Ultrazvukové špachtle

Ultrazvukové špachtle

Ultrazvukové špachtle

Ultrazvukové špachtle slouží jako čističe pleti. Fungují na principu ultrazvukových vibrací, které dosahují frekvence až 42 kHz. Díky vibracím zvládnou čistit, zapracovávat kosmetické přípravky a omlazovat.

Jak pracovat s ultrazvukovou špachtlí?

Špachtli přiložte k obličeji a vyberte z nastavených programů. Pro režim čištění a omlazování je potřeba mít špachtli otočenou přední stranou směrem k pleti. Při režimu zapracování přípravků špachtli otočte, aby přední strana směřovala od pleti.

Režimy čištění

  1. 1. Cleansing = čištění pleti, které si poradí s mastnou a aknózní pleti. Vibrace přispívají k efektivnímu odstranění odumřelých kožních buněk, přebytečného mazu, nečistot i zbytků make-upu
  2. 2. Lifting = elektrostimulace napomáhá v obnově elasticity pleti, předcházení vzniku vrásek a podporuje krevní oběh
  3. 3. Moisturizing = podpora hydratace pleti a vstřebávání živin z kosmetických přípravků, a to díky přerušovaným vibracím

Využívání modrého a červeného světla

Vybrané špachtle disponují červeným a modrým světlem. Červené světlo se zapíná dohromady s režimem zapracování přípravků, které napomáhá lepšímu krevnímu oběhu a vstřebání živin z přípravků. Modré světlo spolupracuje s režimem čištění pleti a zabraňuje množení bakterií a předchází vzniku akné.

Dokonale padnoucí do ruky

Skvěle padnoucí tvar je samozřejmostí u každé ultrazvukové špachtle. Díky bezdrátovému řešení můžete dokonce přístroj používat kdekoliv.

Design

Ultrazvukové špachtle Concept vám nabídnou luxusní bílé a černé provedení s rosegold prvky. Perfektně se hodí k většině produktům z řady "Krása a zdraví", můžete je tedy sladit s vaším IPL epilátorem nebo s vlasovou řadou Elite.

Další funkce:

  • Nabíjení probíhá skrz USB kabel. Přístroj ale není potřeba často nabíjet, díky výkonné Li-lon baterie
  • Automatické vypnutí vám umožní si pohlídat čas ideálního čištění a ošetření pleti. Po 5 minutách se sám vypne
  • Voděodolnost IPX5 umožní přístroj rychle pod vodou umýt

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

4 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Kosmetická ultrazvuková špachtle PERFECT SKIN PO2060

Kosmetická ultrazvuková špachtle Concept PO2060 nabízí voděodolné zpracování a 3 režimy ošetření - zpevnění pleti, hydrataci a hloubkové čištění díky vysokofrekvenčním vibracím 42 kHz. Je vybavena chytrým časovačem, Li-Ion baterií a praktickým sáčkem na uskladnění.

1 999 Kč 

s DPH

Přístroj pro péči o pleť Hot&Cool PERFECT SKIN PO2020

Užijte si relaxační kosmetickou terapii s přístrojem Hot&Cool Concept PO2020. Díky střídání chladu a tepla uvolňuje a uklidňuje pokožku a pomáhá ke vstřebávání kosmetických přípravků. Je vybaven kvalitní Li-Ion baterií a funkcí automatického vypnutí.

1 299 Kč 

s DPH

Kosmetická ultrazvuková špachtle PERFECT SKIN PO2030

Kosmetická ultrazvuková špachtle Concept PO2030 efektivně odstraní odumřelé kožní buňky a díky ultrazvukovým vibracím pleť hloubkově vyčistí. Nabízí 2 režimy: čištění a zapracování pleťových přípravků. Disponuje kvalitní Li-Ion baterií s USB nabíjením.

999 Kč 

s DPH

Kosmetická ultrazvuková špachtle PERFECT SKIN PO2031

Kosmetická ultrazvuková špachtle Concept PO2031 efektivně odstraní odumřelé kožní buňky a díky ultrazvukovým vibracím pleť hloubkově vyčistí. Nabízí 2 režimy: čištění a zapracování pleťových přípravků. Disponuje kvalitní Li-Ion baterií s USB nabíjením.

999 Kč 

s DPH