Mikrovlnné trouby

Mikrovlnné trouby

Designové linie Concept

Rádi byste si sladili všechny spotřebiče do jedné barvy či materiálu, ale nechce se vám chodit po obchodech a všechno do detailu srovnávat? Nemusíte, a to díky našim spotřebičům z designových linií Concept, které se k sobě dokonale hodí. Stačí si jen vybrat designovou linii a potom dané modely spotřebičů, sladěnost je zaručená.

Jaké designové linie spotřebičů nabízíme?

Designová linie Black, jak už název napovídá, je zahalená celá v černém. Dominuje jí černé sklo, které vaši kuchyni dodá na luxusu a elegantnosti.

Designová linie White vaší kuchyni dodá lehce studený tón, který ale zapříčiní svěžest a vzdušnost. Bílé sklo potrhne ve vašem domově minimalismu, ale zároveň dodá neskutečný šarm.

Designová linie Sinfonia patří mezi světlejší řady spotřebičů, jejichž hlavním prvkem je nerez doplněná o černé detaily. Sinfonia patří mezi řady s nejširším portfoliem spotřebičů.

Designová linie Titania vás obklopí tmavým nerezem s jemností černého skla. Spotřebiče představují jednoduchý a jemný styl hodící se téměř do každého designu vámi navržené kuchyně.

Designová linie Retro nabízí závan starší doby, kterým si můžete vyplnit své chaloupky, ale i byty, které chcete ladit do retra. Vybírat můžete z červené, černé, béžové a bílé barvy.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala s designovými spotřebiči z různých řad? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Designová linie Titania

Designová linie Titania nabízí nádech luxusu do každé domácnosti, která úplně netouží po černočerných spotřebičích, ale černá jí není vzdálená. Spotřebiče z řady Titania se vyznačují tmavým nerezem, který je doplňován o černé sklo či jiné materiály, které se k sobě perfektně hodí.

Jaké spotřebiče naleznete v designové linii Titania?

Tato designová řada patří mezi ty mladší, a proto v ní nenaleznete tak široký sortiment spotřebičů. To ale ničemu nevadí, protože se k daným materiálům dají skvěle ladit i spotřebiče, které nejsou z řady Titania. Designová linie je ale i tak vybavena všemi velkými spotřebiči, které budete v kuchyni potřebovat.

Americká lednice bude největším spotřebičem vaší kuchyně, a proto musí taky nějak vypadat. S americkými lednicemi od Conceptu nešlápnete vedle. V designu Titania mají lednice elegantní matný povrch a nesou v sobě širokou škálu funkcí, které vám ulehčí práci v kuchyni. Vybírat můžete z dvoudveřových, třídveřových, čtyřdveřových, a i z typu French door.

Elektrická trouba

Mikrovlnné trouby perfektně ladí s těmi elektrickými, takže se je nemusíte bát dát rovnou nad sebe.

Digestoře komínové a výsuvné zajistí čistou kuchyň bez přebytečných výparů. Disponujete-li velkou kuchyní, která je dokonce spojená s obývákem, doporučujeme se rozhodnout pro komínovou digestoř, která má vyšší výkon. Výsuvné ale perfektně obstarají menší kuchyně.

Myčky nádobí vestavné můžete jednoduše zapasovat do vašeho designu kuchyně nebo se rozhodnete pro viditelné tělo myčky, které ale svým designem Titania bude perfektně ladit se zbytkem kuchyně.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala v kombinaci s tmavě nerezovými spotřebiči? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Pozn.: Z technologických důvodů se může barva u jednotlivých spotřebičů lišit.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

1 produkt
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Vestavná mikrovlnná trouba MTV7525ds 25 l TITANIA

Mikrovlnná trouba Concept MTV7525ds v atraktivním designu TITANIA nabízí možnost vaření, rozmrazování a grilování. Disponuje 8 přednastavenými programy a velkým vnitřním objemem 25 l.

9 999 Kč 

s DPH