Lednice

Lednice

Designové linie Concept

Rádi byste si sladili všechny spotřebiče do jedné barvy či materiálu, ale nechce se vám chodit po obchodech a všechno do detailu srovnávat? Nemusíte, a to díky našim spotřebičům z designových linií Concept, které se k sobě dokonale hodí. Stačí si jen vybrat designovou linii a potom dané modely spotřebičů, sladěnost je zaručená.

Jaké designové linie spotřebičů nabízíme?

Designová linie Black, jak už název napovídá, je zahalená celá v černém. Dominuje jí černé sklo, které vaši kuchyni dodá na luxusu a elegantnosti.

Designová linie White vaší kuchyni dodá lehce studený tón, který ale zapříčiní svěžest a vzdušnost. Bílé sklo potrhne ve vašem domově minimalismu, ale zároveň dodá neskutečný šarm.

Designová linie Sinfonia patří mezi světlejší řady spotřebičů, jejichž hlavním prvkem je nerez doplněná o černé detaily. Sinfonia patří mezi řady s nejširším portfoliem spotřebičů.

Designová linie Titania vás obklopí tmavým nerezem s jemností černého skla. Spotřebiče představují jednoduchý a jemný styl hodící se téměř do každého designu vámi navržené kuchyně.

Designová linie Retro nabízí závan starší doby, kterým si můžete vyplnit své chaloupky, ale i byty, které chcete ladit do retra. Vybírat můžete z červené, černé, béžové a bílé barvy.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala s designovými spotřebiči z různých řad? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Designová linie Titania

Designová linie Titania nabízí nádech luxusu do každé domácnosti, která úplně netouží po černočerných spotřebičích, ale černá jí není vzdálená. Spotřebiče z řady Titania se vyznačují tmavým nerezem, který je doplňován o černé sklo či jiné materiály, které se k sobě perfektně hodí.

Jaké spotřebiče naleznete v designové linii Titania?

Tato designová řada patří mezi ty mladší, a proto v ní nenaleznete tak široký sortiment spotřebičů. To ale ničemu nevadí, protože se k daným materiálům dají skvěle ladit i spotřebiče, které nejsou z řady Titania. Designová linie je ale i tak vybavena všemi velkými spotřebiči, které budete v kuchyni potřebovat.

Americká lednice bude největším spotřebičem vaší kuchyně, a proto musí taky nějak vypadat. S americkými lednicemi od Conceptu nešlápnete vedle. V designu Titania mají lednice elegantní matný povrch a nesou v sobě širokou škálu funkcí, které vám ulehčí práci v kuchyni. Vybírat můžete z dvoudveřových, třídveřových, čtyřdveřových, a i z typu French door.

Elektrická trouba

Mikrovlnné trouby perfektně ladí s těmi elektrickými, takže se je nemusíte bát dát rovnou nad sebe.

Digestoře komínové a výsuvné zajistí čistou kuchyň bez přebytečných výparů. Disponujete-li velkou kuchyní, která je dokonce spojená s obývákem, doporučujeme se rozhodnout pro komínovou digestoř, která má vyšší výkon. Výsuvné ale perfektně obstarají menší kuchyně.

Myčky nádobí vestavné můžete jednoduše zapasovat do vašeho designu kuchyně nebo se rozhodnete pro viditelné tělo myčky, které ale svým designem Titania bude perfektně ladit se zbytkem kuchyně.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala v kombinaci s tmavě nerezovými spotřebiči? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Pozn.: Z technologických důvodů se může barva u jednotlivých spotřebičů lišit.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

8 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Americká lednice s dávkovačem vody LA6683ds TITANIA

Americká lednice typu French door Concept LA6683ss vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

24 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA8383ds TITANIA

Americká lednice Concept LA8383ds v tmavě nerezovém designu nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Titania.

20 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7383dsN TITANIA

Působivý objem, přehledné vnitřní uspořádání a nevšedni design jsou hlavní předností Side by Side lednice LA7383dsN. Díky svým unikátním rozměrům zapadne do každé kuchyně.

17 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6560ds TITANIA

Lednice s mrazákem Concept LK6560ds z designové linie TITANIA nabízí ideální rozměry "Kitchen in". Disponuje beznámrazovým režimem Total No Frost, invertorovým kompresorem, funkcemi Smart ECO, Super chlazení, Super mrazení, Dovolená, alarmem nedovřených dveří, vnitřním LED osvětlením a přehledným dotykovým displejem.

15 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK3354wh

Lednice s mrazákem Concept LK3354wh je díky své úsporné šířce 54 cm a hloubce 55 cm ideální do menších kuchyní. Disponuje technologií Less frost, zaměnitelným otevíráním dveří, úsporným provozem, elektronickým ovládáním a celkovým objemem 262 l.

10 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK3354bc

Lednice s mrazákem Concept LK3354bc v moderním černém designu je díky své úsporné šířce 54 cm a hloubce 55 cm ideální do menších kuchyní. Disponuje technologií Less frost, zaměnitelným otevíráním dveří, úsporným provozem, elektronickým ovládáním a celkovým objemem 262 l.

10 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK2347wh

Lednice s mrazákem Concept LK2347wh je díky své úsporné šířce 47,4 cm a hloubce 49,5 cm ideální do menších kuchyní. Disponuje technologií Less frost, zaměnitelným otevíráním dveří, úsporným provozem, elektronickým ovládáním a celkovým objemem 157l.

7 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK2347bc

Lednice s mrazákem Concept LK2347bc v moderním černém designu je díky své úsporné šířce 47,4 cm a hloubce 49,5 cm ideální do menších kuchyní. Disponuje technologií Less frost, zaměnitelným otevíráním dveří, úsporným provozem, elektronickým ovládáním a celkovým objemem 157l.

7 999 Kč 

s DPH