Zastřihovače

Zastřihovače

Zastřihovače vlasů a vousů

Zastřihovače vlasů a vousů jsou ideální na úpravu mužského účesu či obličeje. Podívejte se, mezi jakými zastřihovači můžete vybírat.

Na co zastřihovač používat?

Vousy - Nechcete-li si holit vousy úplně nahladko, zastřihovače jsou skvělým pomocníkem, který vám pomůže zkrátit vousy přesně o tolik, kolik si přejete.

Vlasy - Zastřihovače vám perfektně zkrátí i váš účet, stačí si jen vybrat nástavec, který potřebujete.

Chlupy - Tímto strojkem zvládnete zkrotit i vaše chlupy, mohou ho využít i ženy.

Typy napájení

Kabelové zastřihovače jsou takové, které musíte mít neustále zapojené v elektřině, aby fungovali. Dosah od zásuvky je ovlivněn délkou kabelu.

Bezkabelové s akumulátorem jsou nejdražší, ale zároveň nejlepší volba. Akumulátorový zastřihovač vydrží až několik hodin nabitý a poté ho musíte dát na několik hodin nabít, abyste ho mohli zase používat. Všechny zastřihovače Concept jsou vybaveny akumulátorem vysoké kvality.

Bezkabelové s baterií jsou na klasické tužkové baterie. Nedají se nabíjet, ale když jim dojde energie je potřeba vyměnit baterie.

Materiál břitů

  • Ocelové břity - klasický a častý materiál, který vyniká svou ostrostí, ale může zreznout
  • Titanové břity - moderní řešení břitů, které jsou nezničitelné - těmito jsou vybaveny zastřihovače Concept
  • Nerezové břity - mají vlastnosti oceli a není možné, aby zrezli, mohou se zcela využívat ve vodě

Na co byste se měli ještě při výběru soustředit?

Omyvatelnost je jedním z parametrů, na které je důležité se dívat, abyste věděli, zda jsou břity omyvatelné. Omyvatelnost ale neznamená voděodolnost. Není-li zastřihovač omyvatelný, neberte si ho do sprchy či ho celý nevkládejte pod proud vody.

Samoostřicí systém umožňuje mít neustále ostré břity, protože se během chodu průběžně brousí.

Počet vyměnitelných nástavců je důležitý z toho důvodu, abyste měli co nejširší škálu možností délky sestřihu. Některé zastřihovače nemají vyměnitelné nástavce, protože se délka střihu dá rovnou nastavit ve strojku.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

2 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Zastřihovač vlasů a vousů ZA7010

Moderní a výkonný zastřihovač Concept ZA7010 nabízí 10 stupňů nastavení, 3 hřebenové nástavce, funkci ztenčování a 45 min. nepřetržitého provozu.

499 Kč 

s DPH

Zastřihovač vlasů a vousů ZA7035

Zastřihovač vlasů a vousů Concept ZA7035 je vybaven vysoce kvalitními nerezovými samoostřicími břity a praktickým posuvným nástavcem s délkou střihu 1-10 mm. Na jedno nabití vydrží až 40 min.

399 Kč 
249 Kč 

s DPH