, možnost obousměrné komunikace, funkci nočního vidění a další užitečné funkce, vč. uspávacího režimu s nabídkou dětských ukolébavek a uklidňujícího nočního světla. Díky kompaktním rozměrům si ji můžete vzít s sebou kamkoliv potřebujete.

    1 699 Kč 

    s DPH

    Digitální dětská váha s aplikací KIDO VD4000

    Kojenecká váha s aplikací Concept VD4000 KIDO nabízí velmi přesné vážení, nosnost 20 kg a možnost propojení s mobilní aplikací, ve které můžete sledovat vývoj vašeho dítěte. Je vybavená funkcemi Tare pro odečet věcí vážených s miminkem a Hold, se kterou zvážíte i neklidné dítě.

    1 499 Kč 

    s DPH

    Ohřívač lahví 3v1 double KIDO OL4010

    Ohřívačka lahví 3v1 double Concept OL4010 KIDO dokáže ohřívat, rozmrazovat i sterilizovat. Pojme většinu běžných kojeneckých lahviček i skleniček s dětskou výživou a můžete v ní ohřívat hned dvě lahve najednou. Je vybavena přehledným digitálním displejem, možností regulace teploty a funkcí udržování teploty.

    1 299 Kč 

    s DPH

    Ohřívač lahví 3v1 single KIDO OL4000

    Ohřívačka lahví 3v1 single Concept OL4000 KIDO dokáže ohřívat, rozmrazovat i sterilizovat. Je vybavena nádobou s víčkem o objemu 180 ml. Pojme i většinu běžných kojeneckých lahviček. Nabízí 3 stupně ohřevu a funkci udržování teploty.

    899 Kč 

    s DPH

    Zásobníky na uskladnění mateřského mléka s adaptérem KIDO, set 7 ks ZM4000

    Set zásobníků na uskladnění mateřského mléka Concept ZM4000 slouží pro hygienické uskladnění nejen mléka, ale i příkrmů. Obsahuje 7 zásobníků s víčkem a 1 nástavec na krmení/odsávání, který je plně kompatibilní s odsávačkou Concept OM4000.

    399 Kč 

    s DPH