Čisticí kartáčky

Čisticí kartáčky

Čisticí kartáčky na pleť

Čištění pleti je nezbytným krokem každé ranní i noční rutiny v koupelně. Nejefektivněji ho však dosáhnete pomocí sonických čisticích kartáčku, nikoliv vatovými tampónky nebo rukou.

Proč si pořídit čisticí kartáček na pleť?

Čisticí kartáček vám pleť nejenom vyčistí, ale má i mnoho jiných vedlejších efektů, za které vám vaše pleť poděkuje. Jeho oboustranné využití vám umožní si pleť, jak vyčistit, tak pořádně promasírovat.

  • Strana opatřena měkkými silikonovými body je odborníkem na hloubkové čištění pleti a pórů, odstranění make-upu, odumřelých buněk a černých teček. Pomůže vám k lepšímu vstřebání pleťových krémů, k snížení mastnoty a eliminaci tvorby akné.
  • Druhá strana kartáčku má speciální tvar na jemné masírování pleti. Masáž přispívá k redukci vrásek a zvyšuje prokrvení obličeje

Padne do ruky

Díky speciálnímu tvaru kartáčku padne do každé ruky a jednoduše se s ním při čištění manipuluje. Snadno se drží a po delším čištění z něho nebolí ruka.

Kvalitní a hygienické

Kartáček je vyroben z vysoce kvalitního hygienického silikonu, který je šetrný ke všem typům pleti a zároveň je odolný vůči bakteriím. Kartáček je také zcela voděodolný, takže si pleť můžete čistit během koupele či ve sprše.

12 stupňů intenzity vibrací

Máte-li pocit, že potřebujete pro vaši pleť nižší intenzitu čištění nebo naopak vyšší, s kartáčky Concept máte na vybranou hned ze 12 stupňů intenzity. Můžete volit přesně tu, která vám je zrovna příjemná. Intenzita se mění pomocí tlačítek plus a mínus.

Další potřebné parametry a funkce kartáčku:

  • Kartáček má v sobě časovač, který vám hlídá optimální 2 minuty čištění. Po dvou minutách se sám vypne a dám vám najevo, že pro dnešek již stačilo.
  • Kvalitní Li-Ion baterie vám zaručí dlouhou výdrž baterie, takže nabíjení nebude vaše každodenní starost. Kartáček stačí nabít jednou za několik měsíců.
  • Cestovní sáček je příslušenství, který je v balení s každým kartáčkem, abyste si přístroj mohli kamkoliv hygienicky převést a dopřát si čistou pleť třeba i na dovolené.
  • Modely SK9010 a Sk9011 jsou opatřeny vyhříváním, díky kterému si můžete dopřát termální masáž pleti. Vyhřívání vám pomůže také s únavou a otoky.
  • Každý si může vybrat barvu kartáčku přesně takovou, jaká se mu líbí. Barevná škála je široká a nabízí barvy, jak pro něžné duše, tak i pro ty, co si potrpí na tmavých odstínech.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

7 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Čisticí kartáček na pleť PERFECT SKIN PO2000

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept PO2000 vám pomůže s hloubkovým čištěním pleti. Nabízí voděodolné zpracování, kvalitní Li-Ion baterii s indukčním nabíjením přes USB kabel a chytrý časovač.

999 Kč 

s DPH

Čisticí kartáček na pleť SONIVIBE SK9003

Sonický čisticí kartáček na pleť Sonivibe Concept SK9003 s oboustranným využitím vaši pleť vyčistí a namasíruje. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

599 Kč 

s DPH

Čisticí kartáček na pleť SONIVIBE SK9005

Sonický čisticí kartáček na pleť Sonivibe Concept SK9005 s oboustranným využitím vaši pleť vyčistí a namasíruje. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

599 Kč 

s DPH

Čisticí kartáček na pleť SONIVIBE SK9000

Sonický čisticí kartáček na pleť Sonivibe Concept SK9000 s oboustranným využitím vaši pleť vyčistí a namasíruje. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

599 Kč 

s DPH

Čisticí kartáček na pleť SONIVIBE SK9001

Sonický čisticí kartáček na pleť Sonivibe Concept SK9001 s oboustranným využitím vaši pleť vyčistí a namasíruje. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

599 Kč 

s DPH

Čisticí kartáček na pleť s vyhříváním SONIVIBE SK9010

Sonický čisticí kartáček na obličej s vyhříváním Sonivibe Concept SK9010 nabízí hloubkové čištění a termální masáž. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

599 Kč 

s DPH

Čisticí kartáček na pleť s vyhříváním SONIVIBE SK9011

Sonický čisticí kartáček na obličej s vyhříváním Sonivibe Concept SK9011 nabízí hloubkové čištění a termální masáž. Je vyroben z kvalitního hygienického silikonu a díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše.

599 Kč 

s DPH