Ostrůvkové digestoře

Ostrůvkové digestoře

Designové linie Concept

Rádi byste si sladili všechny spotřebiče do jedné barvy či materiálu, ale nechce se vám chodit po obchodech a všechno do detailu srovnávat? Nemusíte, a to díky našim spotřebičům z designových linií Concept, které se k sobě dokonale hodí. Stačí si jen vybrat designovou linii a potom dané modely spotřebičů, sladěnost je zaručená.

Jaké designové linie spotřebičů nabízíme?

Designová linie Black, jak už název napovídá, je zahalená celá v černém. Dominuje jí černé sklo, které vaši kuchyni dodá na luxusu a elegantnosti.

Designová linie White vaší kuchyni dodá lehce studený tón, který ale zapříčiní svěžest a vzdušnost. Bílé sklo potrhne ve vašem domově minimalismu, ale zároveň dodá neskutečný šarm.

Designová linie Sinfonia patří mezi světlejší řady spotřebičů, jejichž hlavním prvkem je nerez doplněná o černé detaily. Sinfonia patří mezi řady s nejširším portfoliem spotřebičů.

Designová linie Titania vás obklopí tmavým nerezem s jemností černého skla. Spotřebiče představují jednoduchý a jemný styl hodící se téměř do každého designu vámi navržené kuchyně.

Designová linie Retro nabízí závan starší doby, kterým si můžete vyplnit své chaloupky, ale i byty, které chcete ladit do retra. Vybírat můžete z červené, černé, béžové a bílé barvy.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala s designovými spotřebiči z různých řad? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Designová linie Sinfonia

Nerezové spotřebiče s černými detaily, ty tvoří designovou linii Sinfonia. Tento nadčasový vzhled kuchyňských spotřebičů se skvěle hodí ke dřevěným skříňkám kuchyně. Díky propojení velkých i malých spotřebičů dojdete k dokonalé jednotě v materiálech i barvách.

Jaké spotřebiče jsou součástí designové linie Sinfonia?

Designovou linií Sinfonia si vybavíte úplně celou kuchyni a nezabere vám to mnoho času, protože všechny spotřebiče jsme pro vás již dokonale sladili předem při výrobě. Stačí si jen vybrat ty modely, které vám nejvíce vyhovují.

Americká lednice je největším spotřebičem, které v designové linii najdete. Mohou mít objem až 630 litrů, takže je to ideální volba pro velké rodiny, které potřebují uchovávat mnoho potravin v chladu. Vybírat můžete až ze čtyř typů lednic - dvoudveřové, třídveřové, čtyřdveřové a French door.

Lednice kombinovaná potěší všechny, kteří sice hledají klasiku, ale očekávají chytře vymyšlené funkce navíc. Může se jednat o nulovou zónu, ve které si nastavíte teplotu jakoukoliv chcete nebo o metal cooling, který dokáže rychleji dochlazovat prostředí lednice na nastavenou teplotu.

Digestoře komínové, ostrůvkové a výsuvné nabízejí širokou škálu výběru. Máte velkou kuchyň s ostrůvkem, na kterém je vbudovaná varná deska? Tak to je pro vás ideální ostrůvková digestoř. Komínový odsavač oceníte také ve velké kuchyni, ale je potřeba ho přidělat na zeď nad varnou desku. Do malých kuchyň jsou ideální výsuvné digestoře.

Elektrická trouba nesmí chybět v kuchyni správné hospodyňky, a ještě k tomu, když dokonale zapadne mezi další spotřebiče a není jako pěst na oko. Skvěle ji sladíte i s mikrovlnnou troubou, kterou můžete zabudovat hned nad tu elektrickou.

Ohřevná zásuvka je praktickým pomocníkem, který vám ohřeje nádobí těsně před podáváním pokrmu. Vbudovat si ji můžete kamkoliv, krásně sjednoceně to vypadá třeba pod elektrickou troubou.

Odšťavňovače, topinkovače, kuchyňské váh jsou malé spotřebiče, které jsou sladěny do designové linie Sinfonia. Nemusíte je tedy neustále schovávat do skříně, aby nešli vidět, ale můžete jim najít místo na lince, kde se budou náramně vyjímat.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala v kombinaci s nerezovými spotřebiči? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Pozn.: Z technologických důvodů se může barva u jednotlivých spotřebičů lišit.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

1 produkt
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Ostrůvková digestoř OPO4590ss SINFONIA

Ostrůvkový odsavač par Concept OPO4590ss s dotykovým ovládáním vyniká extra výkonem a velmi tichým provozem. Nabízí 4 stupně odvětrávání, možnost odtahu i recirkulace a funkci nočního osvětlení.

11 999 Kč 

s DPH